in , , , ,

De EU, VVD en PvdA brengen ons: Taharrush/massa-aanranding

Honderden vrouwen werden bij Oud en Nieuw festiviteiten bespuugd, bestolen, aangerand en verkracht door asielzoekers. Massa-aanrandingen die door in groepsverband (1000 man groot) samenwerkende asielzoekers werden uitgevoerd. Dit blijkt een bekende gewoonte/traditie te zijn, een traditie die we nu ook naar Europa en Nederland hebben laten migreren.

‘Taḥarrush of ‘Taharush ginsy’ is de term die sinds enige tijd in de Arabische wereld wordt gegeven aan georganiseerde aanrandingen van vrouwen, veelal tijdens grote evenementen. De aanrandingen, verkrachtingen en berovingen worden veelal georganiseerd via sociale media.

Er is bij de taharrush in Europa ook sprake van internationale coördinatie. In Helsinki (Finland) stond ook een massa vrouwenjacht gepland welke gelukkig grotendeels lijkt te zijn voorkomen door nationale politie-coördinatie in Finland. Ook in Zurich (Zwitserland) zijn Keulse toestanden waargenomen. Ook in Kalmar (Zweden) en Wenen (Oostenrijk), massa-aanrandingen.

Een verrijking van Europa

De asielzoekers mobiliseren zich duidelijk en zijn daarmee in de aanval gegaan tegen hun eigen gastvrouw die hen van gratis geld, eten en onderkomen voorziet. De Duitse justitie en politie noemen deze internationaal gecoördineerde asielzoeker-bendes niet voor nietsgeorganiseerde misdaad. Visionair.nl heeft trouwens een interessant schrijven over de vraag ‘Wie organiseerde de massaverkrachtingen in Keulen en andere Europese steden?’

De taharrush blijft in het thuisland traditioneel onbestraft, het wordt gedoogd, het mag dus. Het hoort erbij, het wordt gezien als de schuld van de vrouwen zelf. Zo gaat het nu ook in Europa: steeds weer werden massa-aanrandingen netjes voorzien van overheidsdoofpot, de politie krijgt bevelen hierover te zwijgen.

We mogen de politieke elite bedanken voor hun inzet

Je moet daarbij de politieke elitair Gerard Bakker (topman COA) toch gelijk geven wanneer hij zegt dat de vluchtelingen een verrijking voor de samenleving zijn? De bovengenoemde ‘verrijking’ is natuurlijk precies wat Europa nodig heeft, aldus de hoge commissaris van de vluchtelingen van de VN. We hebben het hard nodig zelfs!

En de Nederlandse overheid (de monopartij, primair de VVD en PvdA) roepen al dit ‘moois’ ook over onszelf af door het Nederlandse asielbeleid niet te verscherpen of terug te draaien. De Nederlandse elite willen significant meer vluchtelingen gaan toelaten. Rutte betoogt daarbij steevast voor meer geduld en uitstel van acties. Maar dat het ook anders kan is wel duidelijk: Slowakije neemt bijvoorbeeld wel directe acties om de eigen samenleving te beschermen.

Grootschalige destabilisatie…

Een recent nog voortvarende samenleving grondig slopen, de politieke elite tonen hoe je dat doet. Dit resultaat (grootschalige destabilisatie) is geen toeval, het is helaas een belangrijk doel in een groter politiek spel. Dit is dus het resultaat van het EUbeleid, een beleid dat door de PvdA en VVD lokaal wordt opgedrongen. En met nog zeker acht miljoen vluchtelingen onderweg naar Europa…

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
blac youngsta bust 800x430 1

Absurd: gearresteerd om eigen geld van rekening te halen

40472fe28ecaf045141269d1 640 economie1

Wereldhandel komt knarsend tot stilstand en niemand die het ziet