in , ,

Israël’s voormalige premier op de foto bij Epstein met jawel… jonge vrouwen

epstein pedo ring

De Britse Daily Mail heeft exclusieve foto’s gepubliceerd die laten zien hoe de voormalige premier van Israël, Ehud Barak, 77, de beruchte pedofiel Jeffrey Epstein thuis in New York City bezoekt. Een groep jonge vrouwen komt ook bij de residentie aan.

De foto’s zijn buiten het herenhuis van de miljardair Jeffrey Epstein op de East 77th Street in New York in januari 2016 genomen, waar naar verluidt machtige mannen werden uitgenodigd om seksorgies met minderjarige meisjes te consumeren.

Ehud Barak probeert zijn gezicht te verbergen met een opgetrokken halswarmer over zijn neus wanneer hij het gebouw binnengaat, maar kan door de Daily Mail nog steeds worden geïdentificeerd.

Minstens vier jonge modelachtige vrouwen kan men op dezelfde manier het huis zien binnengaan. Op foto’s die een uur later worden genomen als hij het gebouw uitkomt, is Barak te zien met de halswarmer waarmee hij zich eerder had gemaskeerd als hoofddeksel.

Ehud Barak was Israël’s premier in 1999-2001 en minister van Defensie in 2007-2013. De huidige 77-jarige politicus ging in 2013 met pensioen, maar maakte dit jaar een politieke comeback met een nieuwe partij die hij gebruikt als springplank om premier Benjamin Netanyahu uit te dagen.

Na de confrontatie met de foto’s erkent Barak in een interview met het Joodse nieuwsportaal Daily Beast dat hij degene is die op de foto’s verschijnt. Hij beweert echter dat hij bij de miljardair was om “te lunchen of te praten, niets anders”.

Ehud Barak geeft ook toe dat hij Little St. James, het pedofielen-privé-eiland van Epstein op de Amerikaanse Maagdeneilanden, heeft bezocht, maar ook zonder dat hij daar seksorgies heeft bezocht.

– Ik heb nooit een feestje met hem bijgewoond. Ik heb Epstein nooit ontmoet in het gezelschap van vrouwen of jonge meisjes, zegt de 77-jarige aan de Daily Beast.

Het feit dat hij op de foto’s de halswarmer over zijn gezicht draagt, is omdat het zo koud was dat hij “als Midden-Oosten bewoner” zich gedwongen voelde zichzelf op te warmen, verklaart Barak aan het nieuwsportaal.

De andere verdachte connecties van de voormalige premier met de voor pedofilie gearresteerde Jeffrey Epstein zijn eerder opgemerkt in de media. Volgens Haaretz heeft Epstein miljoenen dollars geïnvesteerd in Ehud Barak’s bedrijf Carbyne, dat geolokalisatiesoftware ontwikkelt.

Het bedrijf heeft ook 2,5 miljoen dollar ontvangen van de voormalige goede vriend van Epstein, Victoria Secret’s eigenaar Les Wexner. In 1989 kocht Wexner het huis van Epstein voor 13,2 miljoen dollar, maar verhuisde daar nooit naartoe. Het pand werd in 2011 overgedragen aan Epstein en vandaag de dag is het huis gewaardeerd op ongeveer 77 miljoen dollar, schrijft de Daily Mail.

Jeffrey Epstein wordt al lange tijd beschuldigd van het organiseren van seksueel misbruik tegen meisjes zo jong als 12 jaar. Hij heeft echter machtige vrienden en de Amerikaanse autoriteiten zijn er eerder alleen in geslaagd om hem één keer in 2008 te veroordelen voor seksuele misdrijven tegen een 14-jarige. Echter, in het begin van juli werd Epstein weer gearresteerd, dit keer verdacht van trafficking met meisjes die in het herenhuis in New York werden aangeboden. De misdaden zouden tussen 2002 en 2005 zijn gepleegd.

Lees verder bij de bron: fenixx

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
brussel eu 1563373108

Chantage van Zwitserland door EU ontploft in eigen gezicht Brussel

merkel macron

Frankrijk en Duitsland zijn de EU en de rest van Europa dient zich aan te passen