in

Vrijgegeven CIA-document toont poging ‘op afstand bekijken’ van hoofdkwartier ‘Galactische Federatie’

man standing on cliff duirng nighttime

Inleiding: de CIA voerde in samenwerking met de Stanford University een programma uit dat bekend staat als STARGATE om ‘paranormale’ vermogens en verschijnselen te onderzoeken waartoe sommige mensen in staat zijn, en misschien wij allemaal. Een van de programma’s onder de STARGATE-paraplu was het programma voor kijken op afstand.

Op afstand bekijken is de mogelijkheid om een ​​afgelegen locatie te beschrijven, ongeacht de afstand en de nabijheid van het doelwit, vanaf een bepaalde locatie onafhankelijk van het doelwit.

Dus eigenlijk, als je deze vaardigheid had, zou je nauwkeurig kunnen “zien” wat er aan de achterkant van de maan is, als er iets is , of je zou kunnen zien wat er in een specifiek gebouw in een ander land zit als je de coördinaten had gekregen.

Het Amerikaanse overheidsprogramma liep ongeveer 25 jaar voordat het werd vrijgegeven en zogenaamd ‘stopgezet’. Uit de beschikbare literatuur blijkt dat het programma duidelijk zeer succesvol was en dat het fenomeen ‘remote viewing’ zeer nuttig was voor de inlichtingengemeenschap.

Een artikel dat een jaar na de vrijgave van het programma door een van de medeoprichters van het programma, Dr.Harold (Hal) Puthoff, in de Journal of Scientific Exploration is gepubliceerd, stelt het volgende:

Om samen te vatten: door de jaren heen hebben de heen-en-weer-kritiek op protocollen, verfijning van methoden en succesvolle replicatie van dit soort kijken op afstand in onafhankelijke laboratoria aanzienlijk wetenschappelijk bewijs opgeleverd voor de realiteit van het (remote viewing) fenomeen. Wat deze resultaten nog krachtiger maakte, was de ontdekking dat een groeiend aantal personen kan worden aangetroffen met kwalitatief hoogwaardige weergave op afstand, vaak tot hun eigen verbazing … De ontwikkeling van deze mogelijkheid bij SRI is zo geëvolueerd dat bezoekende CIA-personeel met Geen enkele eerdere blootstelling aan dergelijke concepten heeft goed gepresteerd onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden.

Dr. Jessica Utts, voormalig voorzitter van de afdeling Statistiek aan de University of California, Irvine en daar professor sinds 2008, zegt het volgende over het programma:

Wat mij ervan overtuigde, was alleen het bewijsmateriaal, het toenemende bewijs terwijl ik op dit gebied werkte en ik kreeg steeds meer bewijs te zien. Ik bezocht de laboratoria, zelfs buiten waar ik werkte, om te zien wat ze aan het doen waren en ik kon zien dat ze echt strakke controles hadden … en dus raakte ik overtuigd door de goede wetenschap die ik zag gebeuren. En in feite zal ik zeggen dat ik als statisticus op veel verschillende wetenschapsgebieden heb geraadpleegd; de methodologie en de controle van deze experimenten zijn strikter dan enig ander wetenschapsgebied waar ik heb gewerkt. ( bron )

Naar mijn mening is het jammer dat ‘speciale vaardigheden’ zoals deze niet worden bestudeerd binnen de reguliere academische wereld, maar wel op de hoogste regeringsniveaus met de bedoeling om inlichtingen te verzamelen. Als het gaat om technologie, speciale vaardigheden of oplossingen voor de problemen van de wereld, is het niet de technologie, het vermogen van mensen of die oplossingen die de wereld zullen veranderen, het is het bewustzijn achter deze dingen. Waar gebruiken we onze nieuwe ontdekkingen voor? Wat is onze bedoeling? Gebruiken we ze om de menselijke ervaring te bevorderen en voor het welzijn van alle mensen, of iets anders? Daarom worden oplossingen die wel op verschillende terreinen opduiken, zoals schone energietechnologie bijvoorbeeld, nooit geïmplementeerd.

Remote Viewing, en de “Galactic Federation.” 

De vrijgegeven literatuur bevat talloze voorbeelden van succesvolle experimenten met kijken op afstand, en ook voorbeelden uit de echte wereld. Het is veilig om aan te nemen dat het hele programma en de inhoud ervan niet is vrijgegeven, en dit lijkt duidelijk uit de getuigenissen van meerdere CIA / militaire remote viewers die aantoonbaar jarenlang deel uitmaakten van het programma. Een veel voorkomend thema bij veel kijkers is hun grote interesse in het buitenaardse fenomeen. Waarom? Heeft hun ervaring met het programma voor kijken op afstand deze sterke overtuiging en interesse beïnvloed? Is er iets dat ons niet is verteld?

We komen daar wat later in het artikel op terug, evenals meer voorbeelden, maar wat ik je hier wilde geven, is een link naar een sessie van kijken op afstand, uitgevoerd door de CIA om het hoofdkwartier van de “Galactische Federatie” op aarde te bekijken. het lijkt.

Hieronder ziet u een schermafbeelding van het document, u kunt hier de volledige versie bekijken . Het is onduidelijk wie de externe kijker is. In veel andere documenten van het programma Remote Viewing worden de namen meestal vermeld.

Screen Shot 2020 12 16 at 2.20.41 PMScreen Shot 2020 12 16 at 2.22.26 PM

Het is interessant dat deze sessie voor kijken op afstand werd gehouden in 1988. Allereerst, waar zou de CIA het idee vandaan halen om zelfs maar op zoek te gaan naar een soort galactische federatie? Het roept veel vragen op.

Het idee dat er een soort “galactische federatie” van rassen is die een welwillende kracht in ons melkwegstelsel of universum vertegenwoordigen, is geen nieuw idee. Channelers, degenen die beweren in telepathische communicatie te zijn met verschillende groepen buitenaardse wezens, hebben dit idee al decennia lang doorgegeven aan de mensheid.

Dit idee werd onlangs weer aangewakkerd toen Haim Eshed, voormalig hoofd van het ruimtedirectoraat van het Israëlische ministerie van Defensie, voormalig generaal en gerespecteerde professor beweerde dat de VS en Israël al geruime tijd in contact staan ​​met intelligente buitenaardse wezens.

Hij verwees specifiek naar de “Galactische Federatie” en benadrukte hoe ze wachten tot de mensheid evolueert, en dat we nog niet helemaal klaar zijn voor contact. Dit sentiment weerspiegelt het bericht van de uitzending hierboven. U kunt meer lezen over dat verhaal te lezen  hier.

Lees verder bij de bron: Collectieve evolutie

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9dc424355a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f852547849742b7cdd914b 640 coronavirus

Corona – ‘17 miljoen asymptomatische mensen aan huis gekluisterd?’

53e3d0414253a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784d762f7ad39248 640 vaccin

Het proces van het ontwikkelen van het vaccin is te snel en te riskant