in

Europese Commissie ‘reageert’ voor het eerst op Soros-invloed in EHRM

De heeft na maanden eindelijk gereageerd op de onthulling dat het EHRM uitpuilt van de leden van linkse ’s. Dat schrijft Valeurs actuelles.

In die reactie draaide vicevoorzitter Věra Jourová (ALDE), die zelf banden heeft met , echter vooral om de hete brij heen. Volgens haar twijfelt de Commissie niet “aan de integriteit en de onafhankelijkheid van het Europees Hof voor de rechten van de mens”.

De feiten kwamen aan het licht nadat het Franse magazine Valeurs actuelles medio februari een dossier uitbracht over het onderzoek van Gregor Puppinck van het European Centre for Law and Justice.

Het onderzoek wees uit dat tientallen van de vastbenoemde rechters van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) voordien actief waren bij diverse linkse NGO’s, waaronder NGO’s van de linksliberale miljardair George Soros.

De rechters behandelden daarbij ook zaken van hun eigen voormalige organisaties.

Commissie “twijfelt niet aan integriteit en onafhankelijkheid EHRM”

Het EHRM heeft steeds nagelaten publiek te reageren op de onthullingen. Yonko Grozev, een van de meest genoemde namen in het onderzoek, werd zelfs benoemd tot afdelingsvoorzitter. Enkele dagen geleden antwoordde de Europese Commissie eindelijk op …..

Lees verder bij de bron: sceptr.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU= stoppen en terug naar souvereine staten
1 jaar geleden

Zien de EU technicraten niet dat het beter is om te stoppen met deze EU? De burgers hebben hier nooit voor gekozen en na 20 jaar is de schade groter dan ooit en de burgers worden opgezadeld met een giga schuld.
Banken en grote corporaties zijn rijker geworden en de burgers zijn de dupe geworden van dit verschrikkelijke experiment.
Die grote schuld is het gevolg dat een grote EU niet werkt. Dus laten we stoppen voordat de schade nog groter wordt !!!!

Vangils
8 maanden geleden

Zeg,stop stop,met die groot verdienende PvdA,man Timmerfrans en al die andere mee eten van de gewone man vrouw weg ermee

Ohjee: Politie verzon de toename van geweld tegen agenten

Steeds kanslozer: Veiligheidsregio’s vernemen vroegere opening sanitair via de media