in , , , , , , , , , ,

Welverdiende zomervakantie? Let op: COVID Travel Pass / EU Digital COVID Certificate per 1 juli verplicht

via Xandernieuws.net

Voorzitter Ursula : Voor Pasen hebben we de Europeanen beloofd dat we er alles aan zullen doen om weer wat normaliteit te krijgen bij het plannen van hun welverdiende zomervakantie.

Zo ondertekenden het en de Raad maandag de verordening. Het is van toepassing vanaf 1 juli, maar als u dat wilt, kunt u zich als lidstaat vrijwillig vroegtijdig aanmelden.

En dat is wat deed.

België staat vanaf vandaag toe om met het Certificaat te reizen en zij geven deze Certificaten af. En hier is de mijne. Dus iedereen die volledig is ingeënt, negatief is getest of is hersteld van , kan er een krijgen.

En we hebben op dit moment 15 lidstaten die zich al hebben aangemeld. En vanaf 1 juli moeten alle 27 lidstaten deze Digital COVID-certificaten toepassen.

Ik ben nu van plan om mijn rondreis door 27 lidstaten te beginnen voor de NextGenerationEU, ons Recovery and Resilience Plan, en ik ben erg benieuwd om te testen en te zien hoe dit Certificaat zal werken. Dank u.

https://www.youtube.com/watch?v=6bUcqsjTuG4


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Speurtocht naar de datahonger van de overheid: ze weten meer over mij dan ikzelf

Klaus Schwab-leaks: geheime WEF-brieven Rutte, Sigrid Kaag, Wopke Hoekstra en zelfs een burgemeester boven water