in , , ,

Nexit is pure winst

via stopdebankiers.com

De Europese Unie is een onwettig tot stand gekomen gedrocht onder druk van de geallieerden vanaf het moment dat het Derde Rijk viel. Nederlanders hebben als met de EU dus niets te maken, men heeft er niet om gevraagd en men heeft er niet over kunnen stemmen. Simpel.

en de EU zijn onverbrekelijk aan elkaar gebonden en veroordeeld – Nexit is dus een collectieve harakiri. Althans, als we regering, media en vooral het financieel-economische machtskartel moeten geloven. We staan voor een voldongen feit, het gaat met Nederland uitstekend en tekorten van € 20 miljard of meer lachen we gewoon weg.

Met andere woorden: dat halen we uit de vette pensioenpotten, waar het tegen de plinten klotst, maar o zo problematische vooruitzichten hebben. Met die pensioenfondsen wordt de “stikstoftruc” uitgehaald, het doel heiligt de middelen.

Pensioenfondsen bulken van het geld, maar de sombere prognoses worden gebaseerd op niet bestaande -voeten. Het maakt niet uit: als er maar een probleem is. Ondertussen worden de kassen van staatswege leeggeroofd, maar door alle rimram er omheen hebben we dat niet in de gaten.

De EU is dus onwettig en moet met terugwerkende kracht worden ontmanteld door Nederland de vrijheid terug te geven.

Nederland heeft de EU nodig, vandaar dat wij ieder jaar tegen de € 3 miljard het land uit sluizen? Dit is typisch politiek correct gedachtegoed. Iets beweren wat exact het tegenovergestelde moet zijn om de waarheid te weerspiegelen. Het is politiek correct geleuter voor: “De EU heeft Nederland nodig.”

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NWO is samenzwering tegen de mensheid
1 jaar geleden

Er gebeurt zoveel wereldwijd dat het niet allemaal duidelijk wat er nu aan de hand is.
Er is een wereldwijde coup gaande door de elite met de naam Nieuwe Wereld Orde. Een samenzwering met als doel om de greep van de elite (lees grote banken (waaronder ECB, FED), grote multinationals en extreem rijken) op de burgers nog verder te vergroten en de burgers nog verder te kunnen uitpersen zodanig dat de elite volledig de macht in handen heeft. Bedenk dat de elite nu al meer dan 95 % van alle aardse bezittingen in handen heeft – nooit door hard werken maar door parasitaire activiteiten verkregen. De vorming van de EU is een van de onderdelen van dat plan. Een coup met zoveel controles en bewaking dat de burgers nooit meer de elite zullen kunnen verslaan als zij dat zouden proberen. Vandaar de camera’s boven de wegen, de camera’s het gezichtsherkenning in winkelcentra, de afvalpassen, het afluisteren van e-mailverkeer en telefoons. Een situatie die veel en veel verder gaat dan door Orwell zo treffend beschreven in zijn boek 1984.
De elite deed eerdere pogingen via diverse oorlogen …. maar besloot onmiddellijk na WWII de zaak zo groot op te zetten door organisaties aan de top te ondermijnen en te infiltreren, te chanteren of om te kopen en dat door middel van een soft coup de strijd zou kunnen gewonnen en dat bij nieuwe pogingen tot verzet succes zou zijn uitgesloten. En dat is de situatie waar in wij nu zitten !!

Maar zult U zeggen: de beweging die we nu zien is toch een beweging van links. Milieuvriendelijk etc. Dat klopt toch niet want de elite is toch rechts? Die opmerking is juist en dat is wat de zaak zo verraderlijk maakt. De elite gebruikte links en rechts naar het uitkomt. Maar de elite zit zowel achter links als rechts. Met een lnks beleid zal een zo groot tekort ontstaan dat de Centrale Bank zal zeggen dat de EU failiet is en dat deij (de ECB) de voel wel wil corrigeren maar dan op basis van hun principes …. Reken er maar op dat de banktegoeden van burgers worden ingenomen – en vandaar dat contant geld moet worden uitgebannen.
De massa immigratie is ook een zaak die is opgezet om de EU maximaal te verlammen en financieel kapot te maken.

Op dit moment beginnen steeds meer mensen wakker te worden. Zowel in de EU als in de VS.
In de VS is Trump aan de macht gekomen en je ziet hoe Deep State alles probeert om Trump onderuit te halen. Berichten gaan dat Trump nu met de aanval op de democraten komt …
In de EU zie je Brexit waar burgers in grote meerderheid tegen de EU stemden.
Het gaat dus de goede kant op, maar de strijd is nog niet gewonnen.
De media (opgekocht door de elite) zwijgt in alle toonaarden over het verzet op diverse plaatsen tegen de NWO.

Wees voorbereid, lees op internet, praat met vrienden en familie ….

NL = EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
1 jaar geleden

Het is volkomen duidelijk dat de belangen van de burgers haaks staan op die van de schaduwregering achter de EU (namelijk de banken en multinationals). Het is zo klaar als een klontje dat de banken en grote corporaties een greep doen naar de wereldmacht met een wereldregering. Dat mag nooit gebeuren !!!!

De oplossing is zo duidelijk als maar zijn kan: STOP DE BANKEN EN STOP DE ROTHSCHILD CENTRALE BANKEN WERELDWIJD EN VERVOLG DE VERANTWOORDELIJKEN WEGENS LANDVERRAAD OP WERELDSCHAAL

Forecaster Gerald Celente over wat 2020 zal brengen en het is niet prettig

De CO2 hysterie