in , , , ,

Kabinet erkent dat Pfizer zelf (!) monsters aanlevert voor kwaliteitscontrole coronavaccins

3540861791 e114342a52 idiots1

Het heeft erkend dat zelf de monsters aanlevert voor de kwaliteitscontrole van coronavaccins.

Er is dus geen enkele garantie dat uit alle partijen netjes een monster is genomen, merkt Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) op.

“De doet dit niet zelf en vertrouwt volledig op Pfizer,” zegt hij.

Van Houwelingen vroeg zorgminister Kuipers of het correct is dat het Paul Ehrlich-Instituut, de Duitse geneesmiddelenautoriteit, de kwaliteit van de Pfizer-vaccins controleert en daarbij geen gebruikmaakt van willekeurige steekproeven, maar uitsluitend de kwaliteit controleert van partijen die Pfizer zélf aanlevert.

Nog ernstiger

Voor de kwaliteitscontrole wordt gebruikgemaakt van monsters die, door middel van een steekproef, uit elke partij door de fabrikant worden genomen en bij het controlelaboratorium afgeleverd, antwoordt Kuipers.

Nog ernstiger is dat het kabinet weigert de testresultaten van de kwaliteitscontrole op de vaccins met ons te delen, klaagt Van Houwelingen.

Testresultaten worden niet gedeeld

Hij vroeg Kuipers of hij Forum voor de testresultaten kan sturen van het Paul-Ehrlich-Instituut met betrekking tot de kwaliteit van de Pfizer-partijen die aan zijn geleverd.

Kuipers schrijft dat het instituut een certificaat afgeeft dat wordt erkend door de andere Europese lidstaten zonder dat …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4369918522 c442539502 sheeple e1429295267597

Australië begint met uitbetalen van de corona-vaccinatie compensatie van maximaal 12.500 euro

grayscale photo of person holding syringe

Hoe verwijder je grafeenoxide na covid vaccinatie uit je lichaam? UPDATE