in , ,

Nieuwe slogan GroenLinks uitgelekt: Wij halen, jullie betalen! Omvolking gaat niet snel genoeg, GroenLinks gaat honderden vluchtelingen met eigen auto’s ophalen

immigranten uit zwart afrika in gevangenschap in libi 2

Duizend vluchtelingen uit Griekse opvangkampen halen en naar Nederland brengen. Met dat doel reizen tientallen Nederlanders over een maand met hun eigen auto naar het Zuid-Europese land.

De actie ‘We gaan ze halen’ is bedacht door theoloog en publicist Rikko Voorberg.

De Goesenaar is vastbesloten om kort voor Kerstmis in zijn auto te stappen om de lange reis naar Griekenland te maken. Een kleine honderd andere mensen uit heel het land doen waarschijnlijk ook mee. Het is volgens Bruring, bekend als fractievoorzitter van GroenLinks in Goes, nog allerminst zeker dat ze ook daadwerkelijk vluchtelingen kunnen meenemen naar Nederland.

Volgens Bruring is het zaak om alles goed te regelen. ,,Anders kom je als mensensmokkelaar te boek te staan.’’

Lees verder bij de bron: pzc.nl

Zo schrijft Bruring op Facebook:

Maandagavond was in Utrecht de eerste ‘chauffeursmeeting’ van We Gaan Ze Halen. Zo’n honderd aanwezigen, waaronder ik, bleken bereid rond de aankomende feestdagen per auto naar Griekenland af te reizen om duizend vluchtelingen uit de kampen op te halen, zodat Nederland aan haar eerdere toezeggingen ten aanzien van de opvang van vluchtelingen zou kunnen voldoen.

Voor de aanwezigen waren vooral redenen van humanitaire aard doorslaggevend om in actie te willen komen.

Steun ook de petitie van We Gaan Ze Halen samen met Amnesty International NederlandPAXDe Goede Zaak en Protestantse Diaconie Amsterdamhttps://actie.degoedezaak.org/…/haal-1000-mensen-weg-van-de…

In het kort komt het hierop neer daar de GroenLinksers aan mensensmokkel gaat doen en je kunt het niet maken vluchtelingen op kosten van de staat hier te dumpen. Deze 100 linksmensen zullen die 1000 asieleisers niet in huis opnemen, eten geven en onderhouden….

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dppmoiv1lxi

Weer een landing op Mars, nu de maan nog… Rusland gaat checken of de Amerikanen er ooit wel zijn geweest

schoolplein 1543403041

Nederlandse scholen veranderen in ghetto’s en je bent verplicht om je erin te begeven