in , , , ,

Statines in de cholesterol scam dragen bij aan bevolkingsreductie

Pexels / Pixabay

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het kan dat ze steeds meer mensen, op steeds jongere leeftijd, richting statines pushen? In de bijsluiter van bijvoorbeeld Rosuvastatine staat beschreven wat de dosering voor een 6-jarige moet zijn.

Een van de bijwerkingen is bijvoorbeeld -2 zoals ook gevangene Romy nu heeft doordat ze gedwongen statines krijgt toegediend.

De Volkskrant enkele maanden geleden:

Een nieuwe richtlijn, met grote gevolgen. Een miljoen mensen extra zouden aan de cholesterolverlagers moeten. ‘Dit is de invloed van de big pharma.’

De cholesterol waardes die ze gebruiken om statines voor te schrijven gaan iedere keer naar beneden, waardoor, voordat je het weet, de hele bevolking statines slikt.

Is mijn ‘slechte’ LDL-cholesterol 2,3, dan is er niks aan de hand. Maar is het hoger dan 2,5, dan maant de huisarts mij tot een vetarmer dieet en meer beweging, of schrijft me cholesterolverlagers voor, statines, die 2,1 miljoen Nederlanders al slikken. Anders krijg ik binnen afzienbare tijd misschien weer een hartaanval, of een herseninfarct.

Acht jaar lang was het getalletje 2,5. Tot twee maanden geleden. Sindsdien is 2,3 opeens geen gezonde waarde meer, maar moet het LDL volgens een nieuwe richtlijn verder omlaag, naar 1,8.

Statines slopen cholesterol uit je lichaam met desastreuze gevolgen voor onder andere je hersenen.

Voor de meeste mensen heeft het woord cholesterol een negatieve klank en hebben ze het idee dat alles wat hun cholesterolniveau verlaagt goed is.

Dat is absoluut niet waar, want ons lichaam heeft cholesterol nodig. Dat is ook de reden dat het lichaam deze stof constant aanmaakt in de lever. De plek waar deze cholesterol keihard nodig is, is in onze hersenen en het zenuwstelsel. Van alle cholesterol wordt dan ook 25 procent in het zenuwstelsel aangetroffen.

Eén van de belangrijkste eigenschappen van cholesterol is dat het nodig is om hormonen en neurotransmitters te maken die de cellen nodig hebben om met elkaar te kunnen communiceren. Zonder voldoende cholesterol in je lichaam zullen je hersencellen afsterven. Daarnaast is cholesterol ook nog een antioxidant die het lichaam beschermt tegen en speelt het een belangrijke rol in de productie van vitamine D.

Dit middel heeft nog veel meer rampzalige gezondheidsconsequenties waarover later meer, maar bezit ook nog eens een eigenschap die ertoe bijdraagt dat de wereldbevolking zal afnemen.

En daarbij zie je zoals gewoonlijk weer het geraffineerde: niet alleen wordt de farmaceutisch slapend rijk met dit middel, maar het heeft ook nog een voor de Sekte des Doods/Illuminati heel interessante bijwerking.

En dan gaat het om het volgende:

Dehydro-epiandrosteron (DHEA) is een steroïde hormoon dat door de bijnieren, de geslachtsklieren, vetweefsel en de huid wordt aangemaakt uit cholesterol. DHEA is een natuurlijke precursor ofwel prohormoon van androsteendion, dat verder omgezet kan worden in het androgeen testosteron en de oestrogenen oestron en oestradiol.

Je hebt dus cholesterol nodig om DHEA te kunnen aanmaken. Wanneer je statines slikt worden grote hoeveelheden cholesterol uit je lichaam gesloopt en maak je dus ook geen/weinig DHEA meer aan. En dat heeft verregaande consequenties, want:

Bij mannen en vrouwen zijn verschillende hormonen in verschillende hoeveelheden in het lichaam aanwezig. Testosteron in de testikels van de man, progesteron en oestrogenen in de eierstokken van de vrouw. Aan de basis van deze hormonen ligt het hormoon dat verantwoordelijk is voor het ontstaan van seksuele verlangens: DHEA (dehydro-epiandrosteron).

