in

De gedachtenpolitie is in oprichting

Photo by dierk schaefer

In Nederland is na de Dam-demonstratie tegen van 1 juni een aanval ingezet op de vrijheid van denken. Die aanval heeft trekken van religieuze vervolgingen, waarbij de Inquisitie tot in de hoofden van andersdenkenden wil ingrijpen.

De aanval is onderdeel van een gevecht om macht. Een groep politici, mediamensen en actiegroepen wil kunnen bepalen wat anderen wel en niet mogen zeggen en denken.

Het is een Gedachtenpolitie-In-Oprichting.

Uit onderzoeken als de Eurobarometer en uit het Europese Waardenonderzoek uit 2012 blijkt dat Nederlanders in internationaal vergelijkend perspectief immigranten positief waarderen. Wederzijdse vooroordelen en discriminatie zijn daarmee nog niet weg, de trend is wel positief.

Vergeleken met de Verenigde Staten – waar de sociale onrust over veel meer gaat dan over racisme – kent Nederland vrij stabiele sociale verhoudingen.

Desondanks willen politici van gevestigde partijen sinds 1 juli het dogma opleggen dat Nederland lijdt aan ‘systemisch racisme’.

De ideologie achter dit dogma is sinds de jaren ‘80 ontwikkeld in marginale vakgroepen op universiteiten, in activistenclubs als de (trotskistische) Internationale Socialisten en in de marge van politieke partijen. Met name ….

Lees verder bij de bron: Wynia’s Week

Photo by dierk schaefer


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tijd om de balans van de migratie op te maken en te verhalen op de corporaties en banken !!!
11 maanden geleden

Laten we er geen doekjes om winden: de bedoeling van de Nieuwe Wereld Orde (lees Merkel die wel 1.5 miljoen migranten wilde), Macron, Rutte, de EU, Soros) was om de EU op alle manieren van binnenuit kapot te maken zodat de banken en corporaties de absolute macht zouden kunnen grijpen. En als de Alliantie niet een ander plan had gehad dan zou dat plan ook uitstekend gelukt zijn.

Natuurlijk kan alles wat de EU schrijft en zegt direct bij het oud vuil. De burgers in Nederland zijn beschaafd en komen niet zo gauw in opstand, maar dat betekent totaal niet dat de autochtone bevolking enthousiast is over de migratie. Integendeel. Ik heb nog geen Nederlander gesproken die positief was over de migranten.
De gevangenissen zitten vol met migranten …. omdat deze lieden zich gedragen als wilden.
En het gedrag van migranten die vinden dat het gastland zich moet aanpassen aan het gedrag van de migranten is buiten alle proporties!!! Deze lieden moeten zo snel mogelijk met de eerste bus terug naar huis.

Het is hoog tijd dat een overzicht komt van alle kosten die het gevolg zijn van deze migratie en die kosten moeten verhaald op de grote criminele corporaties en criminele banken die achter de EU zitten.

Jantje
11 maanden geleden

Die gedachtenpolitie is er allang: de NPO.

Vangils
11 maanden geleden

Zeg wat ik denk zwart of wit maakt mij niets uit ga geen rotzooi trappen ben geen rooie rakker hou de hand niet op gewoon werken veel beter

Echt hoor: “Coronavirus” verspreidt zich nu ook via tropische vruchten

Politiek vraagt opheldering aan minister Kaag over mogelijke terreursubsidie