in , , ,

Meer doldrieste EU-acties, meer integratie, meer EU, minder inspraak, minder vrijheid, minder welvaart

13843116383 726a6241a6 welcome to eu

Vanaf 1 oktober begint de EU een basisinkomen uit te keren aan… asielzoekers buiten de EU.

Niet zonder enige triomfantelijkheid: ‘Vandaag starten we het grootste en meest uitgebreide humanitaire project dat de EU ooit heeft gesteund. Het zal ervoor zorgen dat zo’n 1 miljoen Syrische vluchtelingen een soort basisinkomen krijgen,’ aldus de eurocommissaris tijdens een persconferentie. Het project is volgens hem het ‘ultieme bewijs’ hoezeer de EU is betrokken bij het oplossen van de migratie- en vluchtelingencrisis.

Wat is de EU toch goed hè. Niet in het aanpakken of voorkomen van het migrantenprobleem uiteraard, of stoppen met stoken in Syrië, of het aanpakken van mensenhandelaars, of het retourneren van illegale (niet oorlog-ontlopende) asielzoekers, of het stoppen met zelf smokkelen van mensen, of het aanpakken van misdragende asielzoekers, of het stoppen van het eindeloos uitdelen van permanente verblijfsvergunningen, of het aanpakken van misdragende religieuze partijen, of het aanpakken van de maatschappelijke ontwrichting zoals in Calais, of…

Nee, de EU is triomfantelijk aan het bewijzen dat alle asielzoekers geld van de EU kunnen krijgen, binnen of buiten de EU, gratis geld voor iedereen die wil – behalve u uiteraard, u moet juist die rekening betalen, NL is de grootste netto betaler. Dit betekent dat de EU weer onwenselijk gedrag (gelukzoekers) beloont met heel veel geld, een EU basisinkomen voor elkeasielzoeker, en u maar belasting betalen.

The State of the Union Address… EU Stijl

Dat de EU toch vooral de burgers misleid (ten voordele van grootschalige ontwrichting en het grootbedrijf) maakt onze favoriete alcoholist EU Keizer J-C Juncker nog maar eens duidelijk tijdens de recente State of the Union toespraak:

Volgens Juncker willen de EU-burgers nu eens concrete resultaten zien, ‘en niet meer bij de neus worden genomen’.

Kijk, de ongekozen Keizer Juncker weet precies wat de burgers van het anti-democratische apparaat denken. Het plan?

Juncker pleitte voor meer samenwerking tussen de lidstaten. ‘We moeten de verdeling tussen Oost- en West-Europa overstijgen.’ Net als een jaar geleden kent de EU nog altijd te weinig Unie, vindt hij, eraan toevoegend dat sommige zaken zijn verbeterd. ‘De samenwerking moet breder en nationale belangen moeten worden opzijgeschoven,’ was de kern van zijn betoog voor het Europees Parlement.

Meer integratie! Die gast blijft maar bezig, hij is dan ook ongekozen, dus hij hoeft zich ook aan geen enkele bevolking te verantwoorden. Zijn visie? Wanneer alle lidstaten volledig zijn opgedoekt, en alle inspraak en democratie definitief is overgeheveld naar het dictatoriale instituut van de Europese Commissie (waarvan Keizer Juncker zelf de ongekozen voorzitter is), de EU geen enkele verantwoording hoeft af te leggen over het gekozen geleid, en geen enkele burger meer enige inspraak heeft… DAN is Juncker tevreden.

Wanneer iedereen failliet en machteloos over elkaar heen valt in desperate wanhoop, dan is de EU compleet want de macht over de bevolking is dan volledig. En de EU blijft zich daarvoor inzetten. Juncker maakt het maar weer duidelijk tijdens zijn (overigens totaal ongewenste) State of the Union toespraak.

Steeds maar weer

Hoe vaak moeten burgers eigenlijk nog Nee zeggen in referendums om dit gedrag te stoppen?

‘We moeten de verdeling tussen Oost- en West-Europa overstijgen.’ Dat zal nog een hele klus worden, aangezien landen als Hongarije, Polen en Slowakije openlijk rebelleren tegen ‘Brussel’ en het migratiebeleid van de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Vaak dus. Elke tegenstand wordt gezien als belemmering om weg te ruimen, uw wens voor inspraak en identiteit is zo’n belemmering.

Juncker keerde zich als vanouds sterk tegen nationalisme en populisme – die ‘geen problemen oplossen, maar ze alleen maar creëren’.

Het populisme, daar is tie weer. Iedereen die anders denkt over de EU dan de Europese Commissie, moet bestempeld worden als nationalistische populist. U herkent direct het betoog van ex ongekozen EU Keizer Barroso, nu grootbankier bij Goldman Sachs. Wat dat betreft verandert er dus niets.

De EU houdt van het Grootbedrijf

De EU houdt van het grootbedrijf. Dat moet ook wel, want de EU is opgericht om de belangen van het grootbedrijf beter te behartigen. De Duitse farmaceutische industrie en de patentlobby gebruikte het kolen en staalbedrijf om direct na de tweede wereldoorlog hun plannen voort te zetten en richtte de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal op. Een lobbyorganisatie speciaal om de Kolen en Staal industrie te steunen, een EU-breed patentrecht te vestigen en uiteraard de belangen van de farmaceuten (lees: IG Farben) te behartigen. En dat is de huidige EU. Dus als u zich afvraagt waarom die zo graag een TTIP en CETA wil, ze doen het niet voor u. U bent slechts het te overwinnen obstakel.

