in , ,

Best wel logisch al die onrust, ze ontnemen namelijk het volk hun brood en spelen

4714117995 298138e73d b onrust
Photo by Martijn Russchen

Als je wilt dat de bevolking zich tegen jou keert als overheid, dan ontneem je hen simpelweg voedsel en plezier.

Onze overheid had het op dat gebied niet beter kunnen doen, want in sneltreinvaart ontnemen zij het volk beide.

Het leger moest zelfs worden ingezet om de boeren ervan te weerhouden om met hun tractors Den Haag binnen te dringen en de overheid letterlijk voor het blok te zetten.

We zijn nu in een dermate krankzinnige wereld beland dat de boeren hun dieren niet het juiste voedsel mogen geven omdat er anders geen huizen gebouwd kunnen worden. Zelfs George Orwell had deze niet kunnen bedenken.

Het gevolg van dit alles is uiteraard dat de voedselketen nog verder verstoord gaat worden, bovenop al die andere moedwillige gecreëerde coronaverstoringen. Dat corona een hoax is om een andere agenda te dienen begint in rap tempo in te zinken bij een groot deel van de bevolking. Dat ze zelfs niet genoeg coronadoden bij elkaar kunnen scharrelen om het aantal slachtoffers hoger te maken dan een jaarlijkse griepepidemie, is voor veel mensen toch wel een eye opener.

De verstoring van de voedselketen zal uiteindelijk leiden tot enorm stijgende voedselprijzen en zelfs tekorten. Dit is uiteraard niet alleen een probleem in ons land en op een aantal plaatsen in de wereld zal dit zelfs tot concrete hongersnoden leiden.

Ze ontnemen dus het volk hun brood.

Het leven is voor veel mensen draaglijk omdat ze een bepaalde vorm van ontspanning hebben door bijvoorbeeld naar voetbalwedstrijden te gaan. Iedere week stonden tot recent de rijen mensen voor de poorten van het stadion om even lekker al hun dagelijkse problemen te vergeten.

Naast alle mensen die fysiek naar een stadion gingen zijn er nog hele legers die thuis genieten van de wedstrijden via radio, televisie of computer. Dit alles is compleet weggevallen dankzij de coronahoax.

Natuurlijk komen dan ook de meeste clubs in de problemen. Afgezien van een paar rijke clubs in ons land is het voor de meesten pogen tot overleven met kunst en vliegwerk. Deze sector die voor een groot deel zorgt voor de “essentiële spelen” die een volk nodig heeft, klopt ook aan bij de overheid voor steun. Net zoals iedere sector die wordt getroffen door de coronahoax en die allemaal op steun kunnen rekenen.

Behalve deze, want het reddingsplan dat de KNVB had ingediend is afgewezen. Het bedrag dat nodig is om de Nederlands betaalde voetbalclubs in leven te houden voor het komend seizoen is 140 miljoen euro. Een schijntje als je dat vergelijkt met andere bedragen die her en der worden uitgegeven. Nu wordt er gezegd dat individuele clubs een aanvraag voor steun kunnen doen, maar waar het op neerkomt is dat het reddingsplan is afgewezen, de KNVB als een kleine jongen is afgeserveerd door de overheid en alles op de lange baan wordt geschoven.

Dit betekent uiteraard dat er straks clubs als dominostenen zullen omvallen en er geen normaal betaalde voetbalcompetitie valt te spelen, maar wat belangrijker is, alle voetballiefhebbers zullen hun uitlaatklep verliezen. Het maakt niet uit of je van voetbal houdt of niet, maar het speelt wel een essentiële rol in de samenleving om het volk rustig en tevreden te houden.

Ze nemen dus nu ook de spelen weg.

De Romeinen hadden al bedacht dat als je het volk brood en spelen ontneemt, er rottigheid ontstaat in de samenleving.

Omdat de overheid donders goed weet ……

Lees verder bij de bron: niburu.co

Photo by Martijn Russchen cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
55e7d440485bb114a6da8c7ccf203163143ad6e1555377417429 640 eurobonds

EU miljarden eist van Nederland, maar ondertussen zien gemeenten enorme tekorten

ollongren bilderberg 1

Democratie? Minister Ollongren wil politieke partijen makkelijker kunnen verbieden