in , , , ,

De voorspellingen voor 2019 van Andre Molenaar

2019 1546437691
geralt / Pixabay

Andre Molenaar was tijdens zijn leven een bijzondere man; een alchemist zelfs die volgens sommigen in staat was om goud te maken.

De man is in 2011 overleden, maar voor zijn dood heeft hij voor een fiks aantal jaren vooruit gedetailleerde voorspellingen gedaan, zo ook voor 2019.

Het is één ding om voorspellingen te doen over een komend jaar als je zelf in leven bent, het wordt anders als je zelf al jarenlang niet meer op deze planeet bent, zoals dat het geval is met Andre Molenaar.

Molenaar was een bijzonder mens en op de website Anno Mundi die zijn gedachtegoed in leven houdt staat het volgende: 

André heeft zijn gehele leven, tot 2011, in dienst gesteld van de magie, alchemie, esoterie en het ontwikkelen van systemen en producten welke, mede, tot doel hebben inzicht te krijgen in het eigen functioneren. Zijn grote inspiratiebron was Saint Germain.

Naast al deze dingen heeft hij ook gedetailleerde voorspellingen gedaan voor individuele jaren tot aan 2030. Deze worden aan het einde van ieder jaar gepubliceerd en zo voorspelde André bijvoorbeeld  correct dat Groot Brittannië zou besluiten om de Europese Unie te verlaten.

Dat is toch wel bijzonder omdat deze voorspellingen zijn geschreven op zijn laatst in 2011, het jaar van zijn overlijden.

Wanneer je dat beseft en je leest de nieuwe voorspelling van Andre bij Anno Mundi voor dit jaar, dan word je toch wel even stil.

Helaas is ook deze voorspelling wat somberheid betreft aardig in lijn met die van Baba Vanga en de Rothschilds, want ook Molenaar voorspelt een nieuwe crisis.

De wereld schijnt “de” financiële crisis overwonnen te hebben echter een echte financiële crisis is zich in rap tempo aan het opbouwen en uiterlijk in het derde kwartaal van 2019 onverbiddelijk toeslaan. Deze financiële crisis zal er ditmaal harder inhakken dan de vorige.

Ook de alsmaar verder toenemende verdeel- en heers tactieken die zorgen voor een totaal verdeelde maatschappij werden door Molenaar jaren geleden al gezien en daarover zegt hij voor dit komende jaar:

De wereld is in een stadium gekomen waarbij tegenstellingen steeds duidelijker en tevens schokkender naar voren komen. Momenteel is “onze” wereld ogenschijnlijk geen plaats meer voor tere zieltjes aangezien de verharding hand over hand toeneemt met alle negatieve en inhumane gevolgen van dien. Het “super egoïsme” treedt steeds meer op de voorgrond en standpunten verharden zich over en weer.

En verder:

Als ergens de hierboven genoemde splitsing wel duidelijk mag worden is dit in . De bevolking zal zich totaal verlaten voelen door het kabinet, grote onvrede is het gevolg.
Stijgende kosten voor het dagelijkse en noodzakelijke levensonderhoud bereiken dit jaar voor velen de grens van het draagbare.

Hoe kon Molenaar in 2011 weten dat het bij de een enorme chaos zou worden?

De Nederlandse belastingdienst zal niet op zijn vele bijkomende taken ingesteld zijn en hier dreigt een administratieve chaos.

Hij spreekt verder over de alsmaar stijgende woningnood en dat er straks campagnes zullen worden gevoerd vanuit officiële instanties waarbij mensen die alleen of met een klein aantal mensen in een groot huis wonen zich schuldig zullen gaan voelen. Er zullen steeds meer mensen in eenzelfde huis worden gepropt en hoewel ons land allang het maximaal aantal inwoners heeft overschreden, zal de overheid doorgaan met het binnenhalen van nog veel meer asielzoekers.

En dan zegt hij iets over dit volk dat heel waar aan doet als je ziet dat er Nederlandse gele hesjes met bloemetjes zwaaien en een reclamelied van de bankiers zingen:

Grote protesten vanuit de bevolking blijven echter uit, het lijkt wel of Nederland “lamgeslagen” is en vrijwillig naar de slachtbank loopt.

Net zoals Baba Vanga voorziet ook Molenaar heftige weersomstandigheden, waarbij periodes met grote droogte zullen worden afgewisseld met een soort zondvloed uit de hemel. Ook hij spreekt van een komende kleine ijstijd.

De zogenaamde golfstroom zal steeds meer vertragen waardoor ons in Nederland feitelijk een zogenaamde “kleine ijstijd” te wachten staat.

Frappant is wat Molenaar in 2011 voorspelde voor Frankrijk in het komende jaar:

Hier is “de geest uit de fles”. Franse burgers staan voor recht en gerechtigheid, willen zich niet langer door “de politiek” laten ringeloren. De Franse regering en hun uitvoerende instanties zullen trachten de protesten te onderdrukken. Beelden als die van de bestorming der Bastille duiken op.

En ook wat hij schrijft over Amerika is verbazingwekkend.

Dit land zal in 2019 in een politieke chaos verzinken. De dollar koers zal internationaal een absoluut dieptepunt bereiken en grote beleggers trekken zich massaal terug uit de Amerikaanse markt.

Vele schandalen rondom het Witte huis waarbij rondom en voor de president een vrijwel onhoudbare situatie ontstaat. In februari zal men aandringen op het aftreden van de president.

En dan een bijzondere toevalligheid: Speciaal aanklager Robert Mueller die zich bezighoudt met het onderzoek naar eventuele samenwerking tussen het campagneteam en het Kremlin, komt in februari met zijn eindconclusie. Volgens de bookmakers is de kans dat er een “impeachment” (afzettings) procedure tegen Trump zal worden ingezet voor de eerste keer gestegen naar 50 procent.

En tot slot een positieve boodschap, waarmee Molenaar zijn voorspelling voor dit komende jaar besluit:

2019 wordt wereldwijd en “zwaar” jaar maar iedere kracht kent gelukkig zijn tegenkracht.

Een goede vriend van mij sprak altijd de onvergetelijke woorden: “iedere waterval begint met één druppel”, hoe gelijk had en heeft hij.

Er zijn miljoenen mensen van goede wille echter deze hebben zich nog altijd niet verenigd.
Toch komt in dit jaar de omslag tot stand hetwelk, ondanks inleveren op onze kwantiteit de kwaliteit ten goede zal komen.
Ik hoop oprecht dat jij die eerste druppel zult zijn welke een waterval ten gevolgen zal hebben.

Ik wens een ieder een gepast 2019 toe, vol ootmoed, vrede, begrip voor elkander alsmede elkanders gedachtegoed en bovenal (betaalbare) .

Een omslag is komende vanuit consumeerderen naar consuminderen, ondanks de economische gevolgen welke dit zal hebben. Eén aarde voor allen op deze Aarde allen voor één.

Vrijheid, gelijkheid en broederschap, de feitelijke boodschap van Saint Germain.

Voor de volledige voorspellingen verwijzen wij naar de bron.

Lees ook eens verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
finland 1546437229

President van Finland wordt wakker: “Migranten die bij ons bescherming zochten en kregen, hebben door onmenselijke daden zelf onveiligheid gecreëerd”

george soros

Journalist die infiltreerde in Antifa en dreigde George Soros bloot te leggen is dood gevonden