in

Europese Commissie ‘reageert’ voor het eerst op Soros-invloed in EHRM

sorosentimmermansenjuncker

De Europese Commissie heeft na maanden eindelijk gereageerd op de onthulling dat het EHRM uitpuilt van de leden van linkse NGO’s. Dat schrijft Valeurs actuelles.

In die reactie draaide vicevoorzitter Věra Jourová (ALDE), die zelf banden heeft met George Soros, echter vooral om de hete brij heen. Volgens haar twijfelt de Commissie niet “aan de integriteit en de onafhankelijkheid van het Europees Hof voor de rechten van de mens”.

De feiten kwamen aan het licht nadat het Franse magazine Valeurs actuelles medio februari een dossier uitbracht over het onderzoek van Gregor Puppinck van het European Centre for Law and Justice.

Het onderzoek wees uit dat tientallen van de vastbenoemde rechters van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) voordien actief waren bij diverse linkse NGO’s, waaronder NGO’s van de linksliberale miljardair George Soros.

De rechters behandelden daarbij ook zaken van hun eigen voormalige organisaties.

Commissie “twijfelt niet aan integriteit en onafhankelijkheid EHRM”

Het EHRM heeft steeds nagelaten publiek te reageren op de onthullingen. Yonko Grozev, een van de meest genoemde namen in het onderzoek, werd zelfs benoemd tot afdelingsvoorzitter. Enkele dagen geleden antwoordde de Europese Commissie eindelijk op …..

Lees verder bij de bron: sceptr.net

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9212886 469d418154 politie1

Ohjee: Politie verzon de toename van geweld tegen agenten

fail 1560499005 e1587482093347

Steeds kanslozer: Veiligheidsregio’s vernemen vroegere opening sanitair via de media