in , , ,

OMT pakt ons laatste beetje vrijheid af met avondklok en 1 gast per dag huisbezoek 

black and white lenovo laptop

Het is nu dus officieel: het OMT wil een avondklok doorvoeren, vanwege een vermeend ‘positief effect op het aantal besmettingen.’

Weet je wat ook een positief effect zal hebben op het aantal besmettingen?

Iedereen, letterlijk, de hele dag onder dreiging van een tot de tanden bewapende soldaat binnen houden. Dat werkt vast ook. Maar moeten we dat dan ook maar doen?

NOS Teletekst bericht dat het Outbreak Management Team ‒ de junta die het voor het zeggen heeft in ons land ‒ “verwacht dat een avondklok een positief effect heeft op de afname van het aantal coronabesmettingen, voornamelijk onder jongeren.” Dat staat in het OMT-advies over de avondklok.

Ah ja, weer dat “vooral onder jongeren” he? Qua sterftecijfer is het coronavirus ongeveer de griep voor jongeren, maar oh, oh, oh, wat moeten we de verspreiding juist onder hen beperken! Want zij maken op hun beurt zogenaamd ouderen weer heel ziek; ouderen die ze niet eens mogen of kunnen bezoeken, ofwel verplicht, dan wel vrijwillig.

Maar gottegottegod, stel je voor dat die jongeren ‘besmet’ raken met het virus. Dan kunnen ze zich zomaar een paar dagen ziek, zwak en misselijk voelen.

Dat moeten we natuurlijk ten koste van alles voorkomen. En ja, dan bedoel ik ook echt ten koste van álles.

Daarom adviseren de gezondheidsexperts die verder niets op hebben met de geestelijke gezondheid van mensen, laat staan met onze economische gezondheid, om een avondklok in te stellen van 20:00 uur of 21:00 uur tot 05:00 in de ochtend.

Natuurlijk komt die avondklok er ongetwijfeld. Maar wacht, het OMT was nog niet klaar. Want hoewel het aantal besmettingen gestaag terugloopt, en het aantal ziekenhuisopnames (en ic-opnames) ook, moet er volgens het OMT nóg meer gedaan worden.

Nee, een dictatoriale avondklok is niet afdoende. Ze willen ook nog even dat er “nog maar één gast per dag per huishouden” toegestaan mag worden.

Dus Nederlanders mogen ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
astrid
3 maanden geleden

Het is een DRINGEND ADVIES om maar 1 persoon op bezoek te krijgen, geen verplichting oid. Mijn echtegnoot en ik gaan gewoon met zijn 2 bij mijn vader op bezoek.

J. Onno Dekker
3 maanden geleden

Positief effect op… dus men wil meer besmettingen. Zelfde domme taalgebruik als identificatieplichT.

MachiVelli
3 maanden geleden

Met angst heb je macht
Domme politie *welke geen wetskennis bezit* moet dit handhaven

Politiek is de oorzaak van deze ellende

Zei hebben de samenleing weg gehaalf

In een samenleving voelen mensen zich veilig

Nu voelt de burger zich onveilig. En gaat de straat op

Gelijk heeft die burget

Sjors
4 dagen geleden

Het hele Corona virus was behalve complete waanzin een uitstekende wereldwijde oefening om de wereldbevolking wakker te schudden en nooit meer instanties inclusief het koningshuis ooit nog blind te vertrouwen. En dat is wat er ook gaat gebeuren: deze burgers zullen never nooit meer regeringen, media, NGO’s, banken, pharma industrie, politie etc vertrouwen. En nog veel meer als de ballon wordt doorgeprikt en de feiten naar buiten komen. Voor velen een heel nieuwe ervaring.

Degenen die alles maar blind hebben gevolgd zullen zich beschaamd voelen en zeggen dat ze het altijd wel gedacht hadden. Een groep zal zeggen dat ze er niets tegen konden doen.
En een groep zal zeggen dat ze voor de zekerheid toch maar een masker opzetten omdat ze dat nu zo gewend zijn. En er zal ook een groep zijn van blaaskaken die zullen zeggen dat ze ‘s avond stiekem toch na “sper tijd” buiten waren ….

Vvoor de overgrote meerderheid van 99 % kan het nieuwe normaal (namelijk een verslagen fascistische NWO) niet anders zijn dan een leven in vrijheid zonder oorlogen want dit gekkenhuis moest stoppen. Dit is namelijk geen leven ….

Vaccinatie kan verplicht worden voor reizen binnen de EU

De maskers vallen af … letterlijk