in , , ,

Britse klimaatactivisten van Extinction Rebellion ontvangen 460 euro per week

9443221405 f333c0ce94 b George Soros
Photo by insider_monkey cc

De Britse krant Daily Mail publiceerde dit weekend een  nieuwsbericht waaruit blijkt dat de klimaatdemonstranten van (ER) in het worden betaald voor de activiteiten.

De demonstranten ontvangen tot wel 400 Pond per week ‘voor het leiden van protesten' en sinds het begin van de protesten van ER zou al 200.000 pond zijn uitbetaald aan de “altruïstische” klimaatactivisten.

De betalingen vanuit de organisatie Extinction Rebellion aan de individuele demonstranten betekent natuurlijk lekker cashen voor de klimaatstakers van Extinction Rebellion, maar zij maken zich tegelijkertijd ironisch genoeg zorgen om de belastingdruk.

Wanneer de inkomsten uit demonstraties worden meegenomen in de inkomensbelasting dan zijn ze de Britse staat nog een flinke smak met geld verschuldigd.

En het gaat ook om flinke bedragen. Zeker als we naar het totaalplaatje kijken. Afgelopen vier maanden heeft ER haar activisten ruim 70.000 ponden uitbetaald en sinds het begin van ER al meer dan 200.000 ponden!

Blijkbaar zijn er zelfs financiële prikkels nodig om de klimaatactivisten te bewegen van hun luie gat te komen.

De cijfers komen uit documenten die de organisatie Extinction Rebellion heeft vrijgegeven, waaruit blijkt dat zij regelmatig donaties ontvangen van rijke sponsoren. Meesterspeculant George Soros wordt in die documenten genoemd, maar ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
16984471487 e0dcae54d5 CETA

Boeren worden wakker en verzoeken Kamerleden om tegen vrijhandelsverdrag CETA te stemmen

pillen 1571044650

Statines in de cholesterol scam dragen bij aan bevolkingsreductie