in ,

Migratiepact is getekend en Harbers treed af. ‘Doofpotten moord en verkrachting cijfers door asielzoekers’

GDJ / Pixabay

Wilders: “Na het bonnetje van Teeven hebben we nu het lijstje van Harbers”.

Wilders: “u bent lid van een maffiabende!”

Het lot van VVD-staatssecretaris Mark Harbers hangt aan een zijden draadje vanwege de rel rond verdoezelde cijfers over criminele asielzoekers. De bewindsman legt in de Tweede Kamer verantwoording af over de grote fout op zijn ministerie, maar gaat er vanuit dat het zijn ‘laatste Kamerdebat’ zal zijn.

De rel draait allemaal om vorig week vrijgegeven cijfers over incidenten waarbij asielzoekers betrokken waren. Daarbij waren de zware delicten – zoals (pogingen) moord en doodslag, mishandelingen en zedendelicten – ondergebracht onder het kopje ‘overig’.

Het gaat in ieder geval om 79 zedenmisdrijven, 51 zware mishandelingen en 31 verdenkingen van (poging) moord en doodslag.

Asielzoekers pleegden 31 van de 108 moorden, Rutte vraagt zich af of daadwerkelijk iemand overleden is

Hoewel Harbers direct benadrukte dat er niet opzettelijk fouten waren gemaakt, klonken er vanuit de Kamer geluiden dat de cijfers mogelijk doelbewust onder het tapijt waren geschoven.

Lees verder bij de bron: AD.nl

Maar hij heeft zijn taak volbracht, het VN-Migratiepact is getekend. Zullen we in de toekomst nog iets van hem gaan horen? Als het zo zal zijn, de EU zit vol met dit soort figuren.

Update:

De vlam slaat nu volledig in de pan want de discussie over de foutjes van Mark Harbers (VVD) inzake criminele asielzoekers ontluikt zich in een bredere asiel-discussie in de Tweede Kamer. Geert Wilders onderbrak Kamerlid Bente Beckers (VVD), die een poging waagde om haar staatssecretaris te verdedigen. Ze faalde jammerlijk en Wilders opende het offensief op alle fronten: “u bent lid van een maffiabende!” 

Via De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Steun óók het vrije alternatieve nieuws zonder censuur

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
 1. Op dit soort cijfers wordt gebaseerd dat het met de immigratie wel meevalt. Dat er nog wel een paar honderdduizend kunnen komen …. Dat de burgers niet moeten zeuren.
  Een aftredende staatssecretaris is een pion die geofferd wordt.
  En de niet beantwoorde vraag is : WIE ZITTEN HIER ACHTER ???? Want dit is niet het werk van een klein ambtenaartje die weinig ruimte had in zijn bureau. Jij en ik kunnen geen 5 km/hr te hard gaan of je krijgt een boete. En dat soort zaken komen nooit in de onderste la. Je komt zelfs het land niet uit als je een verkeersboete niet betaalt !

  Hier moet de onderste steen boven: WIE ZITTEN HIER ACHTER !!
  Want het echte gespuis mag niet buiten schot blijven !!
  En als er geen beter antwoord komt dan moet de hele regering Rutte weg !!!!
  Het kabinet dat beter kon liegen dan enig kabinet ooit …..

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Shell geeft toe: We betalen in Nederland geen winstbelasting

Zomers weer in Schotland en sneeuwval op Corsica: zo global is die warming blijkbaar niet