in

‘Soros-schandaal’: Linkse NGO’s geïnfiltreerd bij Europees Hof voor de Rechten van de Mens

Schermafbeelding 2020 02 24 om 11.18.59

Een onderzoek van het prestigieuze European Centre for Law and Justice (ECLJ) wijst uit dat tientallen vastbenoemde rechters aan het Europees Hof voor de Rechten van de Mens voordien actief waren bij diverse linkse 's.

Vooral die van open-grenzen activist George springen in het oog. De rechters behandelden zaken van hun eigen NGO's en de belangenvermenging lijkt compleet. Het Franse Valeurs Actuelles bracht een uit over het schandaal.

Het explosief onderzoek van de denktank legt bloot dat minstens 22 van de 100 vastbenoemde rechters aan de slag waren bij 7 NGO's die geregeld voor het Hof verschijnen.

12 rechters zijn verbonden met de Open Society Foundation (OSF), 7 met het Helsinki comité, vijf met de Internationale Commissie van Juristen (ICJ), 3 met Amnesty International en telkens 1 voor Human Rights WatchIntersights en het A.I.R.E. centre.

De Open Society is bovendien niet enkel de organisatie met de meeste rechters achter zich, ze financiert ook de 6 andere organisaties die in het onderzoek vermeld worden.

Belangenvermenging

Sinds 2009 kwamen er 185 zaken voor ….

Lees verder bij de bron: sceptr.net

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
amsterdam 1555150707

Amsterdam, subsidieparadijs van links geeft miljoenen uit aan illegalen: ‘M’n bek valt open’

ECB 1569241106

U mag uw mening geven over het desastreuze monetair beleid: ECB lanceert burgerenquête