in , , , , , ,

De poorten van Marrakesh worden hoe dan ook geopend

Immigranten

Het lijkt misschien alsof het pact van Marrakesh – de Global Compact for Safe, Orderly & Regular Migration – vanuit het niets op de agenda verscheen. Alsof er machtige mensen ineens hebben besloten dat suïcide moet gaan plegen door de belichaming van de Gutmensch te bewerkstelligen. Toch is dit niet zo.

Het pact van Marrakesh werd twee jaar geleden al besproken in de . Onze Tweede Kamer is hierover zelfs geïnformeerd door zowel Rutte II als Rutte III. Maar in het verleden interesseerde dit de Kamerleden schijnbaar niet zo veel. De vraag die nu speelt: waarom niet?

Migratie is een zeer explosief thema binnen de politie – en zeker niet alleen in . Na het rampenbeleid  van Merkel in de vorm van haar Wir Schaffen Das-beleid heerst er onvrede en onrust bij de bevolking. Ook onder een groot deel van de Nederlanders wordt deze onvrede – gelukkig – steeds meer publiekelijk geuit.

Hoe is het dan mogelijk dat de rond het migratiepact van Marrakesh nu pas aandacht krijgt? Nu het praktisch gezien al te laat is – een premier als Rutte gaat dit pact sowieso ondertekenen – wordt het hier en daar bekritiseerd of worden er openlijk kanttekeningen bij geplaatst.

De geschiedenis herhaalt zich: Kabinet onderzoekt ‘inlegvel' voor Verdrag van Marrakesh

De Tweede Kamer

Al in september 2016 werd de Tweede Kamer voor het eerst geïnformeerd door Bert Koenders en Lilianne Ploumen. Toen werd verteld dat er plannen worden gemaakt voor nieuwe ‘global compacts' om na het debacle van 2015 – Wir Schaffen das – weer duidelijkheid te scheppen omtrent de vraagstukken ‘vluchtelingen' en ‘migratie'. Toen werd ook al aangekondigd dat deze plannen in 2018 klaar zouden zijn.

Een jaar later volgde weer een briefing waarin over de pacts werd gesproken. Binnen de Tweede Kamer werd het niet uitvoerig besproken; het plan wordt voornamelijk gezien als idealisme met goede bedoelingen maar weinig effect.

In maart 2018 bespreekt staatssecretaris Mark Harbers ook het pact, hier deelt hij mede dat het pact geen juridisch bindende afspraken bevat – dit was ook het geval bij het Klimaatakkoord, dat hebben we echter niet helemaal begrepen in Nederland. Pas in oktober van dit jaar krijgt het pact publiciteit dankzij het puike werk van Syp Wynia.

Na Marrakech komt New York: Het VN-migratiepact van Marrakech is niet alles! In New York volgt “Global Compact for Refugees”

Hierna stelt Thierry Baudet de eerste Kamervragen over dit pact. De vraag die blijft hangen is, gaat Nederland mee deugen en dus het pact ondertekenen? Of volgen we de koers van landen als Oostenrijk en ?

Het is natuurlijk bizar dat onze volksvertegenwoordiging twee jaar de tijd heeft gehad om dit uit te pluizen maar dit niet heeft gedaan. Laksheid? Of zag men in de voor-ontwerpen niks meer dan een onschuldig deugakkoordje? Feit is nu wel dat Europa – wanneer het dit pact ondertekent – de poorten voor immigratie nog verder opent.

Wat dit voor gevolgen zal hebben moeten we maar zien. Is het pact de ondergang van het Avondland?

Stop de Bankiers

 

En houdt daarbij rekening met de studie inmiddels bijna 9 jaar geleden van de VN en de EU naar hoeveel mensen er in de EU-naties/landen passen….

Natuurlijk worden die 8 miljoen –ongetwijfeld voornamelijk – migranten niet in één keer naar Nederland gestuurd. In het rapport staat bijvoorbeeld de ‘suggestie' te lezen om ‘met kleine aantallen te beginnen', zodat er ‘een zekere solidariteit' onder de huidige bevolking blijft bestaan, terwijl tegelijkertijd ‘stapsgewijs in mede lidstaten de publieke opinie wordt klaargemaakt' om net zo ‘solidair' te worden.

De twee EU landen die een pluim kregen van de omdat ze zich in de EU zo inzetten voor het omstreden (her)verdelen voor migranten, wat dus al bijna 9 jaar geleden (!) als de inleiding van de aanstaande immense immigratiegolf was bedoeld: en Nederland.

Uw toekomst wordt gezelliger! VN en EU vinden dat Nederland nog 8 miljoen migranten kan opnemen, update NepNieuws Warrior NuCheckt

Het is een poppenspel voor de bühne om niet zo totalitair over te komen op de bevolking.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
failed 1542644143

De EU-politici van eigen bodem Sargentini en Timmermans bewijzen Nederland een slechte dienst

afrika handel 1542662388

Weer een nieuw vrijhandelsverdrag! AfCFTA: Wordt Afrika ‘s werelds grootste vrijhandelszone?