in , , ,

EU Politici in spagaat: Ze begrijpen maar niet wat er aan de hand is

5017083281 a2b2f4d14c EU politics

Het was de vierde keer dat Trump tegen de overige NAVO landen zei dat ze met meer over de brug moesten gaan komen. Er werd één en ander op het nieuws over gezegd, maar er werd wat lacherig over gedaan en verder niet op ingegaan.

Tja, de Amerika-, China-, India- en midden Oostenkenners waren zeker op vakantie? Normaal trekken ze alle blikken van dit soort ‘wetenschappers' open maar nu was er geen enkele die media en politiek waarschuwde.

Natuurlijk gaat het aan de onnozele EU politici voorbij. Zij denken: ‘we zijn gedekt door het NAVO verdrag dat ook door Amerika is ondertekend.'

China en Rusland smijten miljarden aan Amerikaanse schatkistpapieren op de markt die allemaal mdoor Amerika moeten worden teruggekocht. En door de Obama-Clinton regering is er ook heel wat onrust ontstaan in Canada, Mexico, Brazilië en Venezuela in de richting van Amerika omdat ze de Amerikanen niet langer vertrouwen. Amerika zelf zal binnen zeer korte tijd grote troepenmachten uit Afrika en het midden Oosten terughalen om deze in te zetten tegen Mexico en Venezuela.

De NAVO landen kunnen wat Trump betreft de pot op en het zou ook wel eens het einde van de NAVO kunnen betekenen. Amerika vecht om te overleven en hoewel het een zogenaamde oorlog is tegen de drugkartels en om de toenemende vluchtelingenstromen te stoppen vanuit zuid en midden Amerika in de richting van de VS, is het zeer opvallend dat twee belangrijke olielanden in de streek, Mexico en Venezuela, het doelwit van de Amerikanen zijn.

Amerika wordt gedwongen om zijn werelddominantie los te laten en dus kunnen de één wereldorde klunzen nu naar hun één wereldorde fluiten. Uiteraard is het ook niet langer mogelijk naar een transnationale orde op de wereld terug te gaan zoals deze bestond voor wereldoorlog 2. De landen van toen, Amerika, Engeland, Duitsland en Frankrijk hebben zich nu volledig laten uitzuigen door de financiële bandieten uit de Rothschildclan.

De EU heeft het vele boeren onmogelijk gemaakt om nog te blijven bestaan door hun regelnichterij, de middenstand is zowat afgebroken tot in de grond in het voordeel van de internationale kartels en vele eerlijke ambachten zijn verdwenen, overgenomen door fabrieken en hun robots.

Alle andere banen verdwijnen stelselmatig naar Azië, met name China en India. En, de politiek heeft aan de basis gestaan van de volledige ondergang van Europa door alle klootzakken van de Europese Commissie in hun kont te blijven kruipen. Het Europees
Parlement is een flikkerzooi van dure pakken en veel gezever maar zonder draagkracht en het vermogen om wetten te stoppen.

En, als ze het vermogen hadden om wetten werkelijk tegen te houden dan zijn ze alle politici één voor één schuldig aan landverraad!

China en India zijn DE grootmachten nu, zowel op militair als economisch gebied. Beide landen, samen met Rusland zullen het uit gaan maken in de wereld en we kunnen het noorden wel vergeten omdat Rusland genoeg toenaderingspogingen heeft gedaan die allemaal zijn afgewezen door Duitsland,Frankrijk en Engeland, democratisch niet?, om een economische overeenkomst aan te gaan met de BRICS landen. De EU politici blijven tot op het laatste moment in de kont van Amerika zitten, hopend dat deze stervende dinosaurus ons nog maar een keer uit de penarie zal help

De , die nu verwoede pogingen doen om bijeen te blijven waardoor de paus ook op de Bilderbergvergadering 2018 was uitgenodigd, zal uiteenvallen en de fragmenten die kunnen worden gebruikt zullen dienst doen. De rest, inclusief de leugen ‘opwarming van de aarde', zal worden vernietigd en financiële bronnen voor Rothschild zijn GEF zullen opdrogen. BIS, IMF en zullen worden ontmanteld. Hieruit zal stabiliteit groeien als alles gaat zoals het er nu naar uitziet.

Liberale waarden en oud VN instituten die nog kunnen worden gebruikt zullen samensmelten met andere instituten op aanraden van China en Rusland.

Is het voor het westen zo moeilijk om de nieuwe realiteit te omarmen? Drijven onnozele politici en hebzuchtige bankiers de westerse volkeren liever naar de afgrond dan toe te moeten geven dat ze niet gewonnen hebben en dat de kontenneukerij op het laatst dan toch niets heeft opgebracht?

We kunnen ons nog altijd bij Rusland aansluiten. Rusland heeft zelfs miljoenen  Amerikaanse failliete en bijna failliete boeren uitgenodigd om te emigreren. Ze krijgen alles van de Russische staat om een boerenbedrijf op te starten. Rusland begrijpt dat voeding uit de grond komt, niet uit een fabriek en dat je boeren nodig hebt om voedsel te kweken en geen , Monsanto, of andere voedselverkrachtende
fabrieken en grootmachten die de politiek naar hun hand zetten.

