in , ,

Rutte III ontvouwt nieuw plan voor 2019: Er komt een boete op sparen

sparen

Mocht u binnenkort nieuwe sokken gaan koppen, gooit dan uw oude exemplaren niet weg. Wellicht heeft u die nog nodig om uw pensioenvoorziening in te stoppen, want als het aan het - III ligt wordt het sparen op uw bankrekening straks een prijzige aangelegenheid.

Nou, wat een ontzettend fijn nieuw kabinet hebben we toch ook gekregen in . We kennen het onder de naam ‘Rutte III', maar eigenlijk is de term ‘Rupsje Nooitgenoeg' een veel betere.

Want: de boodschappen worden duurder, de maandelijkse zorgpremie gaat omhoog en nu is bekend dat wie een beetje wil sparen om straks al die lastenverhogingen te kunnen blijven betalen ook de pisang is: vanaf 2019 wordt sparen weer een dure aangelegenheid. Dat bleek vandaag nu het Belastingplan 2018 opnieuw is aangepast door het kersverse kabinet. Elsevier:

“De belasting op spaargeld gaat volgend jaar omlaag, maar vanaf 2019 stijgt de heffing weer snel. Dit blijkt uit de nieuwste informatie van het ministerie van Financiën.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/11/burgerhaatkabinet-rutte-iii-ontvouwt-nieuw-plan-voor-2019-er-komt-een-boete-op-sparen/

Lees ook eens verder bij de Bron: eunmask

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
xxl

‘s Nachts je smartphone opladen vergroot risico op brand

corrupt eu

Reeks aan corruptieschandalen in Raad van Europa!