in

Uitgebreide studie coronapandemie, strategieën en geldstromen (ruim 450 bronnen)

49629561786 331fb2a8df b coronavirus
Photo by Nursing Schools Near Me

In de afgelopen maanden is er veel onderdrukte en gecensureerde informatie met betrekking tot de coronaviruspandemie door vele dappere mensen naar boven gekomen. Alhoewel deze mensen hun best doen om deze informatie zo veel mogelijk te verspreiden, is veel ervan gefragmenteerd, wat het moeilijker maakt om een duidelijk beeld te vormen van alles wat er allemaal aan de hand is.

In dit werk is daarom zoveel mogelijk van de informatie die naar buiten is gekomen samengevat en ondersteund met meer dan 450 bronnen. Dit om een beter beeld te vormen van wat er allemaal speelt in de wereld op het moment en waarom, en wat ons waarschijnlijk nog te wachten staat.

Dit werk brengt een groot deel van de geldstromen van het Bill & Melinda Gates Fonds (BMF) naar 's werelds belangrijkste gezondheidsorganisaties en de financiële banden met de belangrijkste gezondheidsleiders, zoals Dr. Fauci, Dr. Birx, Dr. Tedros en Prof. Neil Ferguson, in kaart.

Daarnaast zijn de geldstromen van de BMF naar de onderzoeksinstituten die betrokken zijn bij het modelleren van het coronavirus, en het instituut dat het patent op de coronavirusvaccin bevat, ook in kaart gebracht. Tevens zijn geldstromen van het BMF naar een aantal belangrijke media ook in kaart gebracht.

Het laat ook zien dat het BMF gefinancierde Nationaal Instituut van Allergieën en Infectieziekten (NIAID), waarvan Dr. Fauci de directeur is sinds , functieversterkende studies van SARS en coronavirussen die deels in het Wuhan Instituut van Virologie waren uitgevoerd, heeft gefinancierd.

Dat terwijl er destijds een oproep was van experts tegen dit soort studies vanwege de pandemische risico's en een vraag voor ethische alternatieven. Hierdoor was zelfs een tijdelijke overheidsstop gezet op dergelijke studies door de .

Eén van de bovengenoemde studies, gefinancierd door Dr. Fauci's NIAID, was door de Amerikaanse (de NIH en Dr. Fauci's eigen instituut, de NIAID) zelfs geïdentificeerd als vallende onder de tijdelijke overheidsstop vanwege de pandemische risico's. Na de overheidsstop, was een nieuwe functieversterkende studie van een nieuw vleermuiscoronavirus, nauw verwant aan de directe verwerkker van het ernstige respiratoire (ademhalings) syndroom coronavirus, uitgevoerd in het Wuhan Instituut van Virologie en weer deels gefinancierd door Dr. Fauci's NIAID.

Het werk geeft ook een beeld van de strategische belangen die spelen bij andere miljardairsfondsen zoals George Open Society Fondsen, het Rockefeller Fonds en de Jack Ma (Alibaba) Fonds. Strategische belangen van Big Tech bedrijven zoals Microsoft, de Centrale , globalistische organisaties zoals de zijn ook deels in kaart gebracht.

Paralellen met het gelekte ‘profetische' moderne oorlogsvoeringverslag van 's Langley Centre's hoofdwetenschapper Dennis. M. Bushnell, uit 2001, zijn ook geïdentificeerd.

Naast de strategische belangen in de coronapandemie is er ook een overzicht gemaakt van zoveel mogelijk onderdrukte informatie over ……

Lees verder bij de bron: CSTV

Photo by Nursing Schools Near Me cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SU 25 MH17 approach1

OM komt met telefoontaps met daarin: ‘Oekraïense straaljager schoot MH17 neer’

54e3d24a4c4faa0df7c58675c6203f78083edbed56527548772f7b 640 politieagent

Is dit uw Nederland nog? Politie neemt stoepkrijt in beslag bij het Malieveld