in , , ,

Italiaanse vice-premier Salvini vuurt terug naar EU: “Kijk ook eens naar Turkije, niet bepaald een voorbeeld van democratie”

De Italiaanse vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini vuurt terug bij Dunja Mijatovic, de commissaris voor mensenrechten van de Raad van Europa.

Dit komt nadat ze veiligheids- en migratiesysteem van de Italiaanse regering als een ‘stap terug’ beschreef: ‘Onwetendheid over de maatregel en anti-Italiaanse vooroordelen’.

De mensenrechtencommissaris heeft ANSA laten weten dat veiligheidsdecreet “verschillende zorgen oproept over de mensenrechten van migranten en asielzoekers. “Het is een stap terug wat betreft de toegang tot bescherming voor mensen die met serieuze dreigingen te maken kunnen krijgen of deze al hebben gehad”, voegde ze eraan toe.

“Als geen toegang krijgen tot SPRAR-systeem (of hulp), zet het Italiaanse systeem van opvang en integratie zich verder in de problemen”.

Leider van de Liga-partij, Matteo die decreet opstelde, beweerde: “De mensenrechtencommissaris van de Raad van Europa verscheurt het veiligheidsdecreet.

“Turkije is ook in de Raad van Europa en Ankara is niet bepaald een voorbeeld van democratie en de bescherming van de mensenrechten. “Genoeg met de lessen en beledigingen van Straatsburg. Er is een limiet voor alles “.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

EU is meer van de stijl: Meten met twee maten, tweedeling creëren, verkwanselen, liegen, bedriegen en zeker ondemocratisch.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederlandse vingerafdrukken worden nu ook gedeeld met de VS en wetenschap achter de vingerafdruk gaat snel vooruit

EU-opperhoofd Juncker laat zich ook horen: landen die het VN-migratiepact verlaten zijn ‘domme populisten’