in , ,

Nieuwe slogan GroenLinks uitgelekt: Wij halen, jullie betalen! Omvolking gaat niet snel genoeg, GroenLinks gaat honderden vluchtelingen met eigen auto’s ophalen

Duizend vluchtelingen uit Griekse opvangkampen halen en naar Nederland brengen. Met dat doel reizen tientallen Nederlanders over een maand met hun eigen auto naar het Zuid-Europese land.

De actie ‘We gaan ze halen’ is bedacht door theoloog en publicist Rikko Voorberg.

De Goesenaar is vastbesloten om kort voor Kerstmis in zijn auto te stappen om de lange reis naar Griekenland te maken. Een kleine honderd andere mensen uit heel het land doen waarschijnlijk ook mee. Het is volgens Bruring, bekend als fractievoorzitter van in Goes, nog allerminst zeker dat ze ook daadwerkelijk vluchtelingen kunnen meenemen naar Nederland.

Volgens Bruring is het zaak om alles goed te regelen. ,,Anders kom je als mensensmokkelaar te boek te staan.’’

Lees verder bij de bron: pzc.nl

Zo schrijft Bruring op Facebook:

Maandagavond was in Utrecht de eerste ‘chauffeursmeeting’ van We Gaan Ze Halen. Zo’n honderd aanwezigen, waaronder ik, bleken bereid rond de aankomende feestdagen per auto naar Griekenland af te reizen om duizend vluchtelingen uit de kampen op te halen, zodat Nederland aan haar eerdere toezeggingen ten aanzien van de opvang van vluchtelingen zou kunnen voldoen.

Voor de aanwezigen waren vooral redenen van humanitaire aard doorslaggevend om in actie te willen komen.

Steun ook de van We Gaan Ze Halen samen met Amnesty International NederlandPAXDe Goede Zaak en Protestantse Diaconie Amsterdamhttps://actie.degoedezaak.org/…/haal-1000-mensen-weg-van-de…

In het kort komt het hierop neer daar de GroenLinksers aan mensensmokkel gaat doen en je kunt het niet maken vluchtelingen op kosten van de staat hier te dumpen. Deze 100 linksmensen zullen die 1000 asieleisers niet in huis opnemen, eten geven en onderhouden….


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.J. deKoning
2 jaren geleden

Het lijkt mooi maar is een idiote actie, we kunnen hier tenslotte niet de hele wereld opvangen behalve als het aan Groen Links ligt natuurlijk, bovendien zijn het meestal moslims die waar ze ook worden opgevangen na korte tijd eisen beginnen te stellen zoals we zojuist in Canada hebben gezien. Ze eisen dat er in bepaalde inrichtingen geen varkensvlees meer aangeboden word.Ik zou zeggen meteen terug naar huis en gelukkig is het ook geweigerd.

Marakesh
2 jaren geleden

Voor Mark Rutte .. kan hij even op studeren!!

De E.U. en het Marakesh verdrag!!

Artikel 99Onderhandeling ten nadele van de staat voeren

Hij die een hem van regeringswege opgedragen onderhandeling met een buitenlandse mogendheid opzettelijk ten nadele van de staat voert, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vijftien jaren of geldboete van de vijfde categorie.

Artikel 97aBevorderen van omwenteling

Hij die met een in het buitenland gevestigd persoon of lichaam in verbinding treedt met het oogmerk om een zodanig persoon of lichaam tot het verschaffen van steun aan het voorbereiden, bevorderen of teweegbrengen van omwenteling te bewegen, om een zodanig persoon of lichaam in het daartoe opgevatte voornemen te versterken of aan een zodanig persoon of lichaam daarbij hulp toe te zeggen of te verlenen, of om omwenteling voor te bereiden, te bevorderen of teweeg te brengen, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

Weer een landing op Mars, nu de maan nog… Rusland gaat checken of de Amerikanen er ooit wel zijn geweest

Nederlandse scholen veranderen in ghetto’s en je bent verplicht om je erin te begeven