in

Poetin wint referendum over nieuwe grondwet met vlag en wimpel

Victoria_Borodinova / Pixabay

De nieuwe Russische grondwet van Vladimir Poetin is door miljoenen kiezers met grote meerderheid aangenomen. 77,9% van de stemgerechtigden stemden voor de nieuwe grondwet, waarmee de 67-jarige chef van het Kremlin tot 2036 aan de macht zou kunnen blijven.

Onze gelijkgeschakelde, tegen Moskou gerichte pers doet zijn uiterste best om deze huizenhoge overwinning te verzwijgen, en onze staatstelevisie laat vooringenomen liever 50 demonstranten op het Rode Plein zien.

Poetin is een geluk voor Rusland, ook wanneer het oorlogszuchtige Westen liever een totaal verval van de Russische Federatie zou zien. Wie posteert troepen provocatief twee meter naast de grenzen?

De Russen in Mexico en Canada tegen de VS – of de VS en de NAVO in de Baltische landen en in Polen tegen de Russen. Daarmee is eigenlijk alles gezegd. Iedereen ziet wie de agressor is.

Politiek gezien kan iedere Rus er in ieder geval voor 100% zeker van zijn dat alle wat Poetin doet voor Rusland en in het belang van Rusland is. Wat men over …..

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter

    Iedereen vindt er iets van, jij ook?

    Autoriteit Persoonsgegevens: ‘Telecomdata delen met RIVM brengt privacy van iedere Nederlander in gevaar’

    Vooraanstaand klimaatactivist maakt excuses voor klimaathysterie