in , ,

Knettergek: Nederland machteloos en zelfs afhankelijk van Erdogan om Turkse weekendscholen

erdogan 1540281670
geralt / Pixabay

Het stelt vrijwel niks te kunnen doen aan Turkse weekendscholen. Voor informatie over de scholen in ons land, is zelfs afhankelijk van Ankara.

In antwoord op Kamervragen maakt minister Wouter Koolmees (Sociale Zaken) duidelijk hoe weinig hij kan doen aan de Turkse weekendscholen in ons land. Omdat ze niet onder de onderwijswetgeving vallen, mag de inspectie er ook geen kijkje nemen.

Het kabinet heeft inmiddels van Ankara vernomen dat er zo'n 15 scholen om financiële steun hebben gevraagd bij de regering van president Erdogan.

Daar heeft Nederland zijn bezorgdheid over geuit maar, veel meer kunnen we blijkbaar niet doen. Ons land blijft voor informatie over de afhankelijk van Ankara.

Wel probeert Koolmees de Kamer gerust te stellen door te schrijven dat de Turkse regering in een gesprek daarover 'maximale transparantie' heeft beloofd.

Bron: Telegraaf.nl

Haha en maximale transparantie… Sterkte en succes

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rutte1

De geschiedenis herhaalt zich: Kabinet onderzoekt ‘inlegvel’ voor Verdrag van Marrakesh

DsEAhRyXcAALtzr

Knettergek Sharia Duitsland: Polygamie “legaal” en daar horen door de belastingbetalers gefinancierde villa’s bij