in , , , , , ,

‘5G verandert menselijk lichaam in levende antenne en frituurt ons langzaam van binnenuit’

31155104527 dac9a098a2 5G

Overheden en tech-bedrijven zeggen dat het volkomen onschadelijk is. Sceptici zijn daar lang niet zo zeker van, en complotdenkers zijn bang dat het een massavernietigingswapen is dat ons allemaal zal uitroeien. 5G, het nieuwe mobiele ‘internet of things’, is nog voordat het wordt uitgerold nu al behoorlijk controversieel.

Een aantal bezorgde lezers hebben mij gevraagd er nogmaals aandacht aan te besteden.

5G opereert op zeer hoge frequenties. De antennes zijn weliswaar een stuk kleiner, maar worden veel dichter op elkaar gezet dan bij het huidige 4G het geval is: minstens iedere 10 à 12 huizen is er een nodig om onze woningen –en volgens sommigen ook onze lichamen- te doordrenken met zeer dichte elektromagnetische straling, waaraan ontsnappen onmogelijk is. Voor dit doel moeten er in de ruimte maar liefst 20.000 nieuwe satellieten worden geplaatst.

‘Directe, gerichte energie verandert onze lichamen in antennes’

Groot verschil is dat 5G directe (gerichte) energie is, daar waar 4G in alle richtingen wordt verspreid. John Thomas schrijft voor GreenMedInfo dat 5G smartphones tot 10 x krachtigere straling uitzenden dan 4G toestellen, en 5G Wi-Fi routers zelfs tot 150 x. Het gecombineerde gevolg is dat onze lichamen en vooral hersenen een veel grotere geïoniseerde straling te verwerken krijgen.

Door antennes op zo’n korte afstand van elkaar te plaatsen wordt de energie ‘sterk genoeg om door muren en menselijke lichamen’ te dringen. Het eerste is nodig om 5G ook binnenshuis te kunnen gebruiken. Auteur-onderzoeker en RF activist Arthur Firstenberg waarschuwt dat het tweede aspect zeer ernstige gevolgen voor onze gezondheid kan hebben.

Al in 2002 –dus lang voordat 5G het groene licht van de politiek kreeg- schreef hij in een analyse dat de zeer korte elektromagnetische 5G stralen in krachtige salvo’s worden ‘afgevuurd’, waardoor ze door en in het menselijke lichaam worden vermenigvuldigd. Hierdoor zouden er in ons lijf ‘mini’ 5G antennes worden gecreëerd, waardoor de straling nog dieper zou doordringen.

Deze stralen worden volgens Firstenberg ‘Brillouin impulsen’ genoemd. ‘Die gaan een grote rol spelen zodra de kracht of de golflengte snel genoeg verandert… Dat betekent dat de geruststelling die we krijgen, namelijk dat deze (5G) golven te kort zijn om ver in ons lichaam door te kunnen dringen, niet waar is.’ Kortom: onze lichamen worden straks langzaam ‘gefrituurd’ door 5G.

Professor: ‘Onweerlegbaar bewijs dat 4G al grote schade veroorzaakt’

Dr. Sharon Goldberg, professor interne geneeskunde, bevestigt dat ‘draadloze stralen biologische effecten heeft… Als je naar de serieuze (wetenschappelijke) literatuur kijkt is dit is niet langer iets wat in twijfel kan worden getrokken.’

Ook 4G kan volgens Goldberg kanker in mensen veroorzaken. ‘Daar hebben we nu zonder twijfel onweerlegbaar bewijs voor. Er is bewijs van schade aan het DNA en aan het hart, met hartfalen als gevolg, en neuropsychiatrische gevolgen.’

‘5G is een ongeteste toepassing van een technologie waarvan wij op basis van de wetenschap weten dat deze schadelijk is. In academische kringen wordt dit ‘research met menselijke proefpersonen’ genoemd.’ Oftewel: proefkonijnen, maar dan met honderden miljoenen tegelijk. (2)

‘5G grootste bedreiging voor volksgezondheid ooit’

Journalist Ethan Huff concludeert daarom dat ‘5G overduidelijk de grootste bedreiging voor de volksgezondheid ooit is. Maar omdat ons volk niet langer wordt vertegenwoordigd door officials die het volk dienen, maar in plaats daarvan de grote bedrijven, is het slechts een kwestie van tijd voordat 5G het land en de hele planeet bedekt, wat alle levensvormen onvoorstelbare schade zal toebrengen.’ (1)

In complotkringen wordt zelfs gewaarschuwd voor de uitroeiing van al het leven. In deze YouTube video waarschuwt de (veronderstelde) microgolf expert dr. Barrie Trower dat 5G inderdaad langzaam maar zeker al het leven op Aarde kan vernietigen.

Overheden blijven vooralsnog volhouden dat 5G de vastgestelde limieten voor elektromagnetische straling niet overschrijdt. ‘Maar die waarden zijn zo vastgelegd dat het is alsof je in de stad 1000 km/uur mag rijden,’ staat in de nieuwste uitgave van de Express Zeitung te lezen. (3)

Amerikaanse ex-generaal: 5G kan als wapen worden gebruikt

Dan is er nog een ander potentieel gevaarlijk aspect. Robert Spalding, ex-generaal van de Amerikaanse luchtmacht, waarschuwt dat de samenleving met 5G nog afhankelijker wordt van een technologie die tijdens een internationaal conflict gesaboteerd, gehackt en vervolgens uitgeschakeld kan worden, waardoor de hele maatschappij al binnen twee dagen in totale chaos zal worden gestort. (4)griezelig de bizarre overeenkoms 1

Better safe than sorry

Tegenover al deze waarschuwingen staan de geruststellingen van overheden en tech-bedrijven dat 5G echt ‘volkomen veilig’ is. Maar krijgen we wel eerlijke, objectieve informatie en niet enkel de ‘wij van wc-eend’ conclusies van gesubsidieerde en/of zwaar door tech-giganten gesponsorde wetenschappelijke instellingen, die er om financiële- en carrière redenen enkel baat bij hebben dit soort nieuwe technologieën zo snel en geruisloos mogelijk te laten goedkeuren?

In plaats van de hele mensheid, te beginnen in het Westen, als één groot proefkonijn te gebruiken, lijkt ‘better safe than sorry’ een verstandiger uitgangspunt, zeker omdat de maatschappij ook prima zonder 5G kan functioneren en er geen enkele noodzaak voor is. De bewering dat 5G enkel commerciële belangen dient lijkt dan ook gerechtvaardigd.

Door te weigeren de techniek grondig door onafhankelijke wetenschappers te laten beoordelen draagt ook de Nederlandse overheid enkel bij aan het verder versterken van de –hetzij terechte, hetzij onterechte- grote ongerustheid die er bij mensen over is ontstaan.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

WeekendDocu: 5G Apocalypse, The Extinction Event

Het is weer raak: Friese koeien in paniek, mogelijk door testen 5G-netwerk

Juist het Brussel van de EU weigert als eerste grote stad 5G

 

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
toilet 1555591184

Uitgelekt: Politici Amsterdam doen behoefte op blote voeten in de genderneutrale WC

7704908148 200c96553a eu babel1

EU komt met zoveelste nieuwe verplichting, ditmaal verplicht ‘duurzaam’ investeren financiële instellingen