in , , , ,

Merkels CDU in 2002: Nog meer immigratie zal burgeroorlog veroorzaken

2002 Angela Merkel

‘Sociale zekerheid wordt onhoudbaar' – Echte migrantenstroom (tientallen miljoenen moslims) moet nog op gang komen – Islamisering Duitsland komt op stoom: Kerken worden omgebouwd tot moskeeën, gratis woningen voor moslimmigranten, arme Duitse gezinnen blijven in de kou staan.

Hoe extreemlinks de Duitse christendemocraten onder voormalig DDR-Stasi official Angela zijn geworden, wordt goed duidelijk als naar het CDU programma van 2002 wordt gekeken. Nog maar 15 jaar geleden stond daar letterlijk in te lezen dat nóg meer immigratie tot de instorting van de sociale zekerheid en een burgeroorlog zou leiden. Inmiddels hebben de Duitsers alleen al de afgelopen paar jaar zo'n 1,5 à 2 miljoen moslims op hun bodem toegelaten (inclusief illegalen), wat volgens analisten nog maar een voorproefje is van de échte migrantenstroom die uit met name Afrika op gang zal komen. Dan hebben we het over tientallen miljoenen economische (=uitkerings) die Merkel en de EU –en in ons eigen land met name de immigratiepartijen GroenLinks en D66-  willen binnenlaten.

Merkel, destijds al voorzitter van de CDU, zou waar ze zelf in 2002 mee instemde op dit moment ‘rechtsradicaal' en ‘in strijd met de grondwet' noemen, net als het overgrote deel van de politieke partijen in dat zouden doen. Het CDU eiste namelijk een einde aan de massa immigratie, omdat de sociale zekerheid daarmee overbelast zal worden en uiteindelijk zal instorten, wat een burgeroorlog dreigt te veroorzaken.

‘Nog meer immigratie zal de binnenlandse vrede in gevaar brengen'

15 jaar geleden stond letterlijk in het ook door Merkel goedgekeurde partijprogramma te lezen dat het aantal migranten sinds 1972 van 3,5 miljoen naar 7,3 miljoen was gegroeid, maar het aantal werkenden onder hen juist was gedaald van 2,3 miljoen naar 2 miljoen. ‘De immigratie vindt daarom overwegend niet in arbeidsplaatsen, maar in de sociale zekerheid plaats. Driekwart van de buitenlanders in Duitsland komt van buiten de EU. Duitsland kan op grond van zijn historische, geografische en maatschappelijke situatie echter geen klassiek immigratieland zoals Australië of Canada worden.'

‘Duitsland moet de immigratie sterker sturen en inperken dan tot nu toe gebeurt. Immigratie kan geen uitweg uit de demografische veranderingen in Duitsland zijn. Wij wijzen een uitbreiding van de immigratie uit derdelanden dan ook duidelijk af, omdat dit teveel zal vragen van de integratie capaciteit van onze samenleving. Nog meer immigratie zal de binnenlandse vrede in gevaar brengen en radicale krachten oproepen… Wij zullen onmiddellijk na de de verkeerde wisselomzettingen van de rood-groene Bondsregering corrigeren.' (onderstreping toegevoegd)

Merkel doet precies waar ze zelf voor waarschuwde

Wat er vanaf 2005 onder kanselier Merkel werkelijk gebeurde, was dat het immigratiebeleid van die rood-groene regering juist stapsgewijs juist fors werd versoepeld, en de grenzen nog veel verder werden opengezet.

In het programma stond ook te lezen dat arbeidsmigratie niet gerechtvaardigd is zolang er nog een paar miljoen werklozen in Duitsland rondlopen. Bovendien wilde het CDU de toelatingseisen voor asielzoekers verscherpen en beter gaan controleren, ‘om misbruik van het asielrecht te bestrijden'.

Gratis woningen voor asielzoekers, Duitsers blijven in kou staan

De christendemocraten wilden tevens het uitkeringstoerisme van immigranten zo onaantrekkelijk mogelijk maken, door de uitkeringen voor asielzoekers flink te verlagen. Nu doet Berlijn juist exact het tegendeel, en worden er overal gratis nieuwe woningen voor migranten uit de grond gestampt, terwijl arme Duitse gezinnen en Duitse studenten die een kamer zoeken veelvuldig in de kou blijven staan.

Daarnaast wordt er gesproken over het ombouwen van grote aantallen vrijwel lege kerken tot moskeeën, omdat zeker 80% van alle migranten moslims zijn, en zij volgens sommige berekeningen al in 2050 in de meerderheid zullen zijn (2).

‘Geen plan B' voor immigratie tientallen miljoenen moslims

Anno 2017 beweert Merkel doodleuk dat ze ‘geen plan B' heeft voor het toelaten van miljoenen moslims uit Afrika en het Midden Oosten, en dus geen enkele intentie heeft de instorting van de sociale zekerheid en de daarop volgende burgeroorlog te stoppen. Sterker nog: ze zal de échte migrantenstroom die nog op gang moet komen, en die uit tientallen miljoenen moslims zal bestaan, geen strobreed in de weg leggen (3).

Bij onze Oosterburen is het zelfs al zover gekomen dat iedere politicus of burger die zich openlijk bezorgd toont over deze ontwikkelingen en zegt het eigen volk en de eigen cultuur en waarden te willen beschermen, het risico loopt door de autoriteiten in de gaten te worden gehouden of te worden opgepakt.

Het CDU programma uit 2002 is ondertussen in de ban gedaan, maar is vrijwel letterlijk gekopieerd door de vrijheidspartij Alternative für Deutschland, waartegen -net als de PVV in ons eigen land- een ondemocratisch cordon sanitaire is opgericht.

Hongaarse : Migranten bereiden oorlog voor

Het CDU uit 2002 zou wel eens gelijk kunnen krijgen. Een official van de Hongaarse geheime dienst waarschuwde een tijdje geleden op TV dat duizenden door de Arabische olie-Shariastaten gefinancierde migranten een oorlog tegen de Duitse (en Europese) bevolking voorbereiden. Als ze met voldoende mensen zijn, zullen ze uit hun almaar groter wordende islamitische ‘no-go' gebieden breken, en zo een zeer groot aantal kleine frontjes openen tegen de argeloze autochtone bevolking. Het aantal slachtoffers zal vermoedelijk in de tienduizenden belopen voordat het leger überhaupt in de gaten heeft wat er gebeurt.

Bronnen:

(1) Anonymous
(2) Anonymous
(3) Anonymous
(4) Anonymous

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 EU Army NATO

Vorming EU leger onder Duitse leiding in alle stilte begonnen

wetsvoorstel schippers toegang justitie dna ziekenhuizen valt slecht

Het blijft lastig: Vernietiging van DNA-materiaal bij het NFI en andere laboratoria