in

Als mensen zelf zouden nadenken is de pandemie eigenlijk gewoon voorbij

50e8d2464c52b10ff3d8992cc52036761d39c3e45551734c7c2b7edd95 640 nadenken

Wanneer je als mainstream media mensen informeert, dan kan je dat doen op basis van emotie of feitelijke gegevens.

We hebben we dan ook alleen maar een coronapandemie omdat de mainstream media zeggen dat we er één hebben.

Iedere dag als je een willekeurige mainstream krant openslaat, word je bedolven onder een laag horrorberichten over het vreselijke coronavirus.

Het land moet op slot, de bevolking eist veel zwaardere maatregelen, alles moet dicht, want anders gaan we echt met z’n allen minimaal naar de IC en waarschijnlijk dood. Het land wordt kapotgemaakt, mensen worden kapotgemaakt en zelfs kinderen worden systematisch kapot gemaakt.

Mensen kunnen geen geld meer verdienen, niet langer de zorg krijgen die ze broodnodig hebben, want alles moet wijken voor het vreselijke virus.

Bovenstaande gebeurt, omdat het overgrote deel van de bevolking nu al niet meer in staat is om zelf na te denken. Niet langer in staat is om zelf een klein stukje onderzoek te doen om dan tot de ontdekking te komen dat het lariekoek is wat ze je allemaal proberen wijs te maken.

Wanneer iemand een klein beetje boerenverstand zou gebruiken en kijken naar de grafieken en cijfers die beschikbaar zijn, maar nooit worden getoond, dan zou eenieder begrijpen dat er helemaal geen sprake is van welke pandemie dan ook.

Als wij praten over hetzelfde virus dat in het begin van dit jaar heeft “huisgehouden” in ons land, waar toen volgens de media duizenden mensen aan stierven, waarom gebeurt dat nu dan niet?

Waarom liggen de lijken niet langs de kant van de weg, want het aantal besmettingen is vele, vele malen hoger dan in het voorjaar, maar er zijn nauwelijks doden?

coronabesmettingen nederland oktober 2020

Tijdens de periode waarin normaal gesproken de griep heerst in ons land, gingen er 6.136 mensen dood. Deze mensen gingen dit jaar niet dood aan de griep zoals gewoonlijk, maar stierven dit jaar aan “corona”. Dit terwijl de griep dit jaar zo goed als afwezig was en er gemiddeld over de afgelopen vijf jaar 6.443 mensen doodgingen aan de griep. Ditzelfde verschijnsel doet zich voor in ieder land waar wij ondertussen naar hebben gekeken.

De laatste maand wordt er moord en brand geschreeuwd over het aantal besmettingen dat de pan uit zou rijzen. Verschrikkelijk, want als dit zo doorgaat liggen er straks miljoenen mensen in de ziekenhuizen.

Het aantal besmettingen nu is vele, vele malen hoger dan in het voorjaar toen er duizenden mensen doodgingen. En nu? Nu zijn er in de afgelopen drie maanden welgeteld ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
55e1dc444f5aa914f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714b702678dc954e 640 haaien

Half miljoen haaien moeten worden gedood om het COVID-19-vaccin te maken

verkapte bailout bankensector

Tweede golf brengt BANKEN in GEVAAR volgens hoofd toezicht ECB