in

Italiaanse Schout-bij-nacht: “Er komen honderden voormalige ´buitenlandse ISIS-strijders´ naar Italië”

De Italiaanse schout-bij-nacht Nicola De Felice eist bindende akkoorden met en : “We zijn nu bij een situatie aangekomen die niet meer draaglijk is.

Het is absoluut noodzakelijk om maatregelen te nemen, opdat met de regeringen van Libië en Tunesië akkoorden betreffende de regeling van gezamenlijke patrouilles in hun soevereine wateren en landingen van gestopte boten binnen hun grenzen ondertekend worden.

Daarbij mag niet geaarzeld worden om ook economische maatregelen te nemen als het om het doordrukken van deze eisen gaat.

De illegale is een noodscenario, dat ook een nationaal veiligheidsprobleem vormt sinds er uit Tunesië honderden voormalige ´buitenlandse strijders´ van de ´´ in Italië zijn aangekomen.

Met betrekking tot de zogenaamde ´Balkanroute´ moet het Verdrag van Dublin toegepast en de illegale immigranten naar en teruggestuurd worden.”

Schout-bij-nacht De Felice voegde er aan toe dat het na de repatriëring van een “zaak van de Verenigde Naties is om te onderzoeken wie daadwerkelijk voor een oorlog ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rutte geeft miljarden aan Zuid-Europa, terwijl onze eigen huishoudens ‘onderaan bungelen qua vermogen’

EU koopt coronavaccin van GSK en Sanofi