in , ,

Steeds meer luxe voor asielzoekers in België, worden nu voorzien van elektrische fietsen

Hoeveel betaalt u voor uw elektrische fiets? Minstens 700 euro. Hoeveel betaalt een asielzoeker voor zijn elektrische fiets? 0 euro. Is dat normaal? Neen. Mag u daar kwaad om worden? Jazeker!

Nadat in het asielcentrum van Dormaal al 28 elektrische fietsen werden afgeleverd voor de verplaatsing van de asielzoekende ingenieurs, dokters en advocaten die voor onze pensioenen gaan zorgen, werd zopas een offerteaanvraag uitgeschreven voor de aankoop van – opnieuw – elektrische fietsen ter waarde van 30.000 euro.

Dit keer met bestemming ‘Klein Kasteeltje’. Want daar is duidelijk nood aan. Denken ze in Brussel.

Dries Van Langenhove, de onafhankelijke in de Vlaams Belangfractie, stelde aan Maggie De Block – onder de beter bekend als Gulle Sinterklaas – enkele vragen omtrent deze offerteaanvraag.

Maggie heeft het blijkbaar te druk, want een antwoord kwam er vooralsnog niet. Blijkbaar iets met ‘regering in lopende zaken’ en zo. Maar ondertussen toch maar uitgeven op uw en onze kosten, aan luxeproducten voor asielzoekers uiteraard, niet aan prioritaire zaken.

Dries: “Wat kosten de elektrische fietsen voor het centrum te Dormaal? Hoeveel fietsen werden/zullen worden aangekocht voor het Klein Kasteeltje? Waarom hebben asielzoekers nood aan elektrische fietsen? Werden er eerder reeds elektrische fietsen of scooters aangekocht voor andere asielcentra?

En Dries denkt in de eerste plaats aan de inwoners die bezwaren hebben met een asielcentrum in hun achtertuin: “Plant u binnenkort een persoonlijk overlegmoment met de inwoners van Zoutleeuw en Dormaal, die terecht stellen dat zij niet goed geïnformeerd werden en worden?

Maggie De Block:

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Hier rijden ze toch ook al op een electrische fiets, in auto’s en op scooters. Hoe komen ze daaraan. De eigen bevolking kan het niet betalen, maar zij hebben en krijgen alles

Fatal Deal
1 jaar geleden

Zou ik als zeer ontevreden EU burger ook een asielverzoek kunnen indien in Belgie?
30000€ voor 28 fietsen: dat zullen best wel goeie elektrische fietsen zijn van meer dan 1000€ per stuk
Het worden ook nog een plooifietsen: dan kan ik deze fiets ook mee in de trein / tram / vliegtuig & bus nemen.
Worden ze wel afgeleverd met volle batterij met Belgische energie, Europese (openbaar)vervoerspas & een Europese laadpaalpas?

Geen samenzweringstheorie meer: Duitse regering laat duizenden “vluchtelingen” invliegen

Planten zuiveren de lucht binnenshuis blijkt hoax