Dit hormoon is als het ware de moeder van alle andere hormonen. Ook ligt DHEA aan de basis van de feromonen, de geurstoffen die weer verantwoordelijk zijn voor seksuele aantrekkingskracht. Dat tijdens de puberteit seksuele verlangens ontstaan en seksuele interesse toeneemt is heel logisch, want in die periode neemt ook de concentratie van DHEA-hormonen toe.

En hier heb je een verklaring waarom de geboortecijfers overal ter wereld dalen en mensen geen zin meer hebben is seks en dus de voortplanting in gevaar komt. Ook in ons land daalt het aantal Nederlanders schrikbarend en groeit …..

Lees de rest verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ster
1 jaar geleden

Je kan er ook leverkanker van krijgen en nog meer soorten kankers.

Djuul Decnock
1 jaar geleden

‘k Heb die statines jaren geleden in de vuilbak gegooid en vervangen door rode rijst gisttabletten van Kruidvat. Zelfde werking zonder de nadelen van die kutstatines en zelfde resultaat.

JC (Hans) van der Stoop
1 jaar geleden

Ja natuurlijk vinnikhierwatvan !
Hoe het ook zij… de mens is verantwoordelijk voor zijn eigen heil en zegen, dat er partijen zijn die GEBRUIK maken van de zwakheden van de mens… ja, dat haalt je de koekoek ! of in dit geval mss beter; de Duivel !

Hans
1 jaar geleden

De mens is allereerst verantwoordelijk voor zijn eigen heil en zegen !
Hoewel … de mens, de massamens… de consumens… een schaap is in de kudde !
Dus worden de meeste mensen via de massamedia en het 24/7 reclamebombardement-dement-dement … een genot-en gemak maatschappij in geindoctrineerd… in een soort Pinokkio-Pleasure Island… het Nederland/Luilekkerland vol niet te weerstane lekkernijen voor de zintuigen… alwaar zij verworden tot de ezels /schapen… die zij zijn….geworden…

Het logische gevolg van de verwording van de mens… zijn alle (zichzelf) aandoeningen die die (zijn het er al???) NEGEN MILJOEN chronisch zieken vertegenwoordigen…
Het schaap zoekt altijd een (uit) weg en vertrouwt daarbij op de herder (en zijn honden) het schaap is niet in staat dat ZELF te doen (hoewel alle kansen daartoe aanwezig zijn) maar tussen die herders die wel het beste met hun kudde voorhebben… staan er talloze herders die zèggen dat te doen, maar ondertussen niet aan de verleiding ontkomen om een slaatje te slaan uit die massa onnozelen…

Waaronder dus Big Farma, die in samenwerking met de reguliere ziektenindustrie zegt; consumeeeeeeeer maar rustig door, en als er klachten ontstaan kom je gewoon naar ons toe… en dan hèlpen wij jou !
Dat dat van de wal de sloot in is, of; van pissebed naar kakkebed…. hebben de onnozelen niet door.

Er zullen altijd partijen zijn die ge-dan wel misbruik maken van “ de situatie` en zo, lieve kijkbuiskinderen… is er een volk van niet nozelen ontstaan die zich storten in het aloude Brood en Spelen principe en zich ongans consumeeeeeeren aan lichamelijk en geestelijk JUNKFOOD tot dat men erbij neervalt !

En dan komt de wolf in schaapskleren en zegt; (met een glimlach van oor tot oor…òf die overbekende hypocriete zorgelijke blik…) kom maar hoor, daar zijn WIJ voor………………………. en dan, lief schaap, ben je je eigen graf alvast aan het graven !
Oh wacht, dat was je al aan het doen door middel van die destructieve luilekkerland leefstijl van je… nu ja, kleinigheidje hou je toch en je moet toch erregus an dood gaan… niet dan? NOU DAN ! 😉

Ofwel; Lees, Leer… (ruil èèn avondje Netflix daarvoor in) want kennis is macht ! (je leert dan, wèèt dan, dat je door je eigen overheid in de maling wordt genomen) bepaal je EIGEN levensweg en LEEF ! (en neem JEZELF niet in de maling !)
Leef je eigen leven ipv je te conformeren aan de weg die Anderen voor jou bepalen, want als je je conformeert aan een ander… dan leef je zelf niet, dan Laat je je leven !

Britse klimaatactivisten van Extinction Rebellion ontvangen 460 euro per week

Goh! Belgische politievakbond: linkse betogers mogen meer dan rechtse