in , , ,

NGO’s roepen migranten via social media op: ‘Kom! De Grenzen zijn net als in 2015 weer open!’

migranten 1568051329
romaniamissions / Pixabay

De volgende vloedgolf migranten die Europa zal overspoelen komt er definitief aan nu de linkse hulpmensensmokkelorganisaties via speciale Facebook pagina’s migranten letterlijk de boodschap geven: ‘Jullie hebben gelijk! De grenzen zijn open, net als in 2015!’

De illegale tocht naar Europa wordt door bijvoorbeeld de NGO ‘Consolidated Rescue’ zelfs compleet georganiseerd. De afgelopen 30 dagen hebben zich bijna 2900 nieuwe leden aangemeld, waardoor het totaal aantal mensen dat alleen al via deze NGO naar Europa wil op 24.578 komt.

Geïnteresseerde migranten vragen op deze pagina openlijk naar de kosten voor hun trip naar Europa, en wanneer ze het beste de Middellandse Zee op kunnen gaan. Net als andere vergelijkbare Faceboekgroepen staat ook deze in direct contact met de als hulporganisaties vermomde mensensmokkel NGO’s.

Die reageren vervolgens met onder andere video’s van kleine snelle bootjes die hen vanuit Turkije naar Griekenland, of vanuit Noord Afrika naar de smokkelschepen op de Middellandse Zee sturen.

Alleen al in deze groep zijn honderden voorbeelden te vinden die bewijzen dat de illegale reis naar Europa van te voren wordt besproken en georganiseerd. De activiteit in deze groepen neemt duidelijk toe, wat samenvalt met het fors stijgende aantal migranten die vanuit Turkije –dat de afgelopen tijd meerdere malen dreigde de ‘poorten’ en ‘sluizen’ naar Europa open te zetten- op Griekse eilanden aanlanden.

Mensensmokkel wordt door EU en VN ondersteund

Het bericht dat Europa zijn grenzen weer –beter gezegd: nog verder- heeft opengezet heeft zich waarschijnlijk tot het zuidelijkste puntje van het Afrikaanse continent verspreid.

Als u denkt: waarom haalt Facebook deze pagina’s die illegale activiteiten promoten en organiseren niet offline, zoals wel met talloze pagina’s is gebeurd die tegen mensensmokkel en massa immigratie zijn? Simpel: een NGO is tevens Facebook beheerder, en wordt door zowel de EU als de VN ondersteund.

Storm op Europa wakkert weer aan, net als de emo chantage

De storm op Europa wakkert dan ook weer aan. 2015 gaat zich herhalen. Alleen al vorige week maandag brachten mensensmokkelaars met 4 snelle speedbootjes 179 migranten van het Turkse Bodrum naar het Griekse eiland Kos. Op vrijdag bereikten honderden illegalen uit Turkije de eilanden Samos en Lesbos. Sommigen filmden wild enthousiast hun aankomst. (1)

Ondertussen emo-chanteren de NGO’s op hun smokkelschepen zoals de Sea-Eye op hun oude vertrouwde wijze Europa met steeds …

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gasmasker 1568124807

Gasmaskers voldoen niet, was jarenlang bekend: militairen slecht beschermd tegen gifgas

epstein pedo ring

FBI: Jeffrey Epstein stierf niet in zijn gevangeniscel