in , , , ,

De door EU gefinancierde muur waar niemand over wil praten

Turkey wall 2

Dit is niet de gewenste grensmuur van Donald  tussen de  en Mexico, en ook niet de omheining van de Hongaarse premier Viktor Orbán, die de stroom naar Europa stopt, dit is een 764 kilometer lange muur tussen en ë , gefinancierd door niemand anders dan de Europese Unie.

Turkije deelt een grens van 822 kilometer met Syrië, een land dat sinds 2011 onder alle hoeken bombardementen ondergaat, waaronder door verschillende -lidstaten. De muur loopt door de provincies Sanliurfa, Gaziantep, Kilis, Hatay, Mardin en Sirnak en bevat fysieke, elektronische en geavanceerde technologielagen.

De fysieke laag omvat modulaire betonwanden, patrouille routes, bemande en onbemande torens.

TurkWall

Terwijl de EU en haar loyale volgelingen volhardend prediken dat elke vorm van grenzen racistisch is, zullen velen geschokt zijn om te horen dat de bouw van deze muur grotendeels werd gefinancierd door de 28-lidstaten staatsunie, de EU.

Volgens DER SPIEGEL :

“De EU-landen hebben de regering in Ankara voorzien van beveiliging- en bewakingstechnologie ter waarde van meer dan 80 miljoen in ruil voor de bescherming van haar grenzen.

Dit omvatte de overdracht van 35,6 miljoen euro door Brussel aan het Turkse bedrijf Otokar als onderdeel van haar IPA regionaal ontwikkelingsprogramma voor de bouw van gepantserde Cobra II-militaire voertuigen, die nu worden gebruikt om de grens naar Syrië te patrouilleren.”

Daarnaast heeft de EU in 2016 €3 miljard toegezegd aan Turkije onder het mom van humanitaire hulp aan de Syrische vluchtelingen in het land. In werkelijkheid diende deze deal om de bestaande 3,5 miljoen vluchtelingen in Turkije in de val te lokken en degenen achter te laten die hoopten hun door oorlog verscheurde land te ontvluchten voor nog meer risico's.

Zodra deze middelen volledig worden besteed, zal de EU tot eind 2018 nog eens €3 miljard erin stoppen, zoals bevestigd door een persbericht van de Europese Commissie.

De volgende keer dat een EU-politicus een ethieklezing geeft over immigratie en het Syrische conflict, moet u dit in gedachten houden.

Lees verder bij de bron: iamawake.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ziekenhuis 1546079399

Weer twee ziekenhuizen op punt van sluiting

rutte 141 v modPremium

Onze EU-fanaat Premier Mark Rutte, die niet naar Brussel ging, gaat gewoon naar Brussel