in , , ,

Nexit is pure winst

via stopdebankiers.com

De is een onwettig tot stand gekomen gedrocht onder druk van de geallieerden vanaf het moment dat het Derde Rijk viel. Nederlanders hebben als met de dus niets te maken, men heeft er niet om gevraagd en men heeft er niet over kunnen stemmen. Simpel.

en de EU zijn onverbrekelijk aan elkaar gebonden en veroordeeld – Nexit is dus een collectieve harakiri. Althans, als we regering, media en vooral het financieel-economische machtskartel moeten geloven. We staan voor een voldongen feit, het gaat met Nederland uitstekend en tekorten van € 20 miljard of meer lachen we gewoon weg.

Met andere woorden: dat halen we uit de vette pensioenpotten, waar het tegen de plinten klotst, maar o zo problematische vooruitzichten hebben. Met die wordt de “stikstoftruc” uitgehaald, het doel heiligt de middelen.

Pensioenfondsen bulken van het geld, maar de sombere prognoses worden gebaseerd op niet bestaande -voeten. Het maakt niet uit: als er maar een probleem is. Ondertussen worden de kassen van staatswege leeggeroofd, maar door alle rimram er omheen hebben we dat niet in de gaten.

De EU is dus onwettig en moet met terugwerkende kracht worden ontmanteld door Nederland de vrijheid terug te geven.

Nederland heeft de EU nodig, vandaar dat wij ieder jaar tegen de € 3 miljard het land uit sluizen? Dit is typisch politiek correct gedachtegoed. Iets beweren wat exact het tegenovergestelde moet zijn om de waarheid te weerspiegelen. Het is politiek correct geleuter voor: “De EU heeft Nederland nodig.”

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e7d5464b54ae14ea898675c6203f78083edbe25558724d702972 640 2020

Forecaster Gerald Celente over wat 2020 zal brengen en het is niet prettig

vijf manieren om co2 uitstoot te reduceren 400x225 1

De CO2 hysterie