in

Italiaanse Schout-bij-nacht: “Er komen honderden voormalige ´buitenlandse ISIS-strijders´ naar Italië”

De Italiaanse schout-bij-nacht Nicola De Felice eist bindende akkoorden met en : “We zijn nu bij een situatie aangekomen die niet meer draaglijk is.

Het is absoluut noodzakelijk om maatregelen te nemen, opdat met de regeringen van Libië en Tunesië akkoorden betreffende de regeling van gezamenlijke patrouilles in hun soevereine wateren en landingen van gestopte boten binnen hun grenzen ondertekend worden.

Daarbij mag niet geaarzeld worden om ook economische maatregelen te nemen als het om het doordrukken van deze eisen gaat.

De illegale is een noodscenario, dat ook een nationaal veiligheidsprobleem vormt sinds er uit Tunesië honderden voormalige ´buitenlandse strijders´ van de ´´ in zijn aangekomen.

Met betrekking tot de zogenaamde ´Balkanroute´ moet het Verdrag van Dublin toegepast en de illegale naar en teruggestuurd worden.”

Schout-bij-nacht De Felice voegde er aan toe dat het na de repatriëring van een “zaak van de is om te onderzoeken wie daadwerkelijk voor een oorlog ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
2 maanden geleden

Deze schout bij nacht weet blijkbaar niet dat de VN geinfiltreerd is door de cabal en dat die achter de Nieuwe Wereld Orde zit met Agenda 21 en Agenda 2030. Het is de VN die het terugbrengen van de wereldbevolking naar 500 miljoen mensen onder “subtainable” op haar agenda heeft staan. Isis werd gesponsord door Deep State MacCain, die inmiddels is geexecuteerd. Blijkbaar hebben de Rothschilds nu deze oplossing bedacht …

Goed dat deze schout bij nacht het aan de orde brengt, maar de vraag is welke regering is nog niet corrupt?
Wanneer worden de mensen in de EU wakker en beseffen dat de hele EU een gatenkaas is en zo rot als een mispel? Marxist Rutte incluis !

Rutte geeft miljarden aan Zuid-Europa, terwijl onze eigen huishoudens ‘onderaan bungelen qua vermogen’

EU koopt coronavaccin van GSK en Sanofi