in , ,

Steeds meer luxe voor asielzoekers in België, worden nu voorzien van elektrische fietsen

e bike

Hoeveel betaalt u voor uw elektrische fiets? Minstens 700 euro. Hoeveel betaalt een asielzoeker voor zijn elektrische fiets? 0 euro. Is dat normaal? Neen. Mag u daar kwaad om worden? Jazeker!

Nadat in het asielcentrum van Dormaal al 28 elektrische fietsen werden afgeleverd voor de verplaatsing van de asielzoekende ingenieurs, dokters en advocaten die voor onze pensioenen gaan zorgen, werd zopas een offerteaanvraag uitgeschreven voor de aankoop van – opnieuw – elektrische fietsen ter waarde van 30.000 euro.

Dit keer met bestemming ‘Klein Kasteeltje’. Want daar is duidelijk nood aan. Denken ze in Brussel.

Dries Van Langenhove, de onafhankelijke volksvertegenwoordiger in de Vlaams Belangfractie, stelde aan Maggie De Block – onder de asielzoekers beter bekend als Gulle Sinterklaas – enkele vragen omtrent deze offerteaanvraag.

Maggie heeft het blijkbaar te druk, want een antwoord kwam er vooralsnog niet. Blijkbaar iets met ‘regering in lopende zaken’ en zo. Maar ondertussen toch maar geld uitgeven op uw en onze kosten, aan luxeproducten voor asielzoekers uiteraard, niet aan prioritaire zaken.

aekf

Dries: “Wat kosten de elektrische fietsen voor het centrum te Dormaal? Hoeveel fietsen werden/zullen worden aangekocht voor het Klein Kasteeltje? Waarom hebben asielzoekers nood aan elektrische fietsen? Werden er eerder reeds elektrische fietsen of scooters aangekocht voor andere asielcentra?

En Dries denkt in de eerste plaats aan de inwoners die bezwaren hebben met een asielcentrum in hun achtertuin: “Plant u binnenkort een persoonlijk overlegmoment met de inwoners van Zoutleeuw en Dormaal, die terecht stellen dat zij niet goed geïnformeerd werden en worden?

Maggie De Block:

Lees verder bij de bron: ReactNieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
screenshot 20

Geen samenzweringstheorie meer: Duitse regering laat duizenden “vluchtelingen” invliegen

kamerplanten 1573206802

Planten zuiveren de lucht binnenshuis blijkt hoax