in , , , ,

Bescherming islam en immigratie is topprioriteit! Zo hebben EU en Arabische Liga besloten

Brussel lijkt eenrichtingsverkeer prima te vinden: moet islamitischer worden, Arabische wereld hoeft niets met onze waarden te doen.

Op de weinig in het nieuws gekomen eerste topconferentie tussen de en de Arabische Liga (LAS), waar ook premier aanwezig was, zijn verregaande besluiten gemaakt waar de grootste critici al jaren voor waarschuwen, namelijk dat het beschermen van de islam in Europa en de massa immigratie naar onze landen topprioriteit hebben.

Zoals kon worden verwacht maakte de geen enkel woord vuil aan de volgens alle mensenrechtenorganisaties grove schendingen in de Arabische wereld van de zogenaamde ‘Europese kernwaarden’. Waarmee nogmaals duidelijk werd hoe er in Brussel werkelijk over die waarden wordt gedacht.

‘In de hele Arabische regio zijn we getuige van een piek in grove mensenrechtenschendingen,’ verklaarde Said Benarbia, programma directeur van de Internationale Commissie van Juristen onlangs. ‘Het gaat onder meer om buitenrechtelijke executies, gedwongen verdwijningen, willekeurige detenties, martelingen en andere slechte behandelingen. De regio heeft dringend behoefte aan een geloofwaardig en onafhankelijk gerechtelijk mechanisme tegen mensenrechtenschendingen, waarvan de overweldigende meerderheid niet wordt aangepakt.’

Sterker nog, in bijna de complete islamitische wereld, van Egypte tot Saudi Arabië en vooral , zijn journalisten, politieke tegenstanders, al dan niet religieuze andersdenkenden en mensenrechtenactivisten het doelwit van vaak ernstige vervolgingen.

‘EU negeert zijn eigen principes’

Desondanks bagatelliseerde de president van de Europese Raad, Donald Tusk, het grote gat tussen de basisnormen, -waarden en mensenrechten tussen Europa en de Arabische wereld tot enkel ‘verschillen’.

Op de officiële website van de EU werd aangekondigd dat ‘de Europeanen en Arabieren een lange en rijke historie van culturele, economische, commerciële en politieke uitwisselingen hebben… wat bijgedragen heeft aan een sterke relatie tussen de EU en de LAS (League of Arab States).’ Daarom gaan beide blokken ‘nauwer samenwerken om hun gezamenlijke aspiraties te realiseren’.

In de EU-LAS verklaring staat weliswaar te lezen dat ‘alle aspecten van internationale mensenrechtenrechten moeten worden nageleefd,’ maar concrete stappen en maatregelen worden nergens genoemd. Deze zin kan daarom ‘nauwelijks als iets anders worden gezien als het verbloemen van het duidelijke negeren door de EU van zijn eigen principes,’ schrijft journalist-analist Judith Bergman.

Tegengaan islamofobie in EU ‘topprioriteit en cruciaal’

De extreemlinkse globalist en EU-buitenland afgevaardigde Federica Mogherini ging op deze conferentie in Sharm El-Sheikh (Egypte), die op 24 en 25 februari plaatsvond, nog een paar stappen verder dan Tusk. In haar toespraak somde ze vier prioriteiten van het EU-LAS blok op, waarvan er niet één over de mensenrechten in de Arabische wereld ging.

Nee, naast het oprichten van een Palestijnse staat in is het topprioriteit, volgens Mogherini’s woorden zelfs ‘cruciaal’, ‘de diversiteit te bewaren.. (door) het voorkomen van haat in onze samenlevingen, te beginnen met het tegengaan van islamofobie’. Dus vooral op het gebied van het beschermen van de islamitische religie en zijn volgelingen ‘moeten we zeer nauw samenwerken’.

