President van Finland wordt wakker: “Migranten die bij ons bescherming zochten en kregen, hebben door onmenselijke daden zelf onveiligheid gecreëerd”

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. NWO Ontmaskerd en Onschadelijk gemaakt schreef:

  De Finse president noemt jammer genoeg maar een heel klein aspect van het probleem …. Mogelijk dat hij vreest voor zijn leven wanneer hij meer vertelt …. want er zijn al heel veel mensen die de openbaarheid zoeken vermoord.

  Dit hele immigratie gebeuren is natuurlijk allemaal geen toeval, maar zeer zorgvuldig uitgedacht om de EU van binnen uit kapot te maken. Flauwekul? Helaas niet! De cabal=deep state=NWO=EU=VN=globalisme=Bilderberggroep is een heel grote ondergrondse criminele organisatie opgezet in veel tientallen jaren om de EU van binnen uit te slopen met het doel om uiteindelijk een fascistische wereldregering op te zetten.

  Recent heeft Merkel openlijk uitgesproken dat landen hun souvereiniteit moeten opgeven om op te gaan in de Nieuwe Wereld Orde na eerst nog even 1.5 miljoen moslims toe te laten tot Duitsland … Macron is haar grote vriend. En waar Rat Rutte staat mag U zelf raden, maar gezien zijn nietszeggende uitspraken en leugens denk ik wel te weten waar hij thuis hoort ….

  Uit zo’n kooi van onvrijheid is het vrijwel onmogelijk voor de mensheid om zich vrij te vechten omdat de cabal heel veel heeft geinvesteerd in instituten (Travistock is berucht), rechtspraak, afluisterpraktijken, volgsystemen (GPS), ondergrondse tunnels, internet, camera’s, herkenningscamera’s etc.
  Voor wie het boek 1984 van Orwell gelezen heeft een duidelijk te herkennen situatie ….

  Verder zijn banken en multinationals hierbij betrokken. De schaal waarop een en ander is uitgewerkt is werkelijk stuitend. En wie denkt dat Nederland daar zeker niet in betrokken is moet ik teleurstellen. Ene bernard, duits spion, heeft zich sterk ingespannen bij de oprichting en zijn dochter beatrix was vooraanstaand lid van de Bilderberggroep.

  In de VS waar precies hetzelfde speelt is Trump hard bezig die cabal op te rollen en momenteel zijn 60000 aanklachten ingediend en is een zeer grote groep topfiguren gevangen gezet in Gitmo om te worden berecht door een militair tribunaal ….

  Alles verloopt in grote stilte maar wIe meer wil weten begint best te zoeken bij :

  https://beforeitsnews.com/v3/alternative/2019/3655702.html

  Wie meer wil begrijpen wie deze Deep State werkelijk is kan veel leren uit onderstaande link :

  https://national-assembly.net/

Heb jij er iets over te zeggen?