in , , , ,

Nederland gaat meer aan EU betalen, stijging van maar liefst 62,5 procent

De Nederlandse bijdrage aan de Europese Unie dreigt te gaan stijgen. Althans als de Europese Commissie haar zin krijgt met de meerjarige begroting. Dat schrijft het FD.

Het zou gaan om een stijging van maar liefst 62,5 procent de komende acht jaren.

Stijging bijdrage van 8 naar 13 miljard euro

Volgens Ria Cats, EU-correspondent in Brussel, moet Nederland volgend jaar acht miljard euro aan Brussel afdragen, gaan de plannen van de Commissie door, dan stijgt die afdracht naar dertien miljard in 2027.

Die verhoging is de som van een aantal maatregelen en ontwikkelingen. Zo is deze begroting in 2014 opgesteld op basis van de toen geldende economische groei – en die ligt stukken lager dan nu.

Kortingsregelingen vervallen

Maar ook vervalt de kortingsregeling waar Nederland van profiteerde. Onder Thatcher bedongen de Britten in de jaren tachtig een korting, Nederland wilde dat ook als nettobetaler.

Nu de Britten eruit stappen stappen wil de Commissie van die kortingen af, en dat kost Nederland …..

Lees verder bij de bron: BNR Nieuwsradio


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Steun mij, zodat u op de hoogte blijft!

Tikkie | PayPal

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Als de bevolking nu nog niet genoeg heeft van de EU dictatuur, dan is het einde zoek. Het wordt hoog tijd voor een staatsgreep, want we worden door crimineel den Haag met huid en haar aan de EU verkocht.

  2. Zullen we niet eerst even stemmen of de bevolking nog steeds zo enthousiast is over de EU?
    De EU (of Nieuwe Wereld Orde) presenteert zich als een communistisch blok. Vergelijk de situatie van het vroegere Sovjet Unie en besef dan dat de EU precies hetzelfde proces volgt als in Rusland. Namelijk geld weghalen waar geld is en brengen waar geen geld is en dat alles onder een dictatorisch regime. De landen die geen geld hebben moeten het geld lenen maar kunnen het nooit terugbetalen. Ergo: landen als Nederland en Duitsland zijn hun inleg definitief kwijt. We weten precies hoe het experiment in Rusland is verlopen … en het kan klang of kort duren maar de uitkomst van dit experiment is bekend.
    Juckers drinkt zich dagelijks een stuk in zijn kraag omdat deze man natuurlijk ook wel weet dat hij gaat hangen … naast zijn grote vriend TImmerfrans.

    Inmiddels heeft de ECB (die geen enkel risico loopt want zij print gratis geld …) al zoveel geld in circulatie gebracht dat de totale schuld van de EU al meer dan 17 triljoen Euro bedraagt. En de ECB weet dondersgoed waar dit experiment eindigt. Alleen zullen dit keer de banken definitief worden afgeschaft !!!!

    Wordt wakker mensen, de Nieuwe Wereld Orde heeft niets met vrede te maken of met verdelen van welvaart. Het gaat de leiders om absolute macht en grip te krijgen over de burgers. En vooralsnog slapen nog veel te veel burgers.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten: ‘Nederlandse burgers bij voorbaat verdacht’

Windmolens zitten propvol natuur- en klimaatvernietigend gas, klimaatalarmisten kijken weg