in ,

En weer ziet NASA satelliet forse afkoeling van de aarde, lijkt begin van nieuwe mini ijstijd

12019 / Pixabay

In Europa en zeker Nederland wordt de CO2/ hoax almaar meer aangegrepen om de lasten voor burgers en kleinere bedrijven verder op te voeren, en inmiddels ook om onze stabiele energievoorziening, met name door gas, af te breken en tegen extreem hoge kosten te vervangen.

In Den Haag en Brussel lijkt men doelbewust stekeblind voor de harde wetenschappelijke feiten. Astronomen waarschuwden al eerder dat de Aarde juist op de rand van forse afkoeling staat, wat nu door een satelliet is bevestigd. Mogelijk breekt er al binnen enkele maanden een nieuwe mini ijstijd uit.

Universitaire wetenschappers San Diego en Northumbria komen tot dezelfde conclusie: het gaat voor lange tijd flink kouder worden

‘De begint aan een van zijn diepste Solar Minima van het ruimtetijdperk,’ schreef dr. Tony Phillips, redacteur van Space Weather, nog maar 6 weken geleden. Het ontbreken van zonnevlekken dreigt daarom record lage temperaturen te veroorzaken – niet voor een of twee winters, maar voor veel langere tijd. Er is zelfs gerede kans op een nieuw ‘Maunder Minimum’ zoals dat ook tussen 1600 en het begin van de 18e eeuw plaatsvond. Kortom: een nieuwe mini ijstijd.

De atmosfeer van de aarde begint te reageren op de veranderingen op de zon. ‘Dit is slecht nieuws,’ schreef Phillips. ‘Tevens vertraagt het de natuurlijke afbraak van ruimte afval, waardoor er nog meer rommel rond de Aarde zal blijven hangen.’

Bevestiging door NASA satelliet en universitaire wetenschappers

‘Het kan al over een paar maanden gebeuren,’ waarschuwde Marin Mlynczak van NASA’s Langley Research Center. ‘Als de huidige trends doorzetten kan er in dit ruimte tijdperk al spoedig een record koude worden gemeten.’ Dat is weliswaar nu nog niet het geval, maar mogelijk al over een paar maanden wel.

De waarnemingen van NASA’s TIMED (Thermosphere Ionosphere Mesosphere Energetics and Dynamics) satelliet laten zien dat de thermosfeer, de bovenste laag rond onze planeet, aan het afkoelen en krimpen is, waardoor onze atmosfeer letterlijk kleiner wordt. De verminderde zonneactiviteit kan daarom tot een wereldwijde afkoeling leiden, zoals ‘altijd gebeurt tijdens een Solar Minimum’, vervolgde Mlynczak.

Wetenschappers aan de universiteiten van San Diego en het Britse Northumbria kwamen vorig jaar tot dezelfde conclusies als de NASA: de Aarde staat op de drempel van een nieuw Maunder Minimum zoals enkele honderden jaren geleden, toen de rivieren en zelfs de Noordzeekust dichtvroren.

Mensheid heeft dringend behoefte aan opwarming

Afkoeling van de Aarde heeft vele malen ernstigere gevolgen dan opwarming. De Aarde bevindt zich nog altijd in een periode met historisch vrij lage temperaturen. Als die nog verder dalen dreigen complete oogsten verloren te gaan, en dat terwijl de wereldbevolking flink blijft doorgroeien. Massale hongersnoden en sterfte dreigen dan ook het gevolg te zijn.

Waar de mensheid dringend behoefte aan heeft is opwarming, maar dat heeft de VN en de Westerse politiek onder druk van de machtige antimaatschappelijke milieubeweging nu juist in de ban gedaan. Sterker nog: er gaat alleen al in Nederland honderden miljarden euro’s worden uitgegeven aan het tegengaan van het volstrekt natuurlijke CO2 gas, iets waar we gezien de aanstaande afkoeling juist behoefte aan zouden hebben  (indien er iets klopt van door menselijke CO2 uitstoot veroorzaakte Global Warming, wat volgens duizenden onafhankelijke wetenschappers maar zeer de vraag is).

Het gaat elite niet om klimaat maar om totale macht

Deze waanzin toont andermaal aan dat het de heersnede elite helemaal niet om het klimaat te doen is, maar enkel om totale macht en controle door het afbreken van de welvaart en vrijheid van de Westerlingen, en zeker de Nederlanders. Die hebben dat overigens ook aan zichzelf te danken door steeds maar weer klakkeloos de propaganda van de door links gecontroleerde media en de politiek te geloven, en de torenhoge klimaat- en energiebelastingen zonder morren en zonder nadenken te accepteren en soms zelfs te omhelzen.

Xander

(1) Zero Hedge

Lees verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/klimaatwetenschappers-geven-toe-aan-grote-wiskundige-rekenfout-nadat-global-warming-studie-debunked/

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/het-toekomstig-weerbeeld-geloof-het-niet-maar-het-wordt-kouder/

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/zonneminimum-eerder-begonnen-waarschuwing-voor-langdurige-afkoeling-aarde/

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/hilarisch-global-warming-wetenschappers-poolcirkel-geblokkeerd-door-extreem-veel-ijs/

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/nieuwe-nasa-data-niets-aan-de-hand-met-het-poolijs/

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/nasa-wetenschapper-bereid-je-voor-op-record-aardbevingen-tsunamis-catastrofale-vulkaanuitbarstingen-en-massale-sterfgevallen-als-gevolg-van-current-solar-minimum/

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank
2 jaren geleden

opwarmingen -en ijstijden zijn meernalen voor gekomen. Medio jaren 80- heett men een pijp of buis van 800 meter lengte “bij Groenland” de grond ingespoten. Wat bleek – er waren meerdere ijstijden en opwarmingen. Alleen was de aarde niet of erg dun bevolkt.
.
Er bestond toen ook geen persoon of God die zij ;
” gaat heen en vermenigvuldigt u “.
.
Je krijgt door al dat bij elkaar gefokte leven ‘paniek in de tent – zoals nu

Frank
2 jaren geleden

gedurende 25 a 30 jaar krijgen we een flinke opwarming van de aarde -“er sterft dan veel leven uit” daarna krijgen we weer een ijstijd. Dit gebeurt al miljarden jaren zo. Onze nakomelingen sterven massaal uit – anders wordt deze planeet te vol. oplossing = minder leven bij elkaar fokken

Jim
2 jaren geleden

Dit wist men al 30 jr. eerder. Kijk ook naar de onderliggende reden – alarm ‘NU’.

Frits
2 jaren geleden

.
.
Vandaag 30 januari 2019 zo het fink gaan sneeuwen.

?????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Enorme files en geen sneeuw
.
KNMI – gelul

Het weer in de jaren 70 was beter voorspelbaar dan in 2019 -ondanks alle satelieten en techniek nu
.
Ik denk dat het KNMI “in opdracht” expres aan “klimaat misleiding” doet

Rik
2 jaren geleden
Goossen
1 jaar geleden

Dit scenario lijkt mij méér in lijn met de natuurlijke processen in (tenminste) ons deel van het universum dan het geneuzel over ‘global warming’…..

Royal Dutch Shell, niet zo koninklijk als het lijkt

Waarom moet er eigenlijk een verplichte vingerafdruk in je paspoort?