Grove mensenrechtenschendingen Arabische wereld totaal genegeerd

Wellicht had de buitenland’chef’ van de EU, die geen woord vuil maakte aan de enorme problemen die de islamitische massa immigratie in Europa veroorzaakt (criminaliteit, dagelijkse steek’incidenten’, terreur, extremisme, etc.), eens kunnen luisteren naar wat de programma directeur van de Internationale Commissie van Juristen over de grove mensenrechtenschendingen in de Arabische-islamitische wereld te zeggen had over het vrijwel totaal ontbreken van precies die vrijheid –van meningsuiting, van religie, van identiteit- en diversiteit waar Mogherini zo hoog van opgaf.

‘Internationale leiders moeten niet achterover leunen en de agenda’s van deze (rechten schendende) staten volgen,’ aldus Said Benarbia. ‘Dit zal zonder twijfel leiden tot verdere versteviging van hun autoritaire regimes, ten koste van hun slachtoffers.’

Europa gaat steeds meer op islamofascistisch Arabië lijken

De mooie woorden van Brussel blijken wederom in schril contrast staan met de realiteit. Zo is de EU in samenwerking met onder andere Facebook en begonnen met het nauwlettend volgen en censureren van (internet)media waar niet de juiste meningen –dus die niet pro-EU, pro-islam en pro-immigratie zijn- worden verkondigd.

Met dit stapsgewijze uitwissen en zelfs criminaliseren van de vrijheid van meningsuiting gaat de EU juist steeds meer op de islamofascistische LAS lijken, in plaats van andersom.

Op 23 mei hebben de Europese burgers een (laatste?) kans om in het stemhokje te laten blijken dat ze niet wensen mee te werken aan deze zoveelste knieval van Brussel voor de Arabieren, waarmee de islamisering van onze landen en culturen nogmaals werd bekrachtigd, beschermd en gepromoot.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yellow Vests
1 jaar geleden

De EU is vanaf het begin niet eerlijk geweest over haar ware bedoelingen. Dat is fraude. Iets waarvoor burgers voor zouden worden opgepakt en zwaar gestraft. Bij de mensen die actief betrokken waren bij de EU zaten mensen die nauw betrokken waren bij de NAZI organisatie in WWII. Sterker: de plannen zijn direct overgenomen uit de plannen die destijds door de NAZI’s waren opgesteld. Je praat dan over mensen die werkten bij IG Farben.
Wordt wakker mensen ….. het is tijd om in te grijpen en de elite te stoppen.

Yellow Vests
1 jaar geleden

De manier waarop de EU (lees de banken en grote multinationals) bepalen wat zij doet is niets minder dan een oorlogsverklaring aan de burgers. En tot op heden zijn de burgers veel te goed van vertrouwen en te veel bezig met hun eigen leven om te zien wat er achter de schermen speelt.
Stukje bij beetje worden steeds meer bevoegdheden naar de EU geschoven. Totdat alles uiteindelijk zonder enige vorm van inspraak bij de EU ligt. Dat is het verraderlijke spel dat gespeeld wordt.
Mensen beseffen niet dat ze een fuik inzwemmen waaruit het later steeds moeilijker ontsnappen is ….
Dit is niets minder dan een ondergrondse oorlog gevoerd door landverraders als Rutte, Merkel, Macron …. WWI en WWII gingen om precies hetzelfde …. en het resultaat zal hetzelfde zijn als we niet in actie komen. Namelijk een fascistische, niet democratische staat waar de burgers nog meer dan vandaag slechts slaven zijn.

Wordt wakker mensen. De tijd van handelen is NU !!!

Henny
1 jaar geleden

Schandalig dit verdrag! Moeten wij ons aanpassen aan de islam? Dacht het niet! Wij zijn een vrij volk en dat willen we blijven. Rutte en zn maatjes gooien hun eigen volk in uitverkoop! Walgelijk!!????????

Apeldoornse krant mag niet meer schrijven over asielzoekerscentrum

Genève is ook om: verbod op plaatsen nieuwe 5G-masten