in ,

Migratiepact is getekend en Harbers treed af. ‘Doofpotten moord en verkrachting cijfers door asielzoekers’

GDJ / Pixabay

Wilders: “Na het bonnetje van Teeven hebben we nu het lijstje van Harbers”.

Wilders: “u bent lid van een maffiabende!”

Het lot van -staatssecretaris Mark Harbers hangt aan een zijden draadje vanwege de rel rond verdoezelde cijfers over criminele asielzoekers. De bewindsman legt in de Tweede Kamer verantwoording af over de grote fout op zijn ministerie, maar gaat er vanuit dat het zijn ‘laatste Kamerdebat' zal zijn.

De rel draait allemaal om vorig week vrijgegeven cijfers over incidenten waarbij betrokken waren. Daarbij waren de zware delicten – zoals (pogingen) moord en doodslag, mishandelingen en zedendelicten – ondergebracht onder het kopje ‘overig'.

Het gaat in ieder geval om 79 zedenmisdrijven, 51 zware mishandelingen en 31 verdenkingen van (poging) moord en doodslag.

Asielzoekers pleegden 31 van de 108 moorden, Rutte vraagt zich af of daadwerkelijk iemand overleden is

Hoewel Harbers direct benadrukte dat er niet opzettelijk fouten waren gemaakt, klonken er vanuit de Kamer geluiden dat de cijfers mogelijk doelbewust onder het tapijt waren geschoven.

Lees verder bij de bron: AD.nl

Maar hij heeft zijn taak volbracht, het VN-Migratiepact is getekend. Zullen we in de toekomst nog iets van hem gaan horen? Als het zo zal zijn, de zit vol met dit soort figuren.

Update:

De vlam slaat nu volledig in de pan want de discussie over de foutjes van Mark Harbers (VVD) inzake criminele asielzoekers ontluikt zich in een bredere asiel-discussie in de Tweede Kamer. Geert Wilders onderbrak Kamerlid Bente Beckers (VVD), die een poging waagde om haar staatssecretaris te verdedigen. Ze faalde jammerlijk en Wilders opende het offensief op alle fronten: “u bent lid van een maffiabende!” 

Via De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Shell geeft toe: We betalen in Nederland geen winstbelasting

Zomers weer in Schotland en sneeuwval op Corsica: zo global is die warming blijkbaar niet