Natuurlijk is de globalisering niet afgelopen. Een complexe wereld aan verscheidenheid komt eraan. Een wereld die gaat bestaan uit multifunctionele internationale bestellingen. De wereld zal blijven zoals deze is maar zal een beetje een andere vorm aannemen.

Natuurlijk zal de globalisering worden overgenomen door het oosten en de invloed van het westen op de globalisering zal zichzelf oplossen in het niets, vooral als het westen, en ik spreek hier voor de EU, zich niet snel van Amerika los gaat maken. En anders? …

Wellicht zullen wij dan hier in Europa de koloniën van China, India en Rusland worden. Om eerlijk te zijn, deze gedachte staat me niet aan. Veronderstel dat Engeland een
kolonie van India wordt en en België een kolonie van China, wetend dat de Oost Indische Compagnie in India door Indische slaven opium heeft laten produceren en de Nederlanden en Engeland deze opium naar China verscheepten om daar miljoenen Chinezen verslaafd te maken en zodoende hun zilvervoorraad hebben kunnen bemachtigen.

Zal straks boontje dan toch nog om zijn loontje komen? (Ik denk dat je per definitie niet naar waarheid moet zoeken bij Wikipedia) Het einde van de Amerikaanse wereldorde is nabij en de stupide, politieke EU leeglopers hebben feitelijk nog geen partij gekozen omdat ze ondergedompeld zijn in een zoveelste fase van ‘niet begrijp' en ‘niet versta' en ‘zal nooit gebeur' want Amerika is zogezegd een bondgenoot. Iedereen kan begrijpen dat Amerika hen politieke ezelsoren heeft aangenaaid toen werd beloofd dat Amerika hen
wel van voldoende gas zou voorzien. Hoe dan? Met een roeiboot? En, wiens gas? En dat, terwijl Rusland een pijpleiding wilde leggen tot in Duitsland?

De politieke kontenneukers gaan er op een harde manier achter komen dat ze een kloot of wat zijn afgetrokken door de Amerikaanse blaheuren.

En wij, de bevolkingen, worden het kind van de rekening. Amerika trekt zich terug uit het midden oosten en laat de olie en gas voor wat het is. De oliemacht in het midden oosten is nu al verdeeld tussen Iran, Rusland, China en India. Poetin heeft Netanyahu
gesproken om erop toe te zien dat Israël stopt met de aanvallen op ë om de rust te herstellen.

Netanyahu stemde in indien Iraanse troepen uit het grensgebied zouden blijven. Dat zal hard verteerd worden door Syrië want Israël heeft geen zak te zoeken daar in de grensstreek van Syrië omdat het in feite grenst aan Palestijns grondgebied en onder de noemer, door Israël, bezet gebied valt.

Israël wil gewoon in de grensstreek alle oliebronnen veilig stellen voor eigen gebruik.

Trump heeft het veel te druk om alle Amerikaanse grenzen te bewaken en vooral overeenkomsten te sluiten met de nieuwe Mexicaanse president. Hij heeft gevraagd aan Mexico om hun leger in te zetten om de drugkartels in de grensstreek onder controle te krijgen en een nieuwe grenspolitie te installeren om de tegen te houden want dit alles geeft Trump tijd om terug te halen uit het midden oosten en waarschijnlijk ook uit Afrika om ze dan te mobiliseren in de richting van Mexico en Venezuela. Zogenaamd om de drugkartels te bestrijden maar in feite om alle oliebronnen
over te nemen.

Venezuela heeft één van de grootste oliereserves in de wereld.

Poetin heeft verder 15.000 zuid Afrikaanse ‘witte' boeren gevraagd om naar Rusland te komen waar ze de mogelijkheid krijgen om een nieuw boerenbedrijf uit de grond te stampen. Blanke boeren worden in zuid Afrika al jaren uitgemoord door racistische zwarten, goedgekeurd op zwart staatsniveau en de politie helpt mee om de blanke boeren te vermoorden.

In de westerse kranten is er geen zak over te vinden, Canada weigerde de vluchtelingenstatus en de VS doet of zijn neus bloed. Ook Europa zegt niets. Maar als die zwarte klootzak van Mandela hier of daar zijn smoel liet zien, een van de grootste terroristen van zuid Afrika, dan stond het in alle westerse kontenneukerskranten want dat paste in het politiek correcte straatje van alle regerende Europese en Amerikaanse klootzakken. Zie het resultaat! En ook hier en hier.

Wat zal er met ons gebeuren als we een kolonie van China, India of een van de landen in het midden oosten worden. Landen die we eeuwenlang hebben uitgezogen en tot de bedelstaf hebben gebracht?

Mooie toekomst, niet?

En allemaal door die egoïstische klootzakken
in de politiek en het ‘geld'circuit. Geld tussen aanhalingstekens omdat het bedrukt papier niets meer voorstelt dan Rothschild zijn schijtpapier!

We kunnen zonder hun vals ‘geld' maar dan zullen we eerst zeker moeten zijn dat de familie Rothschild en hun Ponzifraude ook uitgerangeerd worden in het hele bankkartel!

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

Photo by More pictures and videos: [email protected] cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
belly black and white girl 1200 856x480

Fatale VIAGRA test in de doofpot: 11 dode baby’s in Nederland

erdogan 4

Weer een stapje verder met provoceren: Reusachtig standbeeld van Erdoğan in Wiesbaden