We zijn nu ‘officieel’ in oorlog: Minister van Defensie Bijleveld zegt Rusland de oorlog aan

Nederland is verwikkeld in een cyberoorlog met Rusland, zegt minister Ank Bijleveld van Defensie bij WNL Op Zondag op NPO 1.

“We moeten van de naïviteit af op dit gebied en maatregelen nemen,” zegt de bewindsvrouw over de verijdelde cyberaanval op de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) in Den Haag.

“Dit is echt gevaarlijk wat er gebeurt. De Russen beïnvloeden verkiezingen en bemoeien zich op allerlei manieren met onze democratie,” zegt Bijleveld. “We moeten ook maatregelen nemen.”

Voorbeelden van de aanvallen en manipulatie zijn er niet, dit is al zo vaak gevraagd aan diverse ministers.

Vorige week kondigde de minister in een persconferentie met de baas van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten Onno Eichelsheim aan dat er in april een grootschalige cyberaanval is verijdeld.

Agenten van de Russische geheime dienst GROe probeerden de OPCW in Den Haag te hacken.

“We hebben ook een actief cybercommando en hebben bij de NAVO aangeboden cybersoldaten internationaal in te zetten.”

Lees ook eens verder bij de bron: wnl.tv

Of was dit een privé opmerking om de Russen te bashen en geen formeel standpunt van..

Een oorlogsverklaring is de formele aanzegging van oorlog van een land tegen een ander land, en is daarmee het officiële begin van een oorlog.

Update, de keutel wordt ingetrokken:

De onderschepte Russische cyberaanval op de OPCW in Den Haag is een uitwas van zogenaamde ’hybride oorlogvoering’, maar Nederland is niet in oorlog met Rusland.

Dat laat minister Bijleveld (Defensie) weten na de beroering over haar optreden in tv-programma WNL op Zondag.

 

Hoeveel sterren geef jij aan dit stuk?
[Totaal: 1 Gemiddeld: 1]

Wil jij bijdragen in de kosten die de website met zich meebrengt?
Steuntje in de rug om mijn missie mogelijk te houden?
Dat kan via
iDeal of via PayPal!

Tikkie € 5Tikkie € 10, Tikkie € 25, Tikkie € 50, Lege Tikkie

Heeft dit stuk toegevoegde waarde? Deel en vertel het verder!!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. V.E.R. Raad schreef:

  Men mag aannemen dat Bijleveld de NL regering vertegenwoordigt en zo daar nog twijfel was bij burgers is nu dus zo klaar als een klontje dat de NL regering zich blind voor het karretje van de criminele Khazarische maffia heeft laten spannen en in feite dus voor een globale wereldregering is.
  Dus opheffing van de souvereine staat, geen landsgrenzen en een fascistische centrale regering (dus een politiestaat op wereldschaal). De NL regering verdedigt ook Agenda 21 die zich uitspreekt over het terugbrengen van de wereldbevolking naar 500 miljoen mensen. Dat alles is gebeurd zonder dat burgers daar iets over is gevraagd en waar burgers zich hebben kunnen uitspreken. Opgemerkt wordt dat NL vanaf het begin zeer actief was bij het opzetten van de EU en het oprichten van de Bilderberggroep (via nazi spion bernhard). Opgemerkt wordt ook dat de politiek de afgelopen decennia steeds verder weg is komen te staan van de burgers en dat de regering steeds meer de belangen van de elite behartigt.
  NL dat zich al vreemd gedroeg bij MH-17 waarvan niet naar buiten mocht komen wat er werkelijk aan de hand was en primair naar Rusland wees als verantwoordelijk voor het neerhalen van MH-17.

  De NL regering zit op meerdere punten fout en pleegt verraad aan de principes van een democratische rechtstaat en naar mijn mening is wat gebeurt niet minder dan landverraad. De regering weet heel goed dat de bevolking hier totaal anders over denkt en heeft daarom referenda en dergelijke buiten werking gesteld. Het is van het grootste belang dat de burgers zich volledig distantiëren van het regeringsbeleid en massaal de regering Rutte ter verantwoording roepen en zijn aftreden eisen.

 2. Demiurg schreef:

  Bijleveld is met het grote fabeltjesboek [de BIJBEL] opgevoed, De grondlegger van dit Boek “Athenasius” had [in opdracht van Keizer Constantijn I – voor Athenasius de BIJBEL samenstrelde – eerst duizenden geschriften weg gegooid. Op het concilie van Nicea 325 na C werd deze valsheid in geschrifte aangeboden als ENIG echt en juist. Dit was datgene wat jij mocht weten en lezen. Een door Politiek berinvloed aftreksel [boek de bijbel]. Zie verder onder Pelagius en Arius. Resume ; die vrouw maakt hierdoor verkeerde beslissingen

 3. Frank schreef:

  Ook voor -of juist voor politici geldt -als voorbeeld regel :
  .
  “Wat Gij niet wilt dat u geschied
  -doet dat ook een ander niet”

 4. Ari schreef:

  Hoe kunt u beweren dat er ook maar iets is veranderd in de 66 Bijbelboeken tot en met het jaar 900 na Christus. De dode zee rollen bevestigen het ongewijzigd zijn en de brieven van de apostelen aan de zeven gemeenten zijn keurig bewaard gebleven en in de Codex van Leningrad in het jaar 900 na Christus opgenomen. Als u hierover informatie wil kunt u terecht bij RUG afdeling onderzoek.
  Tussen het jaar 102 en 900 heeft de RKK inderdaad veel willen toevoegen, maar hebben de Bijbel nooit in handen gehad. Als bewijs kan je stellen dat zij dan zeker alle beschuldigingen van de Bijbel hadden verwijderd. Mvg.

 5. Demiurg schreef:

  klopt : in de 66 Bijbelboeken n iet.
  De rest is nooit uit gegeven
  ,
  de Reden dat na het concilie van Nicea 325 veel rumoer is geweest – tot aan de dag van vandaag.
  13 oude mannen met baarden hebben op dat Beruchte concilie een incompleet bijbel boek afgeleverd.
  Voorts zijn er ook geen notulen van dit concilie.
  Er staat 1 grote fout in
  “de erfzonde bestaat. Staat nergens vermeld

 6. Demiurg schreef:

  klopt : in de 66 Bijbelboeken n iet.
  De rest is nooit uit gegeven
  ,
  de Reden dat na het concilie van Nicea 325 veel rumoer is geweest – tot aan de dag van vandaag.
  13 oude mannen met baarden hebben op dat Beruchte concilie een incompleet bijbel boek afgeleverd.
  Voorts zijn er ook geen notulen van dit concilie.
  Er staat 1 grote fout in
  “de erfzonde bestaat NIET.
  Staat nergens vermeld. = VERZONNEN

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close