in , ,

Best wel logisch al die onrust, ze ontnemen namelijk het volk hun brood en spelen

Photo by Martijn Russchen

Als je wilt dat de bevolking zich tegen jou keert als , dan ontneem je hen simpelweg voedsel en plezier.

Onze overheid had het op dat gebied niet beter kunnen doen, want in sneltreinvaart ontnemen zij het volk beide.

Het leger moest zelfs worden ingezet om de boeren ervan te weerhouden om met hun tractors binnen te dringen en de overheid letterlijk voor het blok te zetten.

We zijn nu in een dermate krankzinnige wereld beland dat de boeren hun dieren niet het juiste voedsel mogen geven omdat er anders geen huizen gebouwd kunnen worden. Zelfs had deze niet kunnen bedenken.

Het gevolg van dit alles is uiteraard dat de voedselketen nog verder verstoord gaat worden, bovenop al die andere moedwillige gecreëerde coronaverstoringen. Dat corona een is om een andere agenda te dienen begint in rap tempo in te zinken bij een groot deel van de bevolking. Dat ze zelfs niet genoeg coronadoden bij elkaar kunnen scharrelen om het aantal slachtoffers hoger te maken dan een jaarlijkse griepepidemie, is voor veel mensen toch wel een eye opener.

De verstoring van de voedselketen zal uiteindelijk leiden tot enorm stijgende voedselprijzen en zelfs tekorten. Dit is uiteraard niet alleen een probleem in ons land en op een aantal plaatsen in de wereld zal dit zelfs tot concrete hongersnoden leiden.

Ze ontnemen dus het volk hun brood.

Het leven is voor veel mensen draaglijk omdat ze een bepaalde vorm van ontspanning hebben door bijvoorbeeld naar voetbalwedstrijden te gaan. Iedere week stonden tot recent de rijen mensen voor de poorten van het stadion om even lekker al hun dagelijkse problemen te vergeten.

Naast alle mensen die fysiek naar een stadion gingen zijn er nog hele legers die thuis genieten van de wedstrijden via radio, of computer. Dit alles is compleet weggevallen dankzij de coronahoax.

Natuurlijk komen dan ook de meeste clubs in de problemen. Afgezien van een paar rijke clubs in ons land is het voor de meesten pogen tot overleven met kunst en vliegwerk. Deze sector die voor een groot deel zorgt voor de “essentiële spelen” die een volk nodig heeft, klopt ook aan bij de overheid voor steun. Net zoals iedere sector die wordt getroffen door de coronahoax en die allemaal op steun kunnen rekenen.

Behalve deze, want het reddingsplan dat de KNVB had ingediend is afgewezen. Het bedrag dat nodig is om de Nederlands betaalde voetbalclubs in leven te houden voor het komend seizoen is 140 miljoen euro. Een schijntje als je dat vergelijkt met andere bedragen die her en der worden uitgegeven. Nu wordt er gezegd dat individuele clubs een aanvraag voor steun kunnen doen, maar waar het op neerkomt is dat het reddingsplan is afgewezen, de KNVB als een kleine jongen is afgeserveerd door de overheid en alles op de lange baan wordt geschoven.

Dit betekent uiteraard dat er straks clubs als dominostenen zullen omvallen en er geen normaal betaalde voetbalcompetitie valt te spelen, maar wat belangrijker is, alle voetballiefhebbers zullen hun uitlaatklep verliezen. Het maakt niet uit of je van voetbal houdt of niet, maar het speelt wel een essentiële rol in de om het volk rustig en tevreden te houden.

Ze nemen dus nu ook de spelen weg.

De Romeinen hadden al bedacht dat als je het volk brood en spelen ontneemt, er rottigheid ontstaat in de samenleving.

Omdat de overheid donders goed weet ……

Lees verder bij de bron: niburu.co

Photo by Martijn Russchen


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Where we go ALL we go one (WWGAWG1)
7 maanden geleden

Het moment moest vroeger of later komen dat de Nieuwe Wereld Orde kleur moest gaan bekennen. Trump is hard bezig in de VS om de Deep State op te rollen en veel topmensen van de NWO worden nu opgepakt en mogen kiezen tussen zelf moord plegen of te worden vervoerd naar Gitmo.
Wat we nu zien is de eindstrijd tussen de Alliantie (de goeden – Trump + militairen) en de Cabal.
De Cabal heeft Covid ingezet en de Alliantie heeft die gebeurtenis gebruikt om kinderen te bevrijden in ondergrondse tunnels (vnl US maar ook in EU) die werden misbruikt (Adrenochrome) en om het netwerk van criminelen op te rollen. Denk niet dat er niets is gebeurd.

De EU en de EU landen proberen zoveel projecten in record tempo door te drukken (zoals krankzinnig klimaat plannen, krankzinnig veel geld bijprinten door ECB) om de schade maximaal te maken zodat de landen en de EU failliet gaan en de elite de macht kan grijpen …. maar eigenlijk is het al te laat. NESARA en GESARA, beide nieuwe financiele systemen zijn al ontwikkeld en worden al uitgerold.

De Cabal heeft vervolgens zogenaamde racisme actiegroepen gehuurd (Antifa, BLM) om de maatschappij te verdelen zodat de samenleving gespleten zou raken (dat was ook precies het doel van de massa immigratie van mensen die nooit zullen integreren). Op die manier zouden overhedeh zich kunnen keren tegen de bevolking en omgekeerd burgers een steeds grotere verwijdering voelen met overheden. Gelukkig zien steeds meer overheid diensten dat dat zij solidair willen zijn met de burgers !!!!!

Wereldwijd komen steeds meer burgers in verzet tegen hun overheden.
En dagelijks verdwijnen ook steeds meer topmensen …. naar Gitmo. Het valt mij op dat ik Rutte al even niet gezien heb …. hij zal toch ook niet …..

Wie meer wil weten wat er achter de schermen gebeurt :
https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/07/mass-arrests-in-zurich-thomas-anderson.html

Rob de Jong
7 maanden geleden

er komt vanzelf een echte opstand want er komt namelijk een punt waar t volk echt als 1 vuist tegen het regime van deze regeringscoalitie opstaat , en dan heb je de poppen aan t dansen dan is de politie en leger niet genoeg , ze slopen alles voor de normale mensen en de rijken de zogenaamde elite (zoals die vetgemeste smeerlappen graag genoemd willen worden) zakkenvullers zijn het mooi praters en wij zijn een landje een klein stipje op deze planeet , die het allemaal wel even gaat doen . maar niet om de natuur nee om het geld want er telt hier alleen een economische reden

machiavelli
7 maanden geleden

.
Ook dit zgn VIRUS is ingezet om de burgers in het gareel te houden.
Deze gekke Westerse bestuurders hebben burger opgezadeld met een ‘ONZICHTBARE VIJAND’
.
Je kan het bestaan van deze onzichtbare vijand niet weerleggen. Erg slim gedaan

EU miljarden eist van Nederland, maar ondertussen zien gemeenten enorme tekorten

Democratie? Minister Ollongren wil politieke partijen makkelijker kunnen verbieden