in , ,

Journalist die infiltreerde in Antifa en dreigde George Soros bloot te leggen is dood gevonden

Bechir Rabani infiltreerde in Antifa en dreigde bloot te leggen voordat hij stierf.

Een onderzoeksjournalist, die undercover ging om te infiltreren in gewelddadige linkse groeperingen zoals Antifa, is dood aangetroffen kort nadat hij beloofd had de miljardair globalist George Soros aan de kaak te stellen. De 33-jarige Bechir Rabani was een enorm populaire Zweedse onafhankelijke verslaggever, bekend om zijn gedurfde ontmaskeringen.

Culture Wars rapporteert: Bechir Rabani werd populair toen hij probeerde de confrontatie aan te gaan met de hoofdredacteur van Expressen (linkse krant) Thomas Mattson en journalist Diamant Salihu in hun thuisland Stockholm.

In augustus 2017 bracht Rabani een “I skammens skugga”/”In the shadow of shame” uit, waarin hij de verkrachtingsepidemie en de gevaren beschrijft waarmee Zweedse meisjes geconfronteerd worden door islamitische indringers en hij was ook te gast op Red Ice Radio over het Zweedse desintegratie- en minderheidsregime.

Photo by insider_monkey cc

In de video zijn de lage levensvormen te zien, waarbij met behulp van stroppen stenen naar de politie werden gegooid en de politie zich in paniek terugtrekt toen de politie langzaam naar hen toe marcheerde. Rabani’s laatste project was een onderzoek naar Robert Aschberg, een joodse journalist die in Zweden woont en bestuurslid van de Expo Foundation.

EXPO is een antiracistische stichting met als een van de vele destructieve doelen het registreren van alle rechtse mensen. Aschberg is ook bevriend met Jacques Wallner – een man die in 1982 een 21-jarige Zweedse man in koelen bloedde vermoordde, “omdat hij racistisch was”.

Jacques Wallner ging aan de slag bij Dagens Nyheter. Aschbergs grootvader “de rode bankier” Olof Aschberg hielp zijn goede vriend en massamoordenaar Joseph Stalin om het dat de bolsjewieken voor de Russische revolutie uit hadden gestolen, wit te wassen.

Het is vooral deze erfenis die Robert Aschberg in staat heeft gesteld om zijn huidige status te bereiken. Aschberg is ook een fan van Mao Zedong en zijn heersende methoden. Eén van Mao Zedong’s principes was om mensen uit de weg te ruimen voordat ze invloedrijk konden worden.

Dezelfde methoden worden door Mossad gebruikt tegen Palestijnse opinieleiders. Volgens een voormalige Mossad-agent Claire Hoy Victor Ostrovsky moet de vijand worden vernietigd voordat ze te invloedrijk worden.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Elite Exposed
2 jaren geleden

Dood gevonden …… of vermoord? Iemand van 21 gaat niet zomaar dood. Het is onbegrijpelijk dat Soros nog steeds vrij rond loopt ….. De verklaring is heel simpel. Om de grootste criminelen ter wereld onschadelijk te maken kun je niet volstaan met te schrijven dat iemand een crimineel is ….
En reken niet op overheden en de militaire macht …. Je kunt zelfs zeggen dat je krachten van buiten nodig hebt om dan de criminelen nog kunt verslaan.

Dat is precies het grote probleem in de wereld met de VS, de EU en de grote banken.
Vorolopig is het zaak om het “tuig aan de top” op re ruimen …. en dat zal nog moeilijk genoeg zijn.

Daarvoor is het belangrijkste dat burgers wakker worden en beseffen wat er in de wereld aan de hand is waar een kleine groep van minder dan 0.1 % meer dan 90 % van alle aardse goederen heeft gestolen …. En deze club deinst voor niets en niemand terug en laat geen middel ongebruikt om de aarde hun prive resort te maken en de menselijke bevolking wordt grotendeels vermoord.
NIet waar? Lees Agenda 21 van de UN !!!!

2 jaren geleden

Dus de moord is zo opgezet, dat men de joden vervolgens de schuld kan geven.
En is geïnterviewd door Red Ice Creations, die zich sinds enige jaren niet schamen voor veel onterecht antisemitisme.
Verhaaltje van Mossad erbij, om de verdenking door publiek bij de joden te leggen.

Is wel duidelijk wie er achter zitten, als het een moord is, waar het op lijkt. Dat zijn niet de joden.
George Soros is een geldpotje voor de CFR, en George Soros wordt ook door Benjamin Netanyahu zelf beschouwd als een antisemiet. Een bekend gegeven overigens, George Soros overleefde WO2, werd er ook rijk van, door zijn eigen familie te verraden en zich voor te doen als een Rooms Katholiek. Jodenhaters zetten George Soros op de voorgrond, om de joden de schuld te kunnen geven.

Het is hetzelfde team als achter Adolf Hitler, die daar achter zit.

