in , ,

Vrouw minister Ollongren produceert DWDD-vervanger

De vrouw van minister Kajsa Ollongrenvan Binnenlandse Zaken, Irene van den Brekel, krijgt een flinke vinger in de pap bij de NPO. Ze maakt met haar bedrijf Human Factor nu al de Arjen Lubach-show Zondag Met Lubach, maar krijgt straks ook een van de belangrijkste dagelijkse tijdslots op vlaggenschip NPO 1 onder haar hoede. De nieuwe DWDD-vervanger die Margriet van der Linden zes maanden per jaar gaat presenteren zal namelijk ook worden gemaakt door de D66-ministersvrouw.

Het door BNNVARA zelf geproduceerde De Wereld Draait Door is vanaf dit jaar nog maar zes maanden per jaar te zien en in de overige maanden – grofweg van mei tot en met september – gaat Margriet van der Linden een programma maken voor KRO-NCRV.

Die KRO-NCRV-titel wordt dus geproduceerd door Human Factor van de vrouw van de D66-minister, die daarmee een flinke rol gaat spelen in het maatschappelijk debat in ons land.

Het is niet bekend in welke mate Ollongren invloed heeft op het bedrijf van haar vrouw, maar critici hebben hun twijfels. Volgens hen past Zondag Met Lubach nu bijvoorbeeld al Ollongren-censuur toe, door de minister minder kritisch te benaderen. Zelf noemt Lubach dat onzin.

Lees ook eens verder bij de bron: Mediacourant.nl

2 Comments

Leave a Reply
  1. gevaarlijk persoon. Onder Lubach is de geneeskunde en zorg op een vieze nazi-achtige manier behandeld. Alles dik betaald door de giffabrikanten Farmacie en de Verzekeraars. Daarin speelde Dr. Kees Renckens weer en onprettige rol

Geef een antwoord

“Kritiek hebben op regeringen wordt gevaarlijker”

Nederlandse Turken hoeven miljoenen bijstand niet terug te betalen wegens discriminatie