in , , ,

Sea Watch-kapitein Carola Rackete bracht moordenaars, verkrachters en folteraars naar Italië

Carola Rackete, de beruchte kapitein van het -transportschip Sea-Watch 3, bracht drie mannen mee die een vreemdelingendetentiecentrum in Libië runden waar werden verkracht, gemarteld en vermoord.

Volgens een rapport van Il Giornale zijn drie van de 40 migranten die werden opgehaald door de boot van Rackete mannen die beschuldigd zijn van het verkrachten, martelen en vermoorden van mensen in Libië. De verdachten zouden zijn gearresteerd in het opvangcentrum in Messina, .

De politie had oorspronkelijk de arrestaties verborgen die naar verluidt plaatsvonden op dezelfde dag dat de migranten van het schip stapten.

“De kapitein vervoerde drie immigranten beschuldigd van marteling op de Sea Watch”, schrijft Franco Grilli van Il Giornale. 

“We kunnen het niet uitsluiten, maar we hebben geen precieze informatie,” vertelde Sea Watch-woordvoerder Ruben Neugebauer het Duitse persbureau DPA over het rapport.

De drie mannen zijn formeel beschuldigd van ‘een criminele vereniging gewijd aan het beheer van een illegaal gevangeniscentrum’, compleet met marteling, verkrachting, ontvoering en zelfs moord.

In reactie op het nieuws schreef de meest vertrouwde politicus en leider van de nationale populistische Lega-partij, ,: “Ze overtrof niet alleen de wetten en ramde een patrouilleboot van Guardia di Finanza; op 29 juni zou Carola Rackete van de Sea Watch 3 drie immigranten hebben gelost die worden beschuldigd van geweld, verkrachting, ontvoering, moord in Italië. Democratische Partij (PD) parlementsleden hadden de landing geëist van alle immigranten, inclusief degenen die nu worden verdacht van het zijn van wrede criminelen. “

Volgens Chiara Giannini, die ‘betrouwbare bronnen’ citeert, had de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken Luciana Lamorgese gevraagd om het gênante nieuws niet te publiceren. Maar in plaats daarvan maakten leden van de echte pers de arrestaties openbaar, samen met de namen van de drie verdachten – Condè, 27, Hameda Ahmed, 26 en Mahmoud Ashuia, 24.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Domper voor klimaatfanatici: Minder rood vlees eten? Wetenschappers geloven nu dat dat advies al die tijd fout was

Boerkawet begint een grote grap te worden: Boa’s mogen boerkadragers niet beboeten