in , , ,

Epstein-slachtoffer beschuldigt Prins Andrew van misbruik desondanks GEEN nieuw onderzoek

epstein pedo ring

Voorlopig zijn we gelukkig nog niet af van de rondom de pedocratische netwerken van Epstein. De blijft openstaan, Epstein pleegde maar de zaak is nog lang niet klaar.

Een slachtoffer van Epstein komt nu naar buiten met de volgende beschuldiging: ze werd als tiener misbruikt door Prins Andrew!

Al jaren deden er geruchten de ronde dat Prins Andrew betrokken was bij dubieuze seksschandalen en andere vulgaire praktijken. Sinds het arrest en de zelfmoord van Epstein richten zich steeds meer vingers op de Britse Prins.

Hij zou bij meerdere kwesties betrokken zijn, de geruchten en beschuldigingen rondom pedofiele kwesties blijven boven drijven. Wat heeft Prins Andrew nu allemaal wel niet op zijn kerfstok staan?

Een Amerikaanse dame zegt dat ze als tiener ook is misbruikt door Prins Andrew. Als tiener was ze ook al een seksslaaf van . Eerder heeft Prins Andrew soortgelijke beschuldigingen hardnekkig ontkent.

Over de ontmoeting met de Prins zei ze het volgende:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

Volgens de Britse treft prins Andrew geen blaam.

Scotland Yard zegt de beschuldigingen dat hij seks zou hebben gehad met de destijds 17-jarige Virginia Roberts te hebben onderzocht en laat weten verder geen actie te ondernemen. „De zaak is gesloten.”

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
smartphone 1569070958

Populaire smartphones zenden illegale stralingsniveaus uit

samenleving 1569078107

Onze hedendaagse samenleving hangt van fraude en leugens aan elkaar