in , , , ,

President van Finland wordt wakker: “Migranten die bij ons bescherming zochten en kregen, hebben door onmenselijke daden zelf onveiligheid gecreëerd”

GORBACHEVSERGEYFOTO / Pixabay

De Finse president Sauli Niinistö hield maandag een nieuwjaarstoespraak voor het volk, waarin hij uiting gaf aan zijn diepe bezorgdheid over de toekomst van de in . In zijn toespraak ging hij ook in op de ontwikkeling van de samenleving met de veel besproken toename van de seksuele criminaliteit en de onveiligheid in .

In een toespraak gericht aan de burgers heeft de Finse president dinsdag verklaard dat Europa “in een destructieve strijd om onze eigen waarden is beland”. Niinistö vestigde met name de aandacht op de protesten van de in en verklaarde dat de ontwikkeling ook betekent dat de vooruitzichten voor de buitenwereld er niet bijzonder veelbelovend uitzien.

“In plaats van onze Europese waarden te exporteren, moeten we ze nu thuis verdedigen. En vinden er misschien pogingen plaats om waarden te importeren die ons vreemd lijken? We weten welke de tegenstrijdigheden zijn met democratie, gelijkheid en vrijheid. We weten welke de tegenstrijdigheden met democratie, gelijkheid en vrijheid zijn.”

De president zei ook: “Finland is het meest democratische, meest gelijkwaardige en vrije land ter wereld. Onze kracht is altijd vertrouwen geweest, ook voor de autoriteiten: van het onderwijs tot de sociale dienst, van de politie tot de gezondheidszorg. ”

De rechterlijke macht wordt uitgedaagd

De verklaring voor de veiligheid van Finland is volgens Niinistö altijd geweest dat “degenen die onze veiligheid creëren van oudsher onze waardering genieten”.

Meer recentelijk heeft een negatieve ontwikkeling in de houding ten opzichte van onder andere de politie steeds meer aandacht getrokken in het land. Het was ook iets waar de president in zijn nieuwjaarstoespraak de aandacht op vestigde.

“Nu is het echter steeds duidelijker dat zij in hun werk worden blootgesteld aan ongepast, zelfs agressief gedrag. Er is iets ernstig misgegaan als degenen die hun diensten aan de maatschappij leveren tijdens hun werk bang moeten zijn voor de mensen die ze helpen.”

 misbruik het systeem

Niinistö ging ook in op de recente groepsverkrachtingen van vrouwen en meisjes in het land. De media hebben opgemerkt hoe Afghaanse en Irakese mannen de seksmisdaden-statistieken in het land domineren en het probleem heeft woede gewekt onder de Finse bevolking.

“Wij hebben internationale overeenkomsten gesloten om mensen in nood te beschermen en wij zullen ons aan die overeenkomsten houden. Maar ook bij ons hebben we geleerd dat het systeem kan worden misbruikt door mensen die het land om andere redenen willen binnenkomen. Bovendien hebben we gezien hoe sommige mensen die bij ons bescherming zochten en zelfs kregen, zelf onveiligheid hebben gecreëerd door onmenselijke daden.”

Bron:

Finlands president: ”Vissa har skapat otrygghet genom omänskliga gärningar”

Lees ook eens verder bij de bron: fenixx.org


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NWO Ontmaskerd en Onschadelijk gemaakt
1 jaar geleden

De Finse president noemt jammer genoeg maar een heel klein aspect van het probleem …. Mogelijk dat hij vreest voor zijn leven wanneer hij meer vertelt …. want er zijn al heel veel mensen die de openbaarheid zoeken vermoord.

Dit hele immigratie gebeuren is natuurlijk allemaal geen toeval, maar zeer zorgvuldig uitgedacht om de EU van binnen uit kapot te maken. Flauwekul? Helaas niet! De cabal=deep state=NWO=EU=VN=globalisme=Bilderberggroep is een heel grote ondergrondse criminele organisatie opgezet in veel tientallen jaren om de EU van binnen uit te slopen met het doel om uiteindelijk een fascistische wereldregering op te zetten.

Recent heeft Merkel openlijk uitgesproken dat landen hun souvereiniteit moeten opgeven om op te gaan in de Nieuwe Wereld Orde na eerst nog even 1.5 miljoen moslims toe te laten tot Duitsland … Macron is haar grote vriend. En waar Rat Rutte staat mag U zelf raden, maar gezien zijn nietszeggende uitspraken en leugens denk ik wel te weten waar hij thuis hoort ….

Uit zo’n kooi van onvrijheid is het vrijwel onmogelijk voor de mensheid om zich vrij te vechten omdat de cabal heel veel heeft geinvesteerd in instituten (Travistock is berucht), rechtspraak, afluisterpraktijken, volgsystemen (GPS), ondergrondse tunnels, internet, camera’s, herkenningscamera’s etc.
Voor wie het boek 1984 van Orwell gelezen heeft een duidelijk te herkennen situatie ….

Verder zijn banken en multinationals hierbij betrokken. De schaal waarop een en ander is uitgewerkt is werkelijk stuitend. En wie denkt dat Nederland daar zeker niet in betrokken is moet ik teleurstellen. Ene bernard, duits spion, heeft zich sterk ingespannen bij de oprichting en zijn dochter beatrix was vooraanstaand lid van de Bilderberggroep.

In de VS waar precies hetzelfde speelt is Trump hard bezig die cabal op te rollen en momenteel zijn 60000 aanklachten ingediend en is een zeer grote groep topfiguren gevangen gezet in Gitmo om te worden berecht door een militair tribunaal ….

Alles verloopt in grote stilte maar wIe meer wil weten begint best te zoeken bij :

https://beforeitsnews.com/v3/alternative/2019/3655702.html

Wie meer wil begrijpen wie deze Deep State werkelijk is kan veel leren uit onderstaande link :

https://national-assembly.net/

The Global Financial Reset – Trump’s Economy versus The Fed

De voorspellingen voor 2019 van Andre Molenaar