Macht over het volk is het doel van de EU, en die overgedragen macht moet dan uiteindelijk bij de bedrijven komen te liggen. Wat geldt voor chemische en farmaceutische patenten geldt uiteraard ook voor de copyright:

EU proposals for the “modernisation of copyright to increase cultural diversity in Europe and content available online” turn out to be an implementation of the old copyright industries’ wishlist, with little that addresses online users’ needs.

As expected, the proposed Copyright Directive will give news and magazine publishers—described by the EU as “press publishers”—a new 20-year “ancillary copyright” over and above the normal copyright.

U herkent het Mickey-Mouse-gedrag van patentrecht van de VS? Elke keer als de copyright op Mickey Mouse dreigt te verlopen, wordt in de VS de copyright wetten aangepast om deze langer te laten gelden. Alles om te zorgen dat publiek domein maar nergens van kan profiteren. Of te wel, de copyrights worden opgerekt om te gelden tot het eind der tijden. In 2011 was de EU al in het nieuws, dat de copyrights nu gelden tot 70 jaar na de dood van een auteur.  Maar nu gaat het dus weer verder.

the intent is to enable press publishers to control the use of online snippets drawn from “daily newspapers, weekly or monthly magazines of general or special interest and news websites.”

Na het verbod op linken, nu dus ook een verbod op citeren. Een verbod dus op bovenstaande citaatje. De EU gaat weer lekker! (Voor het grootbedrijf.) Maar het wordt mooier:

Another worrying aspect of the planned Copyright Directive is that video platforms such as YouTube and DailyMotion “will have an obligation to deploy effective means such as technology to automatically detect songs or audiovisual works which right holders have identified and agreed with the platforms either to authorise or remove.”

this effectively turns Internet firms into the copyright enforcement arm of media companies, and forces them to monitor their users constantly. There is no mention of judicial oversight or checks and balances, which suggests that copyright companies will simply be able to order Google and other online companies to remove content without further ado—a process that is likely to lead to mistakes and abuse.

Nu heb ik geen medelijden met YouTube, maar je kan zien hoe onmogelijk het wordt gemaakt om een alternatief te starten voor YouTube. Of om te rapporteren over het nieuws. Voor het leggen van een link, het citeren van een berichtje en/of het tonen van een video, moet je nu dus advocaten in de arm nemen. Je loopt namelijk direct een risico in de EU. Het beperkt uiteraard het starten van concurrentie, het beperkt het bespreken van de vreemde gang van zaken, het beperkt jouw vrijheid. Uiteraard is er wel één supergroot voordeel: het vergroot de macht van het grootbedrijf!

Conclusie

De EU is hier de Single Market (lees: Ein Reich) aan het vormen uiteraard, de Ever Closer Union, zodat individuele lidstaten en alle burgers gezamenlijk geen enkele inspraak meer hebben in hun bestuur en toekomst. Alles wordt centraal voorgeschreven door de EU, geheel naar eigen inzichten, zonder noodzaak of mogelijkheid enige verantwoording daarover af te hoeven leggen. Een doel dat Nederland (en anderen landen) expliciet hadden weggestemd! Normaliter noemen we dat namelijk een dictatuur, normaliter is dat onwenselijk. Toch, dit is de wens van de EU, dit is de wens van de EU Keizer en het duidelijke doel van de acties die worden ondernomen.

Het wordt steeds weer duidelijk gemaakt: de werkelijke belangen van de EU staan recht op de belangen van de bevolking, uw belangen. Maar welke politieke partijen zijn eigenlijk tegen het opheffen van Nederland en verdere integratie van de EU? Niet PvdA, CDA, VVD, D66, GroenLinks, SGP, CU. Die willen alleen maar méér dictatuur. En ondertussen zijn de EU-dictatoren maar aan het klagen over die lastige ‘nationalistische populisten’…

Ondertussen maakt de EU actief de problemen maar weer groter:

EU heeft ineens haast met visumvrij reizen voor Turken: Turkije boekt amper vooruitgang bij het verkrijgen van visumvrij reizen naar de Europese Unie. Het goede nieuws voor de Turken: Brussel steekt de helpende hand toe en wil op zoek naar ‘praktische oplossingen’.

De EU gaat nu dus haast maken met het verder saboteren van de EU. Al die visums

Ik neem aan dat u de relatie tussen de hoeveelheid EU en persoonlijk ervaren narigheid ondertussen wel heeft ontdekt? Hoe meer Federale EU ontstaat, hoe meer narigheid u ervaart. (ECB, Bankenunie, migratiewetgeving, economische stagnatie, copyrights, afluisteren,kleinere WCs, slappere stofzuigers, de pensioenen, naheffingen, de vriendjespolitiek, EU WW en EU belastingen, de EU CIA, de ‘handelsverdragen’, etc.) Denk nog eens goed na over die relatie

Het is werkelijk onvoorstelbaar wat de grondig weggestemde EU toch allemaal blijft uitvreten.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
16984471487 e0dcae54d5 CETA 1

CETA wordt waarschijnlijk op 18 oktober ondertekend

8227882239 2fdbcdaa24 zorgelijk

300.000 burgers in slecht uitgevoerde wanbetalersregeling zorgverzekering