in , ,

Journalist die infiltreerde in Antifa en dreigde George Soros bloot te leggen is dood gevonden

george soros

Bechir Rabani infiltreerde in Antifa en dreigde Soros bloot te leggen voordat hij stierf.

Een onderzoeksjournalist, die undercover ging om te infiltreren in gewelddadige linkse groeperingen zoals Antifa, is dood aangetroffen kort nadat hij beloofd had de miljardair globalist George Soros aan de kaak te stellen. De 33-jarige Bechir Rabani was een enorm populaire Zweedse onafhankelijke verslaggever, bekend om zijn gedurfde ontmaskeringen.

Culture Wars rapporteert: Bechir Rabani werd populair toen hij probeerde de confrontatie aan te gaan met de hoofdredacteur van Expressen (linkse krant) Thomas Mattson en journalist Diamant Salihu in hun thuisland Stockholm.

In augustus 2017 bracht Rabani een documentaire “I skammens skugga”/”In the shadow of shame” uit, waarin hij de verkrachtingsepidemie en de gevaren beschrijft waarmee Zweedse meisjes geconfronteerd worden door islamitische indringers en hij was ook te gast op Red Ice Radio over het Zweedse desintegratie- en minderheidsregime.

9443221405 f333c0ce94 b George Soros
Photo by insider_monkey cc

In de video zijn de lage levensvormen te zien, waarbij met behulp van stroppen stenen naar de politie werden gegooid en de politie zich in paniek terugtrekt toen de politie langzaam naar hen toe marcheerde. Rabani’s laatste project was een onderzoek naar Robert Aschberg, een joodse journalist die in Zweden woont en bestuurslid van de Expo Foundation.

EXPO is een antiracistische stichting met als een van de vele destructieve doelen het registreren van alle rechtse mensen. Aschberg is ook bevriend met Jacques Wallner – een man die in 1982 een 21-jarige Zweedse man in koelen bloedde vermoordde, “omdat hij racistisch was”.

Jacques Wallner ging aan de slag bij Dagens Nyheter. Aschbergs grootvader “de rode bankier” Olof Aschberg hielp zijn goede vriend en massamoordenaar Joseph Stalin om het geld dat de bolsjewieken voor de Russische revolutie uit Rusland hadden gestolen, wit te wassen.

Het is vooral deze erfenis die Robert Aschberg in staat heeft gesteld om zijn huidige status te bereiken. Aschberg is ook een fan van Mao Zedong en zijn heersende methoden. Eén van Mao Zedong’s principes was om mensen uit de weg te ruimen voordat ze invloedrijk konden worden.

Dezelfde methoden worden door Mossad gebruikt tegen Palestijnse opinieleiders. Volgens een voormalige Mossad-agent Claire Hoy Victor Ostrovsky moet de vijand worden vernietigd voordat ze te invloedrijk worden.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2019 1546437691

De voorspellingen voor 2019 van Andre Molenaar

openbaar vervoer 1546506332

Nederlands openbaar vervoer is de duurste van EU: 32% duurder dan het Europees gemiddelde