in

‘Soros-schandaal’: Linkse NGO’s geïnfiltreerd bij Europees Hof voor de Rechten van de Mens

Een onderzoek van het prestigieuze European Centre for Law and Justice (ECLJ) wijst uit dat tientallen vastbenoemde rechters aan het Europees Hof voor de Rechten van de Mens voordien actief waren bij diverse linkse NGO’s.

Vooral die van open-grenzen activist springen in het oog. De rechters behandelden zaken van hun eigen NGO’s en de belangenvermenging lijkt compleet. Het Franse Valeurs Actuelles bracht een dossier uit over het schandaal.

Het explosief onderzoek van de denktank legt bloot dat minstens 22 van de 100 vastbenoemde rechters aan de slag waren bij 7 NGO’s die geregeld voor het Hof verschijnen.

12 rechters zijn verbonden met de Open Society Foundation (OSF), 7 met het Helsinki comité, vijf met de Internationale Commissie van Juristen (ICJ), 3 met Amnesty International en telkens 1 voor Human Rights WatchIntersights en het A.I.R.E. centre.

De Open Society is bovendien niet enkel de organisatie met de meeste rechters achter zich, ze financiert ook de 6 andere organisaties die in het onderzoek vermeld worden.

Belangenvermenging

Sinds 2009 kwamen er 185 zaken voor ….

Lees verder bij de bron: sceptr.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Burgers kunnen hun overheden niet meer vertrouwen.
1 jaar geleden

Het is de hoogste tijd dat de Nederlandse overheid wat minder energie stopt in flitskasten en trajectcontrole op de grote wegen en wat meer aandacht op de antecedenten van de rechters die worden benoemd.

NL = EU = VN = NWO = banken + corporaties = slavenbestaan
1 jaar geleden

De macht in de wereld ligt niet bij overheden waar hij zou moeten zijn, maar banken en corporaties hebben de afgelopen 50 jaar volledig de macht overgenomen en zijn door hun international karakter en de enorme financiële vermogens volledig ongrijpbaar geworden. Non-governmental organisaties en overheden zijn volledig geïnfiltreerd / omgekocht / gechanteerd.

De EU is niets minder dan de greep naar de totale macht in de EU door de banken en corporaties, waarbij overheden en dus burgers volledig buiten spel zijn gezet. In een gestaag tempo worden verantwoordelijkheden naar Brussel gedelegeerd zonder dat burgers daar iets aan kunnen doen. Referenda worden botweg terzijde gelegd. In de VS is een strijd gaande tussen Trump en de Deep State wat dus in feite een strijd is tussen de mensen en de elite met kapitaal. Winsten verkregen door automatisering en handig gebruik van lage loonkosten worden niet gedeeld en komen zonder uitzondering bij een zeer kleine top terecht.

In de EU is die strijd iets minder zichtbaar dan in de VS, maar het fenomeen is volledig vergelijkbaar.

Bij banken en corporaties gaat het alleen om korte termijn eigen gewin en mensen zijn voor 100 % ondergeschikt. De winsten komen terecht bij een extreem kleine groep, mensen zijn niet meer dan slaven.
En de resultaten wereldwijd zijn meer dan schokkend en dat valt de banken en corporaties volledig aan te rekenen.

Het is de hoogste tijd dat de burgers massaal in verzet komen en de macht grijpen en volledig orde op zaken stellen. De mens en de aarde behoren centraal te staan en de macht van banken en corporaties moet volledig worden beperkt en het monetaire systeem van de grond af aan opnieuw opgezet.
Het gaat niet aan dat banken gratis geld printen en rente berekenen over iets wat niet meer is dan een administratieve handeling (ja, heus, zo werken banken).

Onderstaand een 8 jaar oude rapportage van Chris Hedges die beschrijft hoe complete steden zijn kaalgeroofd als door sprinkhanen van hun produktie facilitieiten die door een paar corporaties naar lage lonen landen worden overgebracht. Overigens gebeurde dat in de EU op gelijke manier.

https://www.youtube.com/watch?v=IZEdPnSbRjc

Denk niet dat dat U niet aangaat !!!! Dat gele vestje past ons allemaal …

Amsterdam, subsidieparadijs van links geeft miljoenen uit aan illegalen: ‘M’n bek valt open’

U mag uw mening geven over het desastreuze monetair beleid: ECB lanceert burgerenquête