MM
2 jaren geleden

Deze Rat van JWHA kan kiezen
Aan een vleeshaak opangen of met en pianosnaar lamgzaam doormidden snijden

tokko
2 jaren geleden

Iemand van 21 gaat zo maar niet dood… Leer eerst eens lezen, of je kunt lezen maar dan ben je aan het opstoken van het vuurtje, dit verhaal dat van onbewezen insinuaties aan mekaar hangt.
Mijn buurman van 35, politieman en sporter, werd elk jaar gekeurd, ging zomaar plotseling dood, dus wat lul je nu eigenlijk? Zeker weer zo’n held die van achter zijn toetsenbord wel even zal vertellen hoe het zit.
Als er sprake is van “foul play” dan is het de taak van de politie daar onderzoek naar te doen.
Dat 1% (niet 0,1 %) van d rijke stinkerds 90 % van de wereld bezitten, is helaas wel waar en daar moet op een keer een eind aan komen.
Dat kan je doen door revolutie te maken en echte actie te ondernemen (dus niet achter je laptoppie blijven zitten) maar dan loop je een goede kans dat een andere groep komt bovendrijven en alles inpikt. Zie de Franse Revolutie met al zijn prachtige idealen zie de Russische revolutie en ga zo maar door. Iedere keer opnieuw komt er een groepje bullies bovendrijven die de rest gaat uitbuiten en onderdrukken.
Zo vreedzaam en welvarend als de afgelopen decennia is het nog nooit eerder in de geschiedenis in welk werelddeel dan ook geweest.
Een correctie op de scheve verhoudingen is zeker nodig.
Ook het globaliseren moet gestopt worden, net als het laten immigreren van miljoenen gelukszoekers met een totaal andere mentaliteit, cultuur en godsdienst

Maar ja, de mensen stemmen steeds weer op partijen die voor Europa zijn, voor immigratie en die meegaan in de CO2 gekte.

Dus kennelijk wil een meerderheid dit beleid, anders weet ik het ook net meer.
Wie nu nog niet weet wat voor vlees we in de kuip hebben met Rutte, de VVD, D66, het CDA en GL zit toch echt te suffen.

Max
2 jaren geleden

Het is hetzelfde team
Wie zijn dat dan ??

Sem
2 jaren geleden

Juridisch en bestuurlijk klopt het al een tijdje niet meer in nederland/ Eu.
En daar valt de burger over.
1 woord: VERTROUWEN. Dat is weg

Tokko
2 jaren geleden

Je hebt gelijk Sem, het vertrouwen is al lang zoek, bij mij tenminste.

Pim Fortuijn had het al over de verweesde kiezer.
De mensen hebben niet de partijen verlaten, de partijen hebben de kiezers verlaten.
Het CDA, de PvdA, D66, ze hebben hun kiezers in de steek gelaten.

In de jaren 70 had je echte politieke partijen, met herkenbare standpunten.
Met veel van die politici was ik het niet eens, maar ze waren tenminste duidelijk.
Van Agt, Bolkestein, Wiegel, van Mierlo, Den Uyl, zij stonden ergens voor. Geen lafaards en draaikonten op de manier zoals we dat nu zien bij de politici van nu.
D66 met zijn democratische vernieuwingen, de kroonjuwelen, niets meer van over…
De PvdA was niet voor immigratie van gastarbeiders, wat Den Uyl duidelijk heeft verwoord.
Zijn Min. van Economische Zaken in het beruchte “rode”kabinet, Lubbers wilde de goedkope arbeid en de Gristelijke partijen en de VVD maakten de import van Turkse en Marokkaanse gastarbeiders mogelijk, tegen de zin van de vakbonden en de PvdA in die tijd.
In 1985, kabinet Lubbers II maakte de immigratie van bruiden en bruidegommen uit Turkije en Marokko nog makkelijker door de eis van een eigen inkomen te laten vallen.
Kijk maar in de grafieken, daar gaat de immigratie steil omhoog.
Bijstandstrekkers konden een extra bijstandtrekker binnenbrengen, op kosten van de belastingbetaler.
Het was onder leiding van Job Cohen (PvdA) en Ella Kalsbeek (kabinet Kok II) dat er opnieuw een inkomens-eis werd ingesteld voor ieder die een partner van buiten Europa naar Nederland wilde halen. En de eis om tenminste een begin van kennis van het Nederlands te hebben, waar Turken en Marokkanen zich weer onderuit wisten te wurmen…

Zie wat er nu ebeurt: immigranten kunnen vrijwel ongehinderd en zonder papieren binnenkomen, ook als ze geen enkel recht kunnen laten gelden op verblijf.
De VVD, CDA en D66 doen er niets tegen.
DE PvdA en Groenlinks maken zich liever druk over gender neutrale toiletten, D66 is met het klimaatgedoe bezig, net als Rutte, met zijn groenste kabinet ooit.
Ze zien waarschijnlijk een goede gelegenheid om de burgers nog een extra poot uit te draaien ten gunste van de bedrijven die flink kunnen verdienen aan de warmtepompen en dergelijke ongein…

Vinden ze het in Den Haag ook nog gek dat de burger niet meer op ze stemt, dat men het vertrouwen in de politiek heeft opgezegd…

De voorspellingen voor 2019 van Andre Molenaar

Nederlands openbaar vervoer is de duurste van EU: 32% duurder dan het Europees gemiddelde