“Kritiek hebben op regeringen wordt gevaarlijker”

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

6 reacties op ““Kritiek hebben op regeringen wordt gevaarlijker””

 1. NONWO schreef:

  De ondergriondse organsaties wereldwijd zijn zo vertakt en de strategie dermate geraffineerd dat je niet meer weet waar Amnesty staat. Ik meen te weten dat Amnesty onder de partijen zit die streven naar een NIeuwe Wereld Orde (lees Illuminati) dus dat je moet oppassen met hun strategie. Om enigzins zicht te krijgen hoe geraffineerd een en ander in elkaar steekt raad ik aan onderstaande link eens door te lezen. De swamp die Trump wil droogleggen kan wel eens een heel diep meer blijken. Een die zich zeker niet beperkt tot de VS. Beter gezegd: NL is bijna het pro NWO centrum aan de EU kant !!!

  http://www.larouchepub.com/eiw/public/1979/eirv06n02-19790116/eirv06n02-19790116_008-how_brzezinski_is_linked_to_the-lar.pdf

 2. Democratie Verkracht schreef:

  De titel van het artikel is enigszins misleidend en had moeten luiden: “regeringen worden steeds gevaarlijker”. Overigens geldt dat ook in andere landen in de EU. En die situatie doorbreek je alleen door zeer brede bewustwording onder de bevolking zodat regeringen wel tot inzicht moet komen dat zij beter of vertrekken, weggestemd wordenof dat zij haar beleid drastisch aanpassen.
  Wie had 60 na WWII ooit kunnen denken dat het in NL ooit zover zou komen tot wat niet veel minder is dan een regering die volledig is ontspoord … Een regering die zich zelf op de borst klopt en zich het beste kabinet ooit durft te noemen …. maar die een referendum invoert om de wil van de bevolking te blokkeren. SCHANDALIG !!

 3. Joop schreef:

  Alle huidige bestuurders in europa zijn fascisten. En Fascisten moet je dwars zitten ‘deze gore landverraders desnoods afschieten. Ze hebben geen rechten
  .
  Nog even dit – die gore stink j**d Soros betaald aan alle vluchtelingen organen mee
  ,
  Bij de Banken vnl. de ING zit zijn geld

 4. Sisterons schreef:

  Het is vreemd dat we toestaan dat de EU bestuurd wordt door iemand met een Korsakov syndroom en dat veel politici er zelfs prat op gaan af en toe een snuif te nemen. Iedereen weet dat men dan niet in staat is goede beslissingen te nemen.

 5. sator schreef:

  .
  Daarom voelt de Nederlander zich natuurlijk steeds veiliger.
  .
  Dat ANP toch

 6. mik schreef:

  Je wordt dadelijk zo uit je huis gehaald, Niemand weet dit en men hoort niets meer van je.
  Te vergelijken met Mr. K – uit Kafka

Discuseer je mee?

Close
%d bloggers liken dit: