in , ,

Manmanman: Te hoge box-3 belasting nog steeds niet gecompenseerd

Nederlanders zouden volgens Europees recht niet meer belasting over hun spaargeld moeten betalen dan dat zij er aan rendement over krijgen. Maar dat deden zij lange tijd wel.

De belasting, zoals de Nederlandse fiscus deze toepaste in box 3 tussen 2013 en 2016, was namelijk in strijd met het Europese eigendomsrecht. Dit was eerder al vastgesteld.

Volgens onafhankelijke juristen moet de Nederlandse spaarders die hierdoor gedupeerd zijn gaan compenseren.

Het CPB krijgt het alleen voorlopig niet voor elkaar om uit te rekenen hoe hoog zo’n compensatie eventueel zou moeten zijn, aldus Het Financieele Dagblad.

Staatssecretaris Vijlbrief moet nu op basis van tegenstrijdige berichten een afweging gaan maken.

Omdat het CPB geen eenduidig antwoord kon geven op de vraag hoe hoog een eventuele compensatie zou moeten zijn, zou een besluit wel eens langer op zich kunnen laten wachten dan ….

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Deep State everywhere ...
10 maanden geleden

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttt ?????

Deze overheid weet anders precies hoe ze nog meer geld uit de burgers kunnen persen en nu weten ze niet hoe ze moeten berekenen om iets terug te storten. Bij alles bekeuringen en straffen en heffingen.
Ik wil deze criminele overheid waarschuwen dat ze niet veel verder moeten gaan omdat er een gerede kans is dat de bevolking massaal in opstand komt omdat het kookpunt wel zo ongeveer is bereikt.

Kruimel
10 maanden geleden

WELKE VRIJHEID VIEREN WE OP 5 MEI???

Nederland is een illegale nepstaat
https://wo2waarheden.jouwweb.nl/nederland-is-een-illegale-nepstaat

Op basis van het FEIT dat Nederland een illegale nepstaat is, zou alles wat ons wordt aangedaan nietig zijn (wat valt binnen de wetten van die nepstaat). En ja, dat maakt het trachten te veranderen van de Grondwet OOK illegaal (onrechtmatig), toch? De Grondwet veranderen, zodat ze de macht hebben over de (on)tastbaarheid op het lichaam, bijvoorbeeld. Dus flikker op met verplichte vaccins en ‘chips’.

“Artikel 365
De ambtenaar die door misbruik van gezag iemand dwingt iets te doen, niet te doen of te dulden, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie.”
https://maxius.nl/wetboek-van-strafrecht/artikel365

REMINDER! Politieagenten zijn OOK ambtenaren!

Hoe zit het met de coronamaatregelen van de overheid en de coronaboetes? Is dit misbruik van gezag?

Wet of niet, de overheid is zelf HEEL SMERIG BEZIG.

“Degenen die Anne Frank lieten onderduiken handelden tegen de wet. Degenen die haar arresteerden en om het leven brachten handelden volgens de wet. De wet is derhalve in verreweg de meeste gevallen ontworpen tegen het volk, haar onvoorwaardelijk altijd volgen ook. Het wordt tijd voor een opstand, een strijd voor het volk i.p.v. tegen het volk. Maar we moeten opschieten. Mensen moeten nu ontwaken.”

Wetten zijn niet per se moreel.

Nu komt de vraag wie maakt de wet?

“Sinds de lockdown overtreedt de overheid onze grondwetten. Wij waren CONSENT (akkoord) nu niet meer. Maar als de meerderheid de lockdown wilt… Geen één wet kan onze mensrechten afnemen. Als rechters dit niet verdedigen is in mijn ogen geweld toegestaan om je bestaansrecht te beschermen.”

scherpschutter1943
10 maanden geleden

Rechtyers verdedigen het recht niet. Zij beschermen alleen de belangen van de heersende klasse. Mooie voorbeelden zijn de rsv.affaire en de schipholaffaire.

Rob De Jong
10 maanden geleden

een grote corrupte kolere zooi ze doen er alles aan om ons te plukken en de rijken nog rijker te maken deze hufters in de politiek Nederland en Brussel samen is het de MAFFIA

Zweedse onderzoekers testen injectie tegen verlangens van pedofielen

Vaccin, teken van het Beest (666)? Griekse grondtekst wijst duidelijk op injectienaald