in ,

Binnenkort worden we wakker in een Big Brother-communistische dictatuur

Communistische fascistische Big Brother-Nieuwe Wereldorde komt eraan.Het uiteindelijke doel van deze kliek – de elite broederschap – is wereldwijd een communistische te vestigen, onder de noemer van NWO…

De term ‘Big Brother’ komt uit het boek ‘’ van George Orwell. Hij beschrijft hierin een futuristische wereld waarin één partij bepaald wat mensen zien, doen en denken. Waarheid wordt verzwegen en herschreven.

Het is een toekomst waarin de mensheid slaaf is in een hightech dictatuur.

Orwell keek naar Stalin en , maar in hoeverre gaat zijn verhaal over onze tijd?…

In stilaan een ‘Big Brother-staat’ wordt opgericht, namelijk een staat die probeert om alle burgers onder controle te houden…

Het is voor het eerst in de geschiedenis technisch mogelijk om bijna iedereen permanent onder controle te plaatsen. Heb je een ? Gebruik je e-mail? OK, dan heb je een probleem.

-stichter zegt het duidelijk:‘ wie over een moderne gsm beschikt of zijn post via het leest, is voor spionage of controle zo goed als niet meer veilig.

’Volgens nieuwe onthullingen van het internetplatform heeft de handel met dergelijke spionagetechniek inmiddels zo’n omvang genomen, dat de wereld in de buurt komt van een globale, “totalitaire controlestaat”…

De Big Brother die in ‘1984’ van George Orwell werd geschetst is al lang in de Verenigde Staten,geopend met puur legale juridische middelen, ongezien en ongehoord door het Congres, de President of het volk…

‘Binnen onze regering en ons politieke systeem de V.S. is er een zeer goed georganiseerde politieke actiegroep actief in dit land, vastbesloten om onze Grondwet te vernietigen en een één-partij staat te vestigen. Wat belangrijk is om te onthouden over deze groep is niet hun ideologie, maar hun organisatie. Deze opereert in het geheim, in stilte, en is continu bezig om onze regering te transformeren. Deze groep is geen verantwoording schuldig, noch aan de President, het Congres, noch aan de rechtbanken. Deze groep is praktisch gezien niet te verwijderen.’ – Senator William Jenner, toespraak 1954.

Op dit moment is het de tweede …..

Lees verder bij de bron: The Balkans Chronicles

Photo by Christian Cable


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop the satanic NWO NOW !!
6 maanden geleden

Tja … als we allemaal op onze stoel blijven zitten dan zal dit allemaal wel gebeuren.
Maar ik geloof er niet in. Het kan en zal niet zijn dat een door en door criminele satanische kliek met rituele praktijken een wereldbevolking onder controle gaat houden.

Een kliek die verantwoordelijk voor 9/11, die chemtrails heeft uitgesproeid over de aarde en zijn mensen, die Fukushima op zijn geweten heeft, die GMO heeft ontwikkeld en uitgerold, die verantwoordelijk is voor wereldoorlogen, die verantwoordelijk is voor GEO engineering, die met vaccins in Afrika honderdduizenden kinderen heeft vermoord, die 5G uitrolt, die biowapens inzet tegen de wereldbevolking en de bewoners op de aarde als haar slaven ziet en tientallen miljoenen doden op zijn geweten heeft.

Ik zou als elite doodsbang zijn omdat die ook wel beseft dat zij met een paar honderdduizend man nooit een wereld in hun greep kunnen houden. Nu de kurk van de fles is en de burgers massaal wakker worden en de waarheid kennen en de films zien van hoe tunnels zijn opengebroken en waar kleine misbruikte, vermoorde en verhongerde kinderen zien dan breekt een boosheid uit die niet te temmen valt ..
Daar helpt geen camera tegen en geen wapen meer tegen …. Het is schandalig dat deze kliek zolang de aarde tot een slavenplaneet heeft weten te degraderen …. het is afgelopen !!!!

Veertiende brandstichting bij zendmast alweer, ditmaal in Spijkenisse

Mutatiestam uit India zou de huidige onderzoeksinspanningen voor het coronavirusvaccin teniet kunnen doen