in , , ,

Sea Watch-kapitein Carola Rackete bracht moordenaars, verkrachters en folteraars naar Italië

Carola Rackete, de beruchte kapitein van het -transportschip Sea-Watch 3, bracht drie mannen mee die een vreemdelingendetentiecentrum in Libië runden waar migranten werden verkracht, gemarteld en vermoord.

Volgens een rapport van Il Giornale zijn drie van de 40 migranten die werden opgehaald door de boot van Rackete mannen die beschuldigd zijn van het verkrachten, martelen en vermoorden van mensen in Libië. De verdachten zouden zijn gearresteerd in het opvangcentrum in Messina, .

De had oorspronkelijk de arrestaties verborgen die naar verluidt plaatsvonden op dezelfde dag dat de migranten van het schip stapten.

“De kapitein vervoerde drie immigranten beschuldigd van marteling op de Sea Watch”, schrijft Franco Grilli van Il Giornale. 

“We kunnen het niet uitsluiten, maar we hebben geen precieze informatie,” vertelde Sea Watch-woordvoerder Ruben Neugebauer het Duitse persbureau DPA over het rapport.

De drie mannen zijn formeel beschuldigd van ‘een criminele vereniging gewijd aan het beheer van een illegaal gevangeniscentrum’, compleet met marteling, verkrachting, ontvoering en zelfs moord.

In reactie op het nieuws schreef de meest vertrouwde politicus en leider van de nationale populistische Lega-partij, ,: “Ze overtrof niet alleen de wetten en ramde een patrouilleboot van Guardia di Finanza; op 29 juni zou Carola Rackete van de Sea Watch 3 drie immigranten hebben gelost die worden beschuldigd van geweld, verkrachting, ontvoering, moord in Italië. Democratische Partij (PD) parlementsleden hadden de landing geëist van alle immigranten, inclusief degenen die nu worden verdacht van het zijn van wrede criminelen. “

Volgens Chiara Giannini, die ‘betrouwbare bronnen’ citeert, had de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken Luciana Lamorgese gevraagd om het gênante nieuws niet te publiceren. Maar in plaats daarvan maakten leden van de echte pers de arrestaties openbaar, samen met de namen van de drie verdachten – Mohammed Condè, 27, Hameda Ahmed, 26 en Mahmoud Ashuia, 24.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Burgers uiterst negatief over Moslim immigratie
1 jaar geleden

De EU landen hebben al genoeg problemen in hun eigen landen. Bovendien zijn de leiders in de EU absoluut onbekend met de cultuur en de gewoonten in Afrika. De afgelopen twee jaar hebben overtuigend laten zien dat absoluut sprake is van grote problemen waar de autochtone bevolking al vanaf het begin voor heeft gewaarschuwd.
Van integratie komt echt niets, van werken nog minder. Dit wordt een drama zonder weerga wat uiteraard door de burgers moet worden betaald.

Laten we maar eens beginnen met een flinke financiële claim te leggen bij de bestuurders in de EU en in de EU landen en ook bij de grote bedrijven die denken goedkope arbeidskrachten denken te kunnen inhuren. Ik denk dat het feest dan heel gauw afgelopen is.

Domper voor klimaatfanatici: Minder rood vlees eten? Wetenschappers geloven nu dat dat advies al die tijd fout was

Boerkawet begint een grote grap te worden: Boa’s mogen boerkadragers niet beboeten