in , ,

Bizar: 87 van de 227 taalscholen fraudeert met inburgeringslessen en gooit het op akkoordjes met de inburgeraars

school 1545074668
Wokandapix / Pixabay

Nederland verwordt steeds meer tot een soort bananenrepubliek. De Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) heeft bekend gemaakt dat 87 (!) van de 227 taalscholen “op meerdere manieren ernstig misbruik maken van publieke gelden en kwetsbare inburgeraars”.

De één zijn nood is de ander zijn ander zijn brood zullen we maar zeggen. Het betekend overigens ook niet dat het nog ernstiger is dan nu bekend is geworden, er zullen er meer zijn alleen die moeten nog gevonden worden.

Dit land is, op stad- en eilandstaten na, het dichtstbevolkte land van en als ik hier de baas was zou er niemand meer binnen komen. En al helemáál geen moslims. Maar veel mensen denken hier heel anders over.

Niet alleen alles wat links is in dit land wordt helemaal opgewonden van al die vluchtelingen, er zijn meer mensen die er enthousiast van worden. Zoals taalscholen.

Eigenaardig genoeg worden vluchtelingen door onze gepamperd tot en met, maar zijn ze zelf verantwoordelijk voor de inburgering. Vluchtelingen kunnen een lening van 10.000 aanvragen die ze moeten besteden aan de inburgering, waarbij ze zelf worden geacht een goede taalschool te vinden.

Drie jaar hierna wordt van ze verwacht dat ze hun inburgeringsexamen halen.

Omdat vluchtelingen de Nederlandse taal niet machtig zijn, zijn ze een makkelijke prooi voor malafide taalscholen. Je zou verwachten dat het in ons land wel los zal lopen met malafide taalscholen, maar dat valt dus nog vies tegen. Zoals gezegd maakt maar liefst één op de drie taalscholen ernstig misbruik van publieke gelden en kwetsbare inburgeraars.

In sommige gevallen wordt het geleende doodleuk door de taalschool in kwestie ingepikt, in andere gevallen gooien ze het op een akkoordje met de betrokken inburgeraar. Minister Wouter Koolmees neemt inmiddels extra maatregelen.

Overigens zijn er griezelig veel instanties en organisaties betrokken bij de inburgering van . Het is echt big business en je kunt gerust spreken van een vluchtelingenindustrie.

‘Kinderen die naar Nederland gevlucht zijn, hebben binnen 72 uur recht op onderwijs. Ouders van nieuwkomers melden hun kind aan op een basisschool bij hun in de buurt, waarna het Centrale Meldpunt de kinderen tijdelijk op een van de 35 nieuwkomersklassen in de stad plaatst om Nederlands te leren.'

Bron: onderwijsconsument.nl

Lees verder bij de bron: The Edgy Veggie

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
voetbal 1545067894

De KNVB jubelt maar moet zich schamen en stoppen met dubieuze handel in (kinder)data

immigranten uit zwart afrika in gevangenschap in libi 2

Je verwacht het niet: seksueel wangedrag van asielzoekers jegens minderjarige meisjes op pro-multiculturele ‘EuroWeek’