in , , , , ,

Paus eist zelfde rechten illegalen als Europeanen; Merkel haalt nog eens 1,5 miljoen migranten op

mugf

Merkel en willen het miljoenen Afrikanen nog makkelijker maken naar Europa te komen door ze met vliegtuigen uit de Sahara op te halen.

In Berlijn, Brussel, Parijs en Rome – de ‘kop van de Nieuwe Wereld Orde slang' in Europa – laten de globalistische leiders opnieuw hun anti-Europese gezicht zien door de weg vrij te maken voor de komst van miljoenen moslimmigranten, voor een groot deel uit Afrika – waarvan er 4 deze week bij Rimini een Pools toeristenechtpaar beroofden, verkrachtten en mishandelden (8).

Paus Franciscus vindt dat alle illegalen meteen dezelfde rechten als autochtone Europeanen moeten krijgen, en dat zij hier hun eigen cultuur mogen behouden. Ook voor bondskanselier is het nog lang niet genoeg; zij heeft aangekondigd dat volgend jaar bijna 400.000 ‘Syriërs' hun familie mogen laten overvliegen, waardoor er op zijn minst 1,5 miljoen bijkomen. Brussel eist ondertussen een ‘vrijwillige' eerlijke verdeling van al deze migranten over de hele EU.

Merkel en Macron willen het miljoenen Afrikanen nog makkelijker maken

Angel Merkel en de Franse president Emanuel Macron beweren dat zij met zogenaamde ‘hotspots' in de Sahara het aantal migranten willen reduceren, maar een korte blik op dit plan onthult dat juist het tegendeel zal gebeuren. Beide leiders willen het ‘legale vluchtelingen' makkelijker maken om naar Europa te komen, zodat ze niet meer de gevaarlijke oversteek over de Middellandse Zee ‘hoeven maken' (alsof ze daartoe worden gedwongen, terwijl het toch echt hun eigen keuze is).

De boodschap dat je straks met gerieflijke vliegtuigen naar Europa zal worden gebracht, zal een ongekende aanzuigende werking hebben, en deze hotspots –àls ze er al komen- overspoelen met miljoenen Afrikanen. De ervaring leert dat het kinderlijk eenvoudig is om als ‘vluchteling' in aanmerking te komen, omdat tot nu toe nauwelijks migranten die reeds in Europa zijn, werden uitgezet.

Bovenop deze gigantische Afrikaanse migrantenstroom, die alles wat we tot nu toe hebben gezien in de schaduw zal stellen, gaat de nieuwe Duitse de-facto-dictator volgend jaar bijna 400.000 zogenaamde ‘Syriërs' het recht geven om hun familie te laten overkomen. Conservatieve schattingen gaan uit van een aantal van 1,5 miljoen extra migranten die in 2018 legaal naar Duitsland worden gehaald. Het kunnen er net zo goed twee keer zoveel worden. (1)(2)(3)

Merkel overal uitgefloten, maar Umvolkung en islamisering gaan door

is verwijderd

 

 

Dat Merkel bij alle 16 campagnebijeenkomsten die ze tot nu toe in het land hield werd uitgefloten door een aanzienlijk deel van het publiek (6)(7), maakt haar niets uit.

video is verwijderd

 

 

De ‘alternativlose' Umvolkung en islamisering van Europa zal en moet doorgaan, en daar zal ze van de Duitsers volgende maand een nieuw mandaat voor krijgen – al dan niet via gemanipuleerde , waar de afgelopen tijd al tal van aanwijzingen voor zijn geweest, zoals het vervalsen van opiniepeilingen, waarin het aantal AfD stemmers soms met tientallen procenten werd teruggeschroefd. (8)

video is verwijderd

 

 

Paus wil alle illegalen zelfde rechten geven als Europeanen

Van een andere top globalist en Nieuwe Wereld Orde kopstuk, de neomarxistische paus Franciscus, krijgt ze daar de volle steun voor. De leider van het Vaticaan eist zelfs dat alle illegale migranten in Europa onmiddellijk dezelfde rechten krijgen als de autochtone burgers, inclusief officiële ID-bewijzen en uitkeringen. Kinderen van illegalen moeten onmiddellijk Europese staatsburgers worden. Ook vindt hij dat de migranten hun eigen (islamitische) cultuur mogen behouden, en dat wij Europeanen ons aan hèn moeten aanpassen. Voor migranten die desondanks vrijwillig terug willen naar hun land, moeten ‘reïntegratieprojecten' worden opgestart. (5)

EU verleent alle medewerking bij bewerken ondergang van Europa

Merkel, Macron en de paus krijgen zoals altijd alle medewerking van Brussel, dat van de lidstaten eist dat ze alle migranten –niet alleen die uit het Midden Oosten, maar ook die uit Afrika- ‘vrijwillig' eerlijk over de hele EU verdelen. Iets ‘vrijwillig moeten doen' is een erg doorzichtige Nieuwspraak-spagaat, een contradictio in terminis zoals ‘het moet gezellig zijn' of ‘je moet leuk doen'. Maar welke Europeaan maakt dat nog iets uit? Immers, er zijn belangrijkere dingen in zijn leven, zoals dat volgende maand de Champions League weer begint. ‘Brood en spelen', totdat alles om hen heen ‘plotseling' instort en in brand vliegt – net als tijdens de val van het Romeinse Rijk.

Bronnen:

(1) Epoch Times
(2) Bild
(3) Wochenblick

Lees verder bij de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2016 05 23 16 14 13.nuclear war russia

VS en EU houden rekening met beperkte kernoorlog in Europa

e830b2092ef7033ecd0b470de7444e90fe76e7d51db016499cf1c3 640 democratie

Onze democratie gaat nog meer op de schop