in , , , ,

Drone video’s van Epsteins ‘Pedo Eiland’: ‘Wat doet Bill Clinton hier met 2 jonge meisjes?’

pedo eiland

De belangstelling voor Jeffrey Epsteins ‘Little St. James’, door de lokale bevolking ‘Pedo Eiland’ genoemd, is na zijn arrestatie overweldigend. Nu zijn er ook drone opnames (video 1 / video 2 / video 3) opgedoken van het kleine eiland waar talloze minderjarige jonge meisjes ongestoord en onbeperkt door elitaire personen konden worden misbruikt. Eén van de slachtoffers, Virginia Roberts, verklaarde in 2011 tegen haar advocaten dat ze zich ‘herinnerde dat ik aan Jeffrey vroeg wat Bill Clinton daar met twee jonge meisjes deed. Hij lachte het weg en zei: ‘Nou, hij staat bij mij in het krijt’.’

https://youtu.be/OJpPiZClb48

https://youtu.be/OPoohlcHNkE

https://youtu.be/fDv4vqQ96Es

Ondanks het feit dat hij 26 keer in de vluchtlogboeken van Epsteins ‘Lolita Express’ opduikt heeft Bill Clinton altijd ontkend ooit op Pedo Eiland (ook wel ‘Orgie Eiland’ genoemd, dat ten oosten van Puerto Rico ligt) te zijn geweest. Maar zoals bekend is er bij het echtpaar Clinton geen enkel verschil tussen de waarheid en een leugen, of het moet zijn dat liegen hen duidelijk veel gemakkelijker af gaat.

Epstein doneerde nog wel $ 25.000,- aan de malafide Clinton Foundation om mee te helpen het ’Clinton Global Initiative’ op te richten, een maffia achtige constructie waarmee de Clintons vele honderden miljoenen voor zichzelf wisten binnen te harken.

12 jarige meisjes gevangen gehouden

Volgens Fox News had Epstein een compleet team dat meisjes zo jong als 12 jaar ronselde, ontvoerde en naar het eiland bracht. Sarah Ransome, een van zijn veronderstelde slachtoffers, zei dat ze had geprobeerd te ontsnappen door van het eiland weg te zwemmen, maar dat ze weer werd gepakt door een speurteam waar Epstein en zijn partner-in-crime Ghislaine Maxwell zelf aan deelnamen. Ook namen ze haar paspoort in beslag, zodat ze niet kon vertrekken.

Een voormalige medewerker bevestigde tegenover Bloomberg dat Epstein jonge vrouwen en meisjes naar St. Thomas overvloog, waar ze op een jacht met de naam ‘Lady Ghislaine’ werden gezet en naar het beruchte eiland werden gevaren.

Tempel- of moskee achtig gebouw

Sinds hij in 1998 het eiland voor bijna $ 8 miljoen kocht liet Epstein er wegen aanleggen en gebouwen construeren, zoals een enorme villa en een vreemd blauw-wit gestreept kubusvormig gebouw, waar vroeger ook een koperen koepel op stond en daarom op een tempel of moskee leek. Deze koepel werd er tijdens orkaan Irma in 2017 afgeblazen.

Op de dronebeelden is te zien hoe er achter een paar ramen afgehaalde matrassen liggen. Ook is er bij het gebouw een merkwaardige zonnewijzer omgeven door grote keien en bankjes aangebracht.

epstein zonnewijzer

‘Epstein gebruikt door inlichtingendiensten om prominenten in de val te lokken’

In zijn kantoor had Epstein een geheime stalen kluis. Behalve een schoonmaker had niemand toegang tot dit kantoor, wat erop lijkt te wijzen dat hij daar veel meer dan enkel geld had opgeborgen. Eerder deze week waren er geruchten dat Epstein jarenlang werd ingezet door inlichtingendiensten om prominente figuren in de val te lokken en mee te nemen naar zijn Pedo Eiland.

Daar zouden dan geheime opnames van de verboden seksuele uitspattingen van deze elitairen zijn gemaakt, waarmee ze vervolgens konden worden gechanteerd.

De arrestatie van Epstein heeft minister van Werkgelegenheid Alexander Acosta tot aftreden gedwongen. In 2008 sloot hij als procureur de nu ‘Sweetheart Deal’ genoemde overeenkomst met Epstein, waarin de miljardair in ruil voor forse strafmindering schuldig pleitte aan enkele kleinere zedenvergrijpen. Nadat het gerucht naar buiten kwam dat Acosta daarbij tientallen pagina’s met bewijs van veel ergere misdrijven had genegeerd, was zijn positie in de regering Trump onhoudbaar geworden.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
inflatie 1548249345

Inflatie-indicator toont gevaarlijke trend: inflatie mogelijk naar 3,2% in 2020

100 euro 1563103739

Nederlanders worden financieel flink uitgeknepen, wat houdt u over?