in , , ,

EU doet niet aan minder, 15% meer: dit jaar al kwart miljoen asielzoekers meer toegelaten

De heeft de eerste 5 maanden van dit jaar bijna 250.000 uit en het Midden Oosten toegelaten, een stijging van 15% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. is ook dit jaar vanwege het nog steeds vrijwel ontbreken van toelatingsregels –waardoor er bijna nooit iemand wordt teruggestuurd- voor inmiddels 56.000 illegalen de meest gewilde bestemming.

Nederland liet in het eerste kwartaal 5405 asielzoekers plus 840 nareizende gezinsleden binnen, een stijging van 1250 vergeleken met Q1 van 2018.

De zogenaamd ‘gesloten’ Balkanroute vanuit via Bulgarije is voor de migranten uit met name , , Somalië, Nigeria en de Noord Afrikaanse Maghreb landen (Marokko en Algerije) opnieuw erg populair om naar het hart van te gaan. Syriërs staan ook in Nederland op de eerste plaats.

Opvallend is de enorme stijging van het aantal Nigerianen en Iraniërs (plaatsen 2 en 3), maar er kwamen ook (weer) meer Algerijnen, Marokkanen, Turken en Moldaviërs binnen.

Nederland zet criminele asielzoekers juist niet uit

Naar schatting maakt slechts een derde van alle asielzoekers op grond van de bestaande regels kans op een verblijfsstatus. Officieel moet de rest worden teruggestuurd, maar de praktijk wijst uit dat dit nauwelijks gebeurt, waardoor er al vele honderdduizenden illegalen in Europa leven. In Nederland laat de Immigratie- en Naturalisatiedienst criminele asielzoekers zelfs met rust en worden de medewerkers onder druk gezet hen vooral niet uit te zetten, omdat de kosten hiervan te hoog zouden zijn.

Volgens de bestaande -regels is echter slechts 2% tot 3% van alle migranten een echte vluchteling – het leeuwendeel bestaat uit financieel-economische gelukszoekers. In Turkije wachten nog zo’n 4 miljoen van deze migranten op hun kans om door te reizen naar de EU.

Asielzoekers zorgen in het hele land regelmatig voor grote problemen, zoals in Leersum, waar een groep ‘minderjarigen’ (als ze dat al zijn) veel overlast veroorzaakten, buschauffeurs bedreigden en vrouwen lastig vielen. Ook was er al eens brand gesticht in het AZC, en was er een steekpartij waarbij een asielzoeker ernstig gewond raakte.

De burgemeester van Leersum liet het Centraal Opvang Asielzoekers (COA) daarom weten dat deze groep moest vertrekken.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Het is de overheid weer !!!!
1 jaar geleden

Het is schandalig hoe de NL overheid/regering met het probleem van de immigranten is omgegaan en omgaat. Onmiddellijk wordt geschermd met de term vluchtelingen (wat ze niet zijn). En als burgers opmerkingen maken over het gedrag van deze gelukzoekers en het feit dat deze mensen niet inpasbaar zijn dan wordt onmiddellijk gereageerd met termen als racisme (wat het niet is).
Deze mensen uit een totaal andere cultuur en zonder enige opleiding gaan hier nooit aarden … laat staan integreren. NL heeft daar zeer uitgebreide ervaringen mee sinds de zestiger jaren.

Hoe is het mogelijk dat de overheid zo weinig doet om de immigratie te stoppen?

Als je deze mensen wilt helpen dan moet dat in hun thuisland.
De enig goede oplossing is Afrika te helpen te ontwikkelen. Iets wat na WWII zou zijn gebeurd (afgesproken in het Marshall plan) maar nooit is uitgevoerd. Ter info: veel geld verdwenen in diepe zakken … Zoek dat maar eens uit …
De VN is een heel erg foute organisatie. Met een krankzinnige Agenda 21 en 2030 met heel kleine lettertjes. Opheffen per onmiddellijk !!!!
De USA moet zo snel mogelijk weg uit Afrika. Zij zijn verantwoordelijk voor de chaos die is ontstaan samen met het hersenloze Europa dat zich voor het karretje van de Amerikanen liet spannen.
Als er dan al hulp geboden wordt dan in de vorm van een aantal oudere mensen met ervaring met Arfika. Niet de geldbeluste ondernemingen waarvan we er zoveel hebben in NL.

Antarctische meetstation heeft nieuw laagterecord: -82,7 °C en dit decennium ijs niet gesmolten

Omdat het (nog) kan! Nationale Toplessdag op 23 juni 2019