in

Slachtpartij Hanau legt het dubbele moraal van media en politiek bloot

Op woensdag 19 februari voerde een man genaamd Tobias R. een slachtpartij in Hanau uit.

Er zijn uiteindelijk 11 mensen gestorven, waaronder de dader. Voor de mainstream media en het politieke establishment lijkt het – zoals altijd – vanaf de allereerste seconden duidelijk: er zijn meer resources tegen rechts nodig. En: het is de schuld van de AfD [Alternatief voor ].

Maar hoe de AfD verantwoordelijk kan zijn voor de daden van een man die volgens zijn eigen dossier al minstens 20 jaar geestesziek is, is zelfs voor de meest gedurfde fantasie niet toegankelijk. Geheel gewetenloos instrumenteert de heersende elite de dood van onschuldige mensen om politieke veranderingen te bewerkstelligen. Men kan veel woorden verspillen rond het eeuwige verloop van dergelijke gebeurtenissen. Maar je kunt het ook kort en bondig vergelijken, wat we hier proberen te doen.

Paranoïde schizofrenie

Bij de bijna dagelijks geworden moorden en doodslagen die door mensen met een migratie-achtergrond in Duitsland worden gepleegd, krijgt men bijna zonder uitzondering te horen van “geïsoleerde individuele daders”“getraumatiseerde mensen” en “geestelijk gestoorde mensen”, die meestal “bevelen” kregen van onzichtbare stemmen.

In Hanau hebben we een dader die sinds zijn jongste jeugd, of in ieder geval sinds 1999, niet alleen beweert stemmen te hebben gehoord, maar ook gelooft dat hij “gecontroleerd werd door geheime diensten” die zich bij hem “inlogden” en “dromen in zijn hoofd invoerden”. Het ziektebeeld doet denken aan de symptomen van paranoïde schizofrenie, maar dit kan natuurlijk alleen een geschoolde arts diagnosticeren. In plaats daarvan schrijven de media over een “extreemrechtse terroristische aanslag”“extreem rechtse Reichsbürgern” en de meest recente toespraak van Björn Höcke [Duitse politicus, lid van Alternatief voor Duitsland].

Wat de mainstream media niet willen zien

De AfD is opgericht in 2013. De dader van Hanau beweert net na zijn geboorte in 1977 stemmen te hebben gehoord, maar hij is sinds 1999 zeker van zijn “telepathische bewaking door de geheime diensten”. Hoe de AfD dus mede verantwoordelijk kan zijn voor een radicalisering of de waan van de dader, zal waarschijnlijk alleen door zeer gewaagde geesten worden beargumenteerd.

Hiërarchie van de slachtoffers

Het officiële Duitsland verontschuldigde zich al de dag na de misdaad plichtsgetrouw aan de nabestaanden van de moordpartij. Dit zijn voornamelijk immigranten met een Koerdische en Turkse migratieachtergrond. Bij de even onschuldige slachtoffers van de verschrikkelijke terroristische aanslag op de kerstmarkt in Berlijn verontschuldigde de toenmalige minister van Justitie Heiko Maas [Duitse Sociaal-Democraten politicus] zich ruim een jaar na het misdrijf. Ook Merkel maakte zich pas ruim een jaar later zorgen over de behoeften van de nabestaanden. Zijn er tweederangs mensen in Duitsland?

Voorwendsel om de te ondermijnen

Terwijl men na moorden op Duitsers hooguit spreekt over het feit dat rechts de daden niet mag instrumentaliseren, zijn de politieke boodschappen na Hanau duidelijk. Het internet moet worden gecontroleerd. Rechts moeten worden bewaakt. De hele samenleving moet vechten tegen . De FDP [liberale politieke partij] eiste een “algemene inventarisatie van alle maatregelen tegen het rechtse . De CDU-voorzitster [Christen-Democraten] eiste een “firewall tegen AfD”. De SPD [Socialisten] noemde de AfD de “politieke arm van het rechtse terrorisme”.

Dat men moet “differentiëren” en “niet overhaast conclusies trekken”, is waarschijnlijk alleen waar in Duitsland wanneer migranten verkrachten en vermoorden.

Blind in het linkeroog

Na Hanau horen we dat 13.000 tot geweld bereide rechtsen in het land een groot gevaar vormen. Wat we zelden of nooit horen is het aantal gevaarlijke islamisten, dat naar verluidt 27.000 is, of het veel hogere aantal mensen dat het stilzwijgend eens is met deze . In 2018 telde het ministerie van Binnenlandse Zaken bovendien 32.000 tot geweld bereide link-extremisten.

Wanneer de Duitsers vragen om zelfbescherming, verschijnen de autoriteiten ter plaatse om burgerwachten of zelfs legale bewapening te criminaliseren en te veroordelen. Na het incident in Hanau riep de voorzitter van de Centrale Moslimraad in Duitsland, Aiman Mazyek, de Duitse moslims op om “beschermende maatregelen te nemen voor zichzelf, hun families en gebedshuizen en instellingen”. Kritiek op of criminalisering van deze oproep is niet gedaan en is ook niet te verwachten.

Mainstream journalisten interesseren zich niet in achtergrondinformatie

Niemand is geïnteresseerd in de waarheid. Anders zou men zich kunnen afvragen of de vader van de vermeende moordenaar wel echt een politicus van de Groenen partij is. Of men kan zich afvragen waarom de autoriteiten …..

Lees verder bij de bron: Fenixx


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

War on cash gelukt? Overgrote deel van de Chinese bevolking vindt contant geld nu vies …..

Pensioenfondsen: het wordt nog veel slechter