in , ,

Aanslag met gif op Trump mislukt? ‘Voedseltester met spoed naar ziekenhuis’

aanwijzingen voor moord op donal

Volgens bronnen in Washington is een aanslag op president Donald Trump met vergiftigd voedsel mislukt. Op zaterdag 16 november reed de president tijdens een bezoek aan Maryland met zijn colonne onverwacht naar een ziekenhuis in Bethesda, omdat Trumps voedseltester ernstige symptomen van vergiftiging vertoonde.

De 73 jarige Trump leek in iedere geval een dag later nog kerngezond te zijn. In 2018 stierf er ook al eens een ‘Secret Service’ agent annex voedseltester van de president.

Een aan het Witte Huis verbonden official zou hebben bevestigd dat er een biochemische bijproduct van een potentieel vergif in de voedseltest werd aangetroffen. Dat is geen 100% bewijs, maar wel een sterke aanwijzing. Over de huidige toestand van de in het ziekenhuis opgenomen tester zijn verder geen mededelingen gedaan.

Alex ‘Infowars’ Jones is na zijn gesprek met deze official van mening dat de beruchte ‘Deep State’ heeft geprobeerd om met een traag werkend gif Donald Trump uit te schakelen. ‘Het is van groot belang dat mensen  begrijpen dat we in een burgeroorlog klimaat zitten. Dit soort pogingen tot vergiftiging van een leider die ze weg willen werken zijn historisch gezien dan ook te verwachten.’ Een dood die in de media ‘natuurlijk’ kan worden genoemd zou in de Deep State verre de voorkeur genieten, omdat Trump anders een soort martelaar zou kunnen worden.

De bekende conservatieve ateur en politieke analist Roger Stone, die onder meer meewerkte aan de campagnes van de Republikeinse presidenten Nixon, Reagan en Trump, berichtte eerder dat het drinkwater in de vertrekken van de president in het Witte Huis al eens vergiftigd werd. Stone zou in 2017 zelf een poging tot vergiftiging maar nauwelijks hebben overleefd.

Democraten en Deep State zien moordaanslag als laatste kans

Minister van Justitie Barr zei onlangs in een toespraak het ‘heel gevaarlijk’ te vinden dat Trumps tegenstanders hun verlies nooit hebben geaccepteerd, en sinds zijn aantreden een expliciete strategie volgen om hem en zijn regering te saboteren. De Democraten ‘zien zichzelf in een oorlog verwikkeld om met alle mogelijke middelen een legaal gekozen regering te verlammen.’

Omdat uit het impeachment onderzoek tot nu toe is gebleken dat Trump op geen enkele wijze de fout is ingegaan –sterker nog, belangrijke getuigen spraken hem letterlijk vrij van het uitoefenen van druk op Oekraïne-, zouden de Democraten en de Deep State een moordaanslag als de laatste kans zien om te voorkomen dat Trump volgend jaar opnieuw de verkiezingen wint. Niet één van het almaar groter wordende aantal Democratische presidentskandidaten weet namelijk te overtuigen.

Sterker nog, kanshebbers zoals Elizabeth Warren en Bernie Sanders propageren openlijk een extreemlinksgroene neocommunistische agenda die te vergelijken is met die van de EU, waar de meeste Amerikanen echter niets van moeten hebben.

‘Het wordt alle Amerikanen steeds duidelijker dat de Democraten en de Deep State hand in hand samenwerken, en zich niets aantrekken van wetten, ethiek of moraliteit,’ geeft Mike Adams van Natural News als commentaar. ‘Het lijkt erop dat ze niets schuwen om de president te vernietigen en de macht te grijpen, zelfs niet het uitvoeren van een chemische moordaanslag. Het impeachment fiasco is feitelijk een poging van de Deep State om de wil van de Amerikaanse kiezers ongedaan te maken, en hun eigen leider te installeren die deze Deep State zal beschermen in plaats van ontmaskeren.’ …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5296658521 cf43d8c29f gates vaccin

Meer polio-gevallen nu veroorzaakt door vaccin zelf dan door virus

revolution 1544828550

Wereldwijd protest tegen economische en politieke kaste