in , , , ,

Statines in de cholesterol scam dragen bij aan bevolkingsreductie

pillen 1571044650
Pexels / Pixabay

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het kan dat ze steeds meer mensen, op steeds jongere leeftijd, richting statines pushen? In de bijsluiter van bijvoorbeeld Rosuvastatine staat beschreven wat de dosering voor een 6-jarige moet zijn.

Een van de bijwerkingen is bijvoorbeeld diabetes-2 zoals ook gevangene Romy nu heeft doordat ze gedwongen statines krijgt toegediend.

De Volkskrant enkele maanden geleden:

Een nieuwe richtlijn, met grote gevolgen. Een miljoen mensen extra zouden aan de cholesterolverlagers moeten. ‘Dit is de invloed van de big pharma.’

De cholesterol waardes die ze gebruiken om statines voor te schrijven gaan iedere keer naar beneden, waardoor, voordat je het weet, de hele bevolking statines slikt.

Is mijn ‘slechte’ LDL-cholesterol 2,3, dan is er niks aan de hand. Maar is het hoger dan 2,5, dan maant de huisarts mij tot een vetarmer dieet en meer beweging, of schrijft me cholesterolverlagers voor, statines, die 2,1 miljoen Nederlanders al slikken. Anders krijg ik binnen afzienbare tijd misschien weer een hartaanval, of een herseninfarct.

Acht jaar lang was het getalletje 2,5. Tot twee maanden geleden. Sindsdien is 2,3 opeens geen gezonde waarde meer, maar moet het LDL volgens een nieuwe richtlijn verder omlaag, naar 1,8.

Statines slopen cholesterol uit je lichaam met desastreuze gevolgen voor onder andere je hersenen.

Voor de meeste mensen heeft het woord cholesterol een negatieve klank en hebben ze het idee dat alles wat hun cholesterolniveau verlaagt goed is.

Dat is absoluut niet waar, want ons lichaam heeft cholesterol nodig. Dat is ook de reden dat het lichaam deze stof constant aanmaakt in de lever. De plek waar deze cholesterol keihard nodig is, is in onze hersenen en het zenuwstelsel. Van alle cholesterol wordt dan ook 25 procent in het zenuwstelsel aangetroffen.

Eén van de belangrijkste eigenschappen van cholesterol is dat het nodig is om hormonen en neurotransmitters te maken die de cellen nodig hebben om met elkaar te kunnen communiceren. Zonder voldoende cholesterol in je lichaam zullen je hersencellen afsterven. Daarnaast is cholesterol ook nog een antioxidant die het lichaam beschermt tegen kanker en speelt het een belangrijke rol in de productie van vitamine D.

Dit middel heeft nog veel meer rampzalige gezondheidsconsequenties waarover later meer, maar bezit ook nog eens een eigenschap die ertoe bijdraagt dat de wereldbevolking zal afnemen.

En daarbij zie je zoals gewoonlijk weer het geraffineerde: niet alleen wordt de farmaceutisch slapend rijk met dit middel, maar het heeft ook nog een voor de Sekte des Doods/Illuminati heel interessante bijwerking.

En dan gaat het om het volgende:

Dehydro-epiandrosteron (DHEA) is een steroïde hormoon dat door de bijnieren, de geslachtsklieren, vetweefsel en de huid wordt aangemaakt uit cholesterol. DHEA is een natuurlijke precursor ofwel prohormoon van androsteendion, dat verder omgezet kan worden in het androgeen testosteron en de oestrogenen oestron en oestradiol.

Je hebt dus cholesterol nodig om DHEA te kunnen aanmaken. Wanneer je statines slikt worden grote hoeveelheden cholesterol uit je lichaam gesloopt en maak je dus ook geen/weinig DHEA meer aan. En dat heeft verregaande consequenties, want:

Bij mannen en vrouwen zijn verschillende hormonen in verschillende hoeveelheden in het lichaam aanwezig. Testosteron in de testikels van de man, progesteron en oestrogenen in de eierstokken van de vrouw. Aan de basis van deze hormonen ligt het hormoon dat verantwoordelijk is voor het ontstaan van seksuele verlangens: DHEA (dehydro-epiandrosteron).

Dit hormoon is als het ware de moeder van alle andere hormonen. Ook ligt DHEA aan de basis van de feromonen, de geurstoffen die weer verantwoordelijk zijn voor seksuele aantrekkingskracht. Dat tijdens de puberteit seksuele verlangens ontstaan en seksuele interesse toeneemt is heel logisch, want in die periode neemt ook de concentratie van DHEA-hormonen toe.

En hier heb je een verklaring waarom de geboortecijfers overal ter wereld dalen en mensen geen zin meer hebben is seks en dus de voortplanting in gevaar komt. Ook in ons land daalt het aantal Nederlanders schrikbarend en groeit …..

Lees de rest verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9443221405 f333c0ce94 b George Soros

Britse klimaatactivisten van Extinction Rebellion ontvangen 460 euro per week

5042961234 0f1f1c2fca demonstratie1

Goh! Belgische politievakbond: linkse betogers mogen meer dan rechtse