in , , , , , , ,

Docu: The Veto, media-propagandaoorlog om en in Syrië blootgelegd

propaganda 1556476599
Javier-Rodriguez / Pixabay

Zoals ieder persoon al zou moeten denken wordt in deze documentaire pijnlijk blootgelegd. Journalisten weten gewoonweg weinig van wat er om een heen gebeurt. Ze moeten, zo blijkt, wat tekst vertellen en daarbij zorgen dat het “nieuws” moet lijken alsof het allemaal echt is.

THE VETO: Exposing CNN, Al Jazeera, Channel 4, western media war in Syria

Ze doen dit oa door iemand op de achtergrond te laten schieten op commando, raketinslagen zijn in werkelijkheid zelf tot ontploffing gebrachte voorwerpen. Gemaakte geulen volgooien met olie en dat dus in de fik zetten, dan wordt het verhaal zo dat er een raket is ingeslagen op een pijpleiding of dat de rebellen een pijpleiding in de fik hebben gezet.

Wat mij opvalt is de oorlog in Syrië, er klopt weinig van wat wij voorgespiegeld krijgen als je er een beetje in verdiept.

Ik stuitte op de documentaire THE VETO van ene Vanessa en Rafiq die bijvoorbeeld bambuser (livestreaming dienst) gebruikt wordt om de beelden naar de westerse media te krijgen. De “journalisten” dachten dat deze beelden automatisch zouden worden verwijderd, maar dit is niet het geval.

Zo kan er een hoop westers beeldmateriaal naast de werkelijkheid gelegd worden, wat af en toe toch wel een lach op je gezicht moet brengen.

Ben je erin getrapt? Geen nood, je bent echt niet de enige.

Zij schrijft het volgende(translate) bij de docu:

Ik ontmoette journalist en vriend Rafiq Lutf en cameraman Abdul-Mun'aim Arnous in januari 2018 en ik was vereerd toen Rafiq me vroeg om met hem samen te werken aan zijn filmproject, The Veto.

Zoals Dr Shaaban tegen me zei in augustus 2016: “Westerse propaganda wordt betaald in Syrisch bloed”. Dit is waar.

Het gruwelijke bloedvergieten en het verlies van het leven in Syrië zouden nooit hebben kunnen plaatsvinden zonder de toestemming van de koloniale media voor een nieuwe illegale oorlog tegen een soevereine natie. The Veto volgt de evolutie van de propagandacampagne gevoerd door westerse media tegen Syrië.

Van Baba Amr in Homs 2011/2012 tot de moderne ‘propagandabouw': de -lidstaat financierde witte helmen. Het eert de veto's van en die consequent de en territoriale integriteit van Syrië in de VN hebben verdedigd. George Orwell zei: “De meest effectieve manier om mensen te vernietigen is om hun eigen begrip van hun te ontkennen en uit te wissen.” Westerse media hebben de geschiedenis van het Syrische conflict geschreven om de agressors in de Amerikaanse coalitie van terrorisme te dienen.

Zoals Dr. Shaaban me ook zei: “De Amerikaanse alliantie en haar media richten zich op onze geschiedenis, materiële geschiedenis, culturele geschiedenis, identiteit, ons leger. Elke macht die je als een hele staat houdt, of elke staatsman die sterkte of eenheid vertegenwoordigt, zal worden gedemoniseerd en vernietigd. “De Veto legt de criminele bedoelingen van westerse media bloot en archiveert de progressie van de propagandaoorlog die het Westen tegen Syrië voert.

Syriërs schrijven de geschiedenis van het Syrische conflict omdat Syrië en haar bondgenoten zich moedig hebben verzet tegen de imperialistische machine. Zoals Rafiq zo welsprekend zei: “wij zijn de Veto” en we moeten het gebruiken tegen het Industrial Media Complex in het Westen.

De Syrische geschiedenis behoort tot de Syrische en de Syrische eindoverwinning moet ervoor zorgen dat de westerse media nooit meer de macht krijgen om een ​​natie te vernietigen, haar bevolking te verdelen en internationaal terrorisme te promoten, zowel militair als economisch.

 

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
polen oorlog 1556464376

Na Griekenland wil ook Polen honderden miljarden van Duitsland hebben voor WWII-reparaties

8047838494 39b228ea22 smartphone e1437935107752 720x340

Zo bescherm je enigszins de onlineprivacy van je kinderen