in ,

En weer ziet NASA satelliet forse afkoeling van de aarde, lijkt begin van nieuwe mini ijstijd

In Europa en zeker wordt de CO2/Global Warming almaar meer aangegrepen om de lasten voor burgers en kleinere bedrijven verder op te voeren, en inmiddels ook om onze stabiele energievoorziening, met name door gas, af te breken en tegen extreem hoge kosten te vervangen.

In Den Haag en Brussel lijkt men doelbewust stekeblind voor de harde wetenschappelijke feiten. Astronomen waarschuwden al eerder dat de Aarde juist op de rand van forse afkoeling staat, wat nu door een satelliet is bevestigd. Mogelijk breekt er al binnen enkele maanden een nieuwe mini ijstijd uit.

Universitaire wetenschappers San Diego en Northumbria komen tot dezelfde conclusie: het gaat voor lange tijd flink kouder worden

‘De begint aan een van zijn diepste Solar Minima van het ruimtetijdperk,' schreef dr. Tony Phillips, redacteur van Space Weather, nog maar 6 weken geleden. Het ontbreken van zonnevlekken dreigt daarom record lage temperaturen te veroorzaken – niet voor een of twee winters, maar voor veel langere tijd. Er is zelfs gerede kans op een nieuw ‘Maunder Minimum' zoals dat ook tussen 1600 en het begin van de 18e eeuw plaatsvond. Kortom: een nieuwe mini ijstijd.

De atmosfeer van de aarde begint te reageren op de veranderingen op de zon. ‘Dit is slecht nieuws,' schreef Phillips. ‘Tevens vertraagt het de natuurlijke afbraak van ruimte afval, waardoor er nog meer rommel rond de Aarde zal blijven hangen.'

Bevestiging door NASA satelliet en universitaire wetenschappers

‘Het kan al over een paar maanden gebeuren,' waarschuwde Marin Mlynczak van NASA's Langley Research Center. ‘Als de huidige trends doorzetten kan er in dit ruimte tijdperk al spoedig een record koude worden gemeten.' Dat is weliswaar nu nog niet het geval, maar mogelijk al over een paar maanden wel.

De waarnemingen van NASA's TIMED (Thermosphere Ionosphere Mesosphere Energetics and Dynamics) satelliet laten zien dat de thermosfeer, de bovenste laag rond onze , aan het afkoelen en krimpen is, waardoor onze atmosfeer letterlijk kleiner wordt. De verminderde zonneactiviteit kan daarom tot een wereldwijde afkoeling leiden, zoals ‘altijd gebeurt tijdens een Solar Minimum', vervolgde Mlynczak.

Wetenschappers aan de universiteiten van San Diego en het Britse Northumbria kwamen vorig jaar tot dezelfde conclusies als de NASA: de Aarde staat op de drempel van een nieuw Maunder Minimum zoals enkele honderden jaren geleden, toen de rivieren en zelfs de Noordzeekust dichtvroren.

Mensheid heeft dringend behoefte aan opwarming

Afkoeling van de Aarde heeft vele malen ernstigere gevolgen dan opwarming. De Aarde bevindt zich nog altijd in een periode met historisch vrij lage temperaturen. Als die nog verder dalen dreigen complete oogsten verloren te gaan, en dat terwijl de wereldbevolking flink blijft doorgroeien. Massale hongersnoden en sterfte dreigen dan ook het gevolg te zijn.

Waar de mensheid dringend behoefte aan heeft is opwarming, maar dat heeft de en de Westerse politiek onder druk van de machtige antimaatschappelijke milieubeweging nu juist in de ban gedaan. Sterker nog: er gaat alleen al in Nederland honderden miljarden 's worden uitgegeven aan het tegengaan van het volstrekt natuurlijke CO2 gas, iets waar we gezien de aanstaande afkoeling juist behoefte aan zouden hebben  (indien er iets klopt van door menselijke CO2 uitstoot veroorzaakte Global Warming, wat volgens duizenden onafhankelijke wetenschappers maar zeer de vraag is).

Het gaat elite niet om klimaat maar om totale macht

Deze waanzin toont andermaal aan dat het de heersnede elite helemaal niet om het klimaat te doen is, maar enkel om totale macht en controle door het afbreken van de welvaart en vrijheid van de Westerlingen, en zeker de Nederlanders. Die hebben dat overigens ook aan zichzelf te danken door steeds maar weer klakkeloos de propaganda van de door links gecontroleerde media en de politiek te geloven, en de torenhoge klimaat- en energiebelastingen zonder morren en zonder nadenken te accepteren en soms zelfs te omhelzen.

Xander

(1) Zero Hedge

Lees verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

Klimaatwetenschappers geven toe aan grote wiskundige rekenfout nadat Global Warming studie is debunked

Het toekomstig weerbeeld? Geloof het of niet maar het wordt kouder!

Zonneminimum eerder begonnen, waarschuwing voor langdurige afkoeling Aarde

Hilarisch: Global warming wetenschappers poolcirkel geblokkeerd door extreem veel ijs

Nieuwe NASA data: Niets aan de hand met het poolijs

NASA Wetenschapper: “Bereid je voor op record aardbevingen, tsunami's, Catastrofale vulkaanuitbarstingen en massale sterfgevallen als gevolg van Current Solar Minimum”

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bpm logo

Royal Dutch Shell, niet zo koninklijk als het lijkt

e13db40c2ce91c72d252440dee4a5b97e676e3d41fb8144596 640 fingerprint

Waarom moet er eigenlijk een verplichte vingerafdruk in je